Νέα

SATELITE Hacking και DM500, NOVA etc

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Quazzar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας παιδια,
εχει κανεις αποκωδικοποιητή συνδεδεμενο στο ιντερνετ για δωρεαν δορυφορικά καναλια;
αν εχει κανεις τον DREAM BOX 500 ας γραψει γαμωτι, πως σπανε το ΝΟΒΑ

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
γεια σας παιδια,
εχει κανεις αποκωδικοποιητή συνδεδεμενο στο ιντερνετ για δωρεαν δορυφορικά καναλια;
αν εχει κανεις τον DREAM BOX 500 ας γραψει γαμωτι, πως σπανε το ΝΟΒΑ

τον DM 500 τον έχω κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, αλλά σε προσπάθεια μου στο παρελθόν να βρώ "κλειδιά", δεν κατάφερα τίποτα.

Γενικά με το "άθλημα" δεν έχω ασχοληθεί καθόλου εδώ και πάνω από ένα χρόνο, όταν κατάφερνα να βλέπω δωρεάν το γερμανικό Premiere (το οποίο δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα).

Πάντως δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο πακέτο που αναφέρεις παίζει να σπάει, απλά κάποιοι το "μοιράζονται" μέσω Internet και συνήθως μετά από καρφωτές τους πιάνουν.

OP
OP
Q

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
κλειδια εχω για κατι μαλακισμενα καναλια, ειδησεις κλπ
αλλα το πακετο της Ν@Β@ η το CYFRA+ κλπ αυτα ψαχνω.
πρεπει να υπαρχουν δωρεαν σερβερ
αλλα δεν ξερω να τον σετταρω καλα ακομα
ψαχνομαι αν ειναι κανεις επιστημονας στο αυτο ειδος

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

το καλύτερο είναι από το μαγαζί όπου το αγόρασες, να κάνεις μια νύξη, μήπως μπορέσουν αυτοί να σε καθοδηγήσουν που να ψάξεις. Εμένα οι δικοί μου τότε μου είχαν πεί μόνο για το γερμανικό πακέτο και καμία αναφορά σε Ελληνικά. Πάντως θυμάμαι ότι τα περισσότερα πακέτα δεν είχαν κλειδιά ή τα κλειδιά που είχαν και αναννέωναν, μετά από λίγο καιρό δεν δούλευαν.

Πάντως καλή τύχη και αν μάθεις κάτι στείλε και ένα p.m. κατά δώ ;)

OP
OP
Q

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
το μαγαζι αυτο θελει λεφτα, το σεταρουνε και πιανει απο διαμοιραζομενο σερβερ.
απλα δεν θελω να πληρωνω για κατι αν μπορω να το βρω μονος μου

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε το πακέτο της Νοβ@ δεν το βρίσκεις δωρεάν ούτε μπορείς να το ξεκλειδώσεις με τα κλειδιά που κατεβάζεις απο το ιντερνετ. Ο μόνος τρόπος ειναι αυτός που αναφέρει ο dimit31 μέσω card sharing, δυστύχως τα 2 τελευταία χρόνια η Νοβ@ με την συνδρομή του τμήματος ηλεκτονικού εγκλήματος έχουν καταφέρει μεγάλο πλήγμα σε σερβερ που βρίσκονταν στην ελλάδα. Τελευταία φορά που το είχα ψάξει ειχα βρει καποιους σερβερ απο γερμανια ή ρωσια οπου όμως η μετάδοση κολούσε καθε 2 λεπτα για περίπου 30-40 δευτερόλεπτα (προφανώς ο χρόνος που εκανε να επικοινωνήσει με τον σερβερ και να κατεβασει το νεο κλειδι) οπότε και το έκοψα το σπορ και ο Dreambox 7020s αποσύρθηκε απο την ενεργό δράση.

Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Κριτικές
6
Like
34
Πόντοι
1
Μέχρι πριν λίγους μήνες είχα κάνει τέτοια κατάσταση ..... Πλέον άλλαξε το σύστημα κλειδωματοσ και δεν παίζει σωστά .... Επιπλέον η ακατανομαστη μιας και είναι μια εταιρεια πλέον με forthnet σκαναρει το δίκτυο της και ανακαλύπτει μετάδοση κλειδιων και τον πίνεις .....
Πάντως αν θέλεις να ψαχτεις  πιθανότατα να παίζει ακόμα το σιτε Have a look ψάξε για πρωτόκολλο gbox

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
δυστηχώς ούτε το card sharing παίζει πλέον για την Nova , ΄το τοπίο ηταν καλύτερο πριν απο 2 περιπου χρονια αλλά απο τότε που ξεκινησαν με τις αλλαγές των καρτών και κυρίως το πάντρεμα καρτας-δέκτη τέρμα .... Τώρα μόνο από τις προσφορές που κατά καιρούς τρέχουν απο Forthnet/Nova κλπ. η τελευταια ειναι μάλιστα πολύ δελεαστική 1,97 ευρω την ημερα . ή για αυτους που δεν τους νοιαζει τα nova sports καλη περιπτωση ειναι το nova start pack  που με γύρω στα 8 ευρω το μηνα βλεπεις ολα τα καναλια ελληνικα / ξενα εκτος nova cinema & nova sports  φυσικα αλλά με τον δέκτη HD+ΠΙΑΤΟ δωρο και forthnet 2play

OP
OP
Q

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
τον πινεις ακομα και απο σερωερ του εξωτερικου;

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δεν είχα ποτέ και δεν ξέρω, αλλά όταν το έψαξα είχα μάθει τα εξής:

1) Είναι Ελληνική εταιρεία, άρα μικρή (σε σχέση με ευρωπαϊκά / αμερικανικά συνδρομητικά), άρα μικρό κοινό, άρα μειωμένο διεθνές ενδιαφέρον να κάτσει κόσμος να σπάσει κωδικούς και συστήματα. Σε πόσους θα δώσει τα σπασμένα κάποιος που το πέτυχε?  Τι θα βγάλει?

2) Ουδείς ασχολείται (διεθνώς) να κυνηγήσει hackers στην Ελλάδα που σπάνε διεθνή κανάλια. Πόσοι ενδιαφέρονται?

Οι ανωτέρω 2 ερωτήσεις μεταφράζονται στο "Πόσο τζίρο αντιπροσωπεύει το Ελληνικό κοινό σαν ποσοστό πάνω στο διεθνή τζίρο τηλεθέασης?"  Ψίχουλα.

Από την άλλη, για τον Νόβα το 100% των εσόδων του είναι οι συνδρομές. Άρα τον ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να μην χάνει έσοδα, και αν επικρατήσει η πεποίθηση "Έλα μωρέ, πληρώνεις συνδρομή? Να σου δώσω εγώ τη λύση να τη γλυτώσεις", πάει, έκλεισε.  Άρα αφιερώνει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ πόρους στην διασφάλιση της μη τζάμπα θέασης, είτε αυτή γίνεται με πρόληψη (δύσκολα συστήματα), είτε με καταστολή (ανίχνευση τζαμπατζήδων και τιμωρία τους), είτε με πολύ χοντρές ποινές στους επίδοξους πάροχους τζάμπα θέασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διάφοροι που ασχολούνται επαγγελματικά με δορυφορικά (και ζουν απ' αυτό) πολύ πρόθυμα θα προσφέρουν "σπάσιμο" ξένων καναλιών προκειμένου να πάρουν μια δουλειά, αλλά ούτε καν πλησιάζουν το θέμα Νόβα (αν τους ζητηθεί) γιατί ξέρουν ότι αν εντοπιστούν να κάνουν κάτι τέτοιο θα τη φάνε χοντρά, ενώ κανείς π.χ. δε θα ασχοληθεί να τον κυνηγήσει αν έχει σπάσει ένα Γερμανικό ή Αγγλικό κανάλι και το έχει δώσει και σε πελάτες του.

Τέλος, όπου υπάρχει χρηματικό ενδιαφέρον (και στη Νόβα υπάρχει) η "προθυμία" αστυνομικών, εισαγγελικών, κλπ αρχών αυξάνεται, γίνονται αποτελεσματικές, και ταχύτατα διεκπεραιώνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για ανίχνευση, σύλληψη, και τιμωρία των δραστών.
Φαίνεται πως υπάρχει αρκετή πίτα....

Το ενδιαφέρον δε των ερευνητών (στην περίπτωση που πιάσουν ένα τζαμπατζή να βλέπει τζάμπα) δεν είναι τόσο να ρίξουν το πρόστιμο στον τζαμπατζή (και αυτό θα το κάνουν), αλλά να τους απαντήσει ειλικρινά και γρήγορα (πράμα που θα το κάνει) στην ερώτηση:

"Ποιός στο έστησε?"

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
εαν θελουν να στην πεσουν το κανουν μια χαρα πλεον. Δεν παιζει να εισαι μονο Forthnet για να εισαι εκτεθειμενος. Απλα στην πρωτη περιπτωση κανεις μπαπ αφου ειναι δικες τους οι ip , σε αλλη περιπτωση ειναι θεμα λιγων ημερων αφου πλεον υπαρχει δυνατοτητα μεσω ΕΕΕΤ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom