You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Μπάστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Ειχα μια γκομενα πριν καποια χρονια φοιτητρια στα μερη μου που ηταν απο την ξανθη και σε συζητηση για την σασα μπαστα που την γνωριζε με ειχε πει πως μικρη ηταν πολυ παρθενοπιπιτσα και χαμηλοβλεπουσα και πως με τους αντρες δεν το ειχε και πολυ και διαφορα τετοια.Περασαν τα χρονια και οπως φαινεται με αυτα που εχουμε δει απο την σασα μαλακιες με ελεγε η καριολα τοτε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
Ειχα μια γκομενα πριν καποια χρονια φοιτητρια στα μερη μου που ηταν απο την ξανθη και σε συζητηση για την σασα μπαστα που την γνωριζε με ειχε πει πως μικρη ηταν πολυ παρθενοπιπιτσα και χαμηλοβλεπουσα και πως με τους αντρες δεν το ειχε και πολυ και διαφορα τετοια.Περασαν τα χρονια και οπως φαινεται με αυτα που εχουμε δει απο την σασα μαλακιες με ελεγε η καριολα τοτε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
τυπε μηπως ηταν συμμαθητριες στο νηπιαγωγειο?
Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Θέλω να παρκάρω τον λούτσο μου εκεί μέσα
Η Σασαρα μας δειχνει τι καλο κανει η ασκηση,σε ορισμενα μελη του σωματος...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Θα στον καταπιεί, δεν θα γλιτώσει.Θέλω να παρκάρω τον λούτσο μου εκεί μέσα
psapsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καυλακι :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 36
Εδω είναι μουναρος!!!!!
Καυλα η καριοολααααααααα....καυλαροοοοος....
Vasilis654
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καυλα!!
olimpi@k@r@
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Ωραίο χαμόγελο !!!!
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
με 2,000 ευροπουλα την εχεις στο χωρο της για 2 ωρίτσες και στα κανει όλα
experia
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2017
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
Με 2000 αυτό έλειπε να μην τα κάνει όλα.με 2,000 ευροπουλα την εχεις στο χωρο της για 2 ωρίτσες και στα κανει όλα
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
με 2,000 ευροπουλα την εχεις στο χωρο της για 2 ωρίτσες και στα κανει όλα
Κι εσύ που το ξέρεις, ρε παντογνώστη?
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
γνωρίζω κατι παρα πανω από εσενα γιατι αυτή είναι η δουλεια μου να μπωρω να γνωρίζω και θελω να μαθενω ο τι και το πος ξερω ποιες είναι πανε στο γραφειο του αλεξη κ για θεματα πορνειας αλλα ξερω υπαρχουν και κοπελίτσες που περνουν 100 και 50 ευρο και δεν εχουν την ανεση όταν πιανονται από την τσιμπιδα του νομου να βαλουν τον μεγαλο καρχαρια να κανει δουλεια και ετσι μπενουν σε περετερο προβλήματα φιλε μου. απλα τα πραγματα απλα εδώ μεσα στο εν λογο σαιτ υπαρχουν γραφεια που σε καποιον πελατη μπωρει να κανουν πασα μια κοπελα σαν την εν λογο που μιλαμε αν θες κατι άλλο στηλε πμ ευχαριστω
dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
τυπε σου εχουν πει κι αλλοι οτι οταν γραφεις δεν καταλαβαινουμε Χριστο..γνωρίζω κατι παρα πανω από εσενα γιατι αυτή είναι η δουλεια μου να μπωρω να γνωρίζω και θελω να μαθενω ο τι και το πος ξερω ποιες είναι πανε στο γραφειο του αλεξη κ για θεματα πορνειας αλλα ξερω υπαρχουν και κοπελίτσες που περνουν 100 και 50 ευρο και δεν εχουν την ανεση όταν πιανονται από την τσιμπιδα του νομου να βαλουν τον μεγαλο καρχαρια να κανει δουλεια και ετσι μπενουν σε περετερο προβλήματα φιλε μου. απλα τα πραγματα απλα εδώ μεσα στο εν λογο σαιτ υπαρχουν γραφεια που σε καποιον πελατη μπωρει να κανουν πασα μια κοπελα σαν την εν λογο που μιλαμε αν θες κατι άλλο στηλε πμ ευχαριστω
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
που γυρνας εσυ βρει?τυπε σου εχουν πει κι αλλοι οτι οταν γραφεις δεν καταλαβαινουμε Χριστο..
dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
παντα σε ποιοτικα νηματα τυπε...που γυρνας εσυ βρει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K