You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαs βρήκα την βίκυ-ρομίνα που είχατε χάσει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Είσαι σωστό λαγωνικό -υποκλίνομαι.
By the way, δεν είμαι φανατικός με τη συγκεκριμένη: πάντα όταν την έπαιρνα στο τέλος είχα ανάμικτα συναισθήματα: πάρα πολύ μεγάλα βυζιά, καλό σεξ, αλλά όλο το υπόλοιπο πακέτο (από άποψη εμφάνισης) επιεικώς μετριότατο.
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι καλό να ξέρουμε πού βρίσκεται (just in case).
By the way, δεν είμαι φανατικός με τη συγκεκριμένη: πάντα όταν την έπαιρνα στο τέλος είχα ανάμικτα συναισθήματα: πάρα πολύ μεγάλα βυζιά, καλό σεξ, αλλά όλο το υπόλοιπο πακέτο (από άποψη εμφάνισης) επιεικώς μετριότατο.
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι καλό να ξέρουμε πού βρίσκεται (just in case).
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
η βικυ-ρομινα ειναι πατησιων 160
ωραια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευγε συναδελφε
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Ποια Βίκυ ρε παίδες?που δούλευε παλιότερα?
Ρε γεροξεκούτη πάλι βγήκες βόλτα?? Κάνει ψόφος έξω, κάτσε σπίτι σου να πιείς κανά τήλιο να στανιάρειςη βικυ-ρομινα ειναι πατησιων 160
χεχε, θα κλειστει ντουετάκι Βικυ - Αννα να παθω ασφυξία
Θα σε πάρω μαζι να περιμενεις στο σαλονι με απινιδωτη και μπουκάλα οξυγόνο
Ποια Βίκυ ρε παίδες?που δούλευε παλιότερα?
Πριν "χαθεί" και ξαναβρεθεί από τον Lio στην Πατησίων 160, δούλευε στο Συγγρού 147 (κυρίως ως σερίφισα) και ακόμα πιο πριν στο Μαρνη 28.
Συγγρου 29Πριν "χαθεί" και ξαναβρεθεί από τον Lio στην Πατησίων 160, δούλευε στο Συγγρού147(κυρίως ως σερίφισα) και ακόμα πιο πριν στο Μαρνη 28.
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Συγγρου 29
Mια Βίκυ που δούλευε σε μπουρδέλο στην Διδύμου 18 στο υπόγειο λέτε ή άλλη?
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
φιλε μου,εισαι χαρακτηριστικα αδιαβαστος.εισαι σε αλλο σημειο ενδιαφεροντος.Mια Βίκυ που δούλευε σε μπουρδέλο στην Διδύμου 18 στο υπόγειο λέτε ή άλλη?
πριν τα λαδομαγαζα ηταν Callgirl (τρομαρα της). Δες εδωMια Βίκυ που δούλευε σε μπουρδέλο στην Διδύμου 18 στο υπόγειο λέτε ή άλλη?
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=4132.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=4132.0[/url]
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
πριν τα λαδομαγαζα ηταν Callgirl (τρομαρα της). Δες εδω
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=4132.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=4132.0[/url]
Α οκ!καμία σχέση με αυτή που είχα κατά νου.θένξ έτσι κι αλλιώς!
Συγγρου 29
Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Πληκτρολογούσα βιαστικά και αντί για 29 έγραψα 147
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
και ποιο πριν οταν ηταν στα νειατα της σαν call-girl,απο γραφειο.....Πριν "χαθεί" και ξαναβρεθεί από τον Lio στην Πατησίων 160, δούλευε στο Συγγρού 147 (κυρίως ως σερίφισα) και ακόμα πιο πριν στο Μαρνη 28.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.241
- Πόντοι
- 506
...LIO είσαι ΔΙΑΜΑΝΤΙ...RESPECT...
μου εισαι υποχρεωμενοs μεχρι τα βαθια σου γεραματα, γερακο μου. οπου σου εχω πει εχειs παραπονο , συμφωνα παντα με βιτζιοζικα γουστα σου? βλεπε , ΑΝΝΑ( προσφατα) - ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ- ΑΝΝΑ ( στουρναρη 47)- την ΟΛΓΑ( εδω θα παθειs την πλακα σου τηs ζωη σου) - ΧΡΙΣΤΙΝΑ( εδω δεν θυμαμαι καλα an την ηξερεs πιο πριν). μπορει να μου ξεφευγει και καμμια αλλη. για σενα δουλευω.Ρε γεροξεκούτη πάλι βγήκες βόλτα?? Κάνει ψόφος έξω, κάτσε σπίτι σου να πιείς κανά τήλιο να στανιάρεις
χεχε, θα κλειστει ντουετάκι Βικυ - Αννα να παθω ασφυξία
Θα σε πάρω μαζι να περιμενεις στο σαλονι με απινιδωτη και μπουκάλα οξυγόνο
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
και ποιο πριν οταν ηταν στα νειατα της σαν call-girl,απο γραφειο.....
πες τα παλιοσειρα...
τοτε που την περναμε σπιτι ή σε χοτέλια και ρουφαγε τις βοτκες και τα ουισκια σαν νεροφιδα...
Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω Α Ν Ε Π Ι Φ Υ Λ Α Χ Τ Α!!!! ΕΥΓΕ LIO...LIO είσαι ΔΙΑΜΑΝΤΙ...RESPECT...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
μονο....ασε που μια φορα ηταν σκνιπα και στο τελος εφυγα και δεν την πληρωσα...καλοκαιρι θυμαμαι ηταν....το τι θα ακουσε απο τον οδηγο δεν λεγεται.....πες τα παλιοσειρα...
τοτε που την περναμε σπιτι ή σε χοτέλια και ρουφαγε τις βοτκες και τα ουισκια σαν νεροφιδα...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
πουτανα λιο...εισαι ο ψυχολογος των ιεροδουλων και ο μπαμπας μας,μαζι...........μου εισαι υποχρεωμενοs μεχρι τα βαθια σου γεραματα, γερακο μου. οπου σου εχω πει εχειs παραπονο , συμφωνα παντα με βιτζιοζικα γουστα σου? βλεπε , ΑΝΝΑ( προσφατα) - ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ- ΑΝΝΑ ( στουρναρη 47)- την ΟΛΓΑ( εδω θα παθειs την πλακα σου τηs ζωη σου) - ΧΡΙΣΤΙΝΑ( εδω δεν θυμαμαι καλα an την ηξερεs πιο πριν). μπορει να μου ξεφευγει και καμμια αλλη. για σενα δουλευω.