Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
429
Πόντοι
21
αν υιοθετήσεις τις λογικές που διαβάζουμε σε αυτό το νήμα καταλήγεις χωρίς γκόμενα να γλυκοκοιτάζεις τις κατσίκες :confused::confused::confused:
Όλα έχουν το τίμημά τους αγαπητέ. Τι βαραίνει περισσότερο για εσένα; Η ηδονή ή η συνείδησή σου;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Ποιά είναι τα στοιχεία;

Όταν μιλάς, για γενικά θέματα, (εκτός αν κάνεις χαβαλε, οκ...πάσο εκεί) πρέπει:
α) να καθορίζεις τα όρια της κουβέντας
β) να «συμφωνηθεί» ο κοινός τόπος σε έννοιες, λογική, κ.λπ.

Συνήθως οι περισσότεροι είναι χύμα και έχουν ως καραμέλα «το προσωπικό γούστο» και την ελευθερία. Μάντεψε όμως... το ίδιο «πιστεύουν» και τα θηρία σε μια ζούγκλα...
δεν μιλαω για γενικα θεματα αλλα για το συγκεκριμένο εδω νημα ..και ποιο συγκεκριμένα απαντω η συζηταω στη ροη γύρω απο το θεμα ..

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
429
Πόντοι
21
δεν μιλαω για γενικα θεματα αλλα για το συγκεκριμένο εδω νημα ..και ποιο συγκεκριμένα απαντω η συζηταω στη ροη γύρω απο το θεμα ..
Λέμε το ίδιο. Τώρα αν η ηδονή σε «καβαλάει» -αντί το ανάποδο...πάσο

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
429
Πόντοι
21
Στην τελική, ο καθείς έχει αυτό που του αξίζει... αν με καταλαβαίνεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Όλα έχουν το τίμημά τους αγαπητέ. Τι βαραίνει περισσότερο για εσένα; Η ηδονή ή η συνείδησή σου;
Δεν βλέπω γιατί πρέπει να τα συγχέεις απαραίτητα.

Δεν έχω κανένα βάρος στην συνείδηση μου γιατί όταν έχω γκόμενα δεν πάω με πουτάνες. Όχι μόνο για ηθικούς λόγους αλλά και για λόγους υγείας. Δεν μπορείς να εκθέτεις έναν άνθρωπο σε κινδύνους που αποδέχεσαι εσύ ιδιαίτερα για την ευχαρίστηση σου. Ειδικά αυτοί που ζητάνε ακάποτα και εξτραδάκια και μετά πάνε στις γυναίκες τους είναι εγκληματίες.

Όταν επιλέγω τις βίζιτες το θεωρώ μια συναλλαγή...ούτε καλό ούτε κακό...απλά μια συναλλαγή. Ούτε θεωρώ ότι μπορούν να υποκαταστήσουν το να έχεις μια πραγματική σχέση με μια κοπέλα.

Τα προβλήματα όπως σου είπα ξεκινάνε από όταν αρχίζεις να μην είσαι τίμιος με τον εαυτό σου...και να νομίζεις ότι η συναλλαγή αυτή σου δίνει κάποια παραπάνω αξία.

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
429
Πόντοι
21
Δεν βλέπω γιατί πρέπει να τα συγχέεις απαραίτητα.

Δεν έχω κανένα βάρος στην συνείδηση μου γιατί όταν έχω γκόμενα δεν πάω με πουτάνες. Όχι μόνο για ηθικούς λόγους αλλά και για λόγους υγείας. Δεν μπορείς να εκθέτεις έναν άνθρωπο σε κινδύνους που αποδέχεσαι εσύ ιδιαίτερα για την ευχαρίστηση σου. Ειδικά αυτοί που ζητάνε ακάποτα και εξτραδάκια και μετά πάνε στις γυναίκες τους είναι εγκληματίες.

Όταν επιλέγω τις βίζιτες το θεωρώ μια συναλλαγή...ούτε καλό ούτε κακό...απλά μια συναλλαγή. Ούτε θεωρώ ότι μπορούν να υποκαταστήσουν το να έχεις μια πραγματική σχέση με μια κοπέλα.

Τα προβλήματα όπως σου είπα ξεκινάνε από όταν αρχίζεις να μην είσαι τίμιος με τον εαυτό σου...και να νομίζεις ότι η συναλλαγή αυτή σου δίνει κάποια παραπάνω αξία.
Δεν ήμουν ίσως σαφής. Δεν διαφωνώ με όσα γράφεις. Αυτό που εννοούσα πριν είναι ότι (όπως λες και εσύ) αν τα θες όλα (άρα τα συγχέεις) δεν γίνεται.

Συμφωνούμε 100%

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
ξερεις υπάρχουν και αυτοί που με ζόρι κοπιάζουν προς την ηθική αλλα απο το πολυ ζόρι βγαίνουν και ψειρίζουν τη μαιμου.. :coffee:

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
429
Πόντοι
21
ξερεις υπάρχουν και αυτοί που με ζόρι κοπιάζουν προς την ηθική αλλα απο το πολυ ζόρι βγαίνουν και ψειρίζουν τη μαιμου.. :coffee:
Δεν ξέρω για εσένα, αλλά όλοι μα όλοι, μέσα μας, ξέρουμε το σωστό ή το λάθος. Το αν παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας ή άλλους είναι άλλο καπέλο.

Πάντως, αυτό που έγραψες... δεν το κατάλαβα... βασικά κατάλαβα το 1ο μέρος αλλά όχι την σύνδεσή του με το 2ο....

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
οπως εσυ παρουσίασες μια υπαρκτή περίπτωση ετσι σου έδειξα και αλλη μια υπαρκτή περίπτωση..είμαστε εντάξει?

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Αυτό συζητούσαμε λίγο πίσω.

Το ερώτημα: "σας πειράζει κ.λ.π." ΔΕΝ πρόκειται να απαντηθεί ποτέ αληθινά, από την κοπέλα, άρα, δεν έχει και νόημα. Εννοείται ότι, μάλλον συμφωνούμε όλοι ότι μιλάμε για γάμο και οικογένεια, όχι απλά να χαβαλέ και να περνάμε καλά έτσι αόριστα, συγκεκριμένα, αν θα την διαλέγαμε για γυναίκα και μάνα των παιδιών μας.

Από εκεί, πήγαμε στην υπόθεση, όπως συνεχίστηκε η συζήτηση από τα μέλη μας: "ΑΝ ξέρατε πραγματικά, υποθετικά λέμε, ΑΝ, με πόσους πήγε η κοπέλα πριν από εσάς και την ποιότητα αυτών, θα την διαλέγατε για σύζυγο, ναι ή όχι;"
Αν ναι, λογικά δεν θα πείραζε να είναι έως και εκδιδόμενη(έστω πρώην, για χάρη της συζήτησης), αφού το παρελθόν δεν θα είχε καμία σημασία.
Αν όχι, λογικά θα πείραζε να το έχει δώσει αβέρτα κουβέρτα, το παρελθόν θα είχε μεγάλη σημασία.
Καλύτερα να μην ξέρω τύπε!! Γιατί όσοι περισσότεροι σημαίνει τόσο περισσότεροι την βγάλανε ακατάλληλη και έκατσε σε εμάς ή μπίλια

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Είναι πολύ ωραίο να χρησιμοποιείς για παράδειγμα ένα πράγμα για να κατανοήσουμε τα κοινωνικά πρότυπα. Θα μπορούσε να θεωρηθεί και η γυναίκα ένα αντικείμενο, μια τρύπα ας πούμε. Επίσης εσύ που έχεις γυρίσει όλα τα μπουρδέλα της περιοχής σου, γράφεις στο φόρουμ του μπου για το ποια από τα κορίτσια κάνει ακαπωτη πίπα, είσαι ικανός για οικογένεια, ενώ η γυναίκα που έχει πάρει 100 πουτσες δεν ειναι. (Τα παραδείγματα τυχαία, αλλά μπορεί να έπιασα και διάνα) Οκ μαν μου.
Εξαιρετικο παραδειγμα.το πιος ειναι καταλληλος .τοτε γιατι δεν παντρευεσαι καμια απο τις εσκορτ?σιγουρα καποια θα σε γουσταρει.ε και τι εγινε οτι τη πηρε ολη η χωρα? Τωρα θα αλλαξει καινθα ειναι φρονιμη.θα αφησει το εσκορτιλικι πισω.αιντε και καλα στεφανε φιλε!

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Το ότι στο σύμφωνο συμβίωσης δεν μπορείς να καθορίσεις τίποτα είναι γνώση που την έχεις επειδή είσαι συμβολαιογράφος, ή επειδή το λένε στο μπου; Τέλος φίλε μου ειλικρινά αν κάνω κόρη και θελει να φάει 100 πουτσες επειδή της αρέσει το σεξ δεν έχω κανένα πρόβλημα, το ίδιο και αν κάνω αγόρι και γουστάρει να γαμησει 100 μουνιά για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αν κάνω παιδιά, είτε αγόρι είτε κορίτσι το μόνο που θέλω είναι να μην μετανιώνουν για τις επιλογές τους και χτυπάνε εκ των υστέρων το κεφάλι τους στον τοίχο και τέτοιο είναι αν έχεις έναν/μια τοξικό/ή σύντροφό, όχι αν γαμηθηκες ή γάμησες για να περάσεις καλά.
Η μαγικη λεξη ειναι αν.το ειπες 5 φορες.αν αν αν αν αν. Πολλοι ελεγαν αν και οταν και ισως...οταν ηρθε η ωρα ομως τα αλλαξαν.λεγε τωρα τα αν και ισως.και οταν η κορη σουναρχισει να γαμιεται.απο τα 15 και σου ερθει γκαστρωμενη και σου πει μπαμπακα παμε να ριξουμε το μωρο τοτε θα δεις πως θα αλλαξεις κυριε φιλελευθερε

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Η μαγικη λεξη ειναι αν.το ειπες 5 φορες.αν αν αν αν αν. Πολλοι ελεγαν αν και οταν και ισως...οταν ηρθε η ωρα ομως τα αλλαξαν.λεγε τωρα τα αν και ισως.και οταν η κορη σουναρχισει να γαμιεται.απο τα 15 και σου ερθει γκαστρωμενη και σου πει μπαμπακα παμε να ριξουμε το μωρο τοτε θα δεις πως θα αλλαξεις κυριε φιλελευθερε
το λες και πατρικο ενστικτο...:coffee:

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Εντάξει τύπε μου συμφωνούμε ότι διαφωνούμε στο κοινωνικό κομμάτι. Δεν γίνεται όμως να διαφωνούμε στο μαθηματικό.

Ας το ήδη φαντάζομαι την κλασσική άπλυτη να λέει: Αυτό είναι αντικειμενοποίηση του θηλυκού και η λεκτική βία που μας ασκείτε ισοδυναμεί με σωματική και ως γνωστόν η βία είναι το όπλο του αδύναμου.

Με αυτά τα πλάσματα τύπε δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη. Καλός ο Πακιστανός αλλά δεν τον θέλουν σπίτι τους, καλός ο gay αλλά όχι το παιδί τους. Καλή η καριολα αλλά όχι και η κόρη τους, καλό το αμάξι αλλά έχει πολλά χιλιόμετρα και η γυναίκα τους καλή ψυχή αλλά όταν χαλάσει η φάση απλά σπάνε και χωρίζουν.

(Και για να μην παρεξηγηθώ πάλι τυχαίο παράδειγμα ο Πακιστανός και οι gay, σας παρακαλώ μην αρχίσετε πάλι).
Φιλε ειναι οπως τα λες.και αν δεν ισχυε αυτο τοτε οι πουτανες /ιεροδουλες οι οποιες αρκετες ειναι φοβερα μουνια θα ηταν οι πιο περιζητητες νυφες.ελα ομως που δεν ειναι.γιατι αραγε δεν ειναι παντρεμενες με παιδια.γιατι δεν εχει αρσενικους να τις παρακαλε?οι αλλοι φιλελευθεροι εδω φανταζομαι ανετα θα τα εφτιαχναν και θα παντρευονταν μια πρωην ιεροδουλη γι αυτο πουλανε πνευμα.βασικα φιλε μου ολοι αυτοι που γραφουν εδω απλα γουσταρουν να την πεφτουν σε παντρεμενες/δεσμευμενες,απλη η εξηγηση

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
το λες και πατρικο ενστικτο...:coffee:
Ναι ρε ο τυπος μολις του ερθει η κορη γκαστρωμενη στα 16 που "δεν εχει προβλημα να παει με 100" οπως ειπε, θα της πει...αγαπη μου,σου ειπα δεν εχω προβλημα να σε παρει ολη η γειτονια,αλλα παντα με προφυλαξη...η εστω απο το κωλο,κριμα να κανουμε εκτρωση

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Φιλε ειναι οπως τα λες.και αν δεν ισχυε αυτο τοτε οι πουτανες /ιεροδουλες οι οποιες αρκετες ειναι φοβερα μουνια θα ηταν οι πιο περιζητητες νυφες.ελα ομως που δεν ειναι.γιατι αραγε δεν ειναι παντρεμενες με παιδια.γιατι δεν εχει αρσενικους να τις παρακαλε?οι αλλοι φιλελευθεροι εδω φανταζομαι ανετα θα τα εφτιαχναν και θα παντρευονταν μια πρωην ιεροδουλη γι αυτο πουλανε πνευμα.βασικα φιλε μου ολοι αυτοι που γραφουν εδω απλα γουσταρουν να την πεφτουν σε παντρεμενες/δεσμευμενες,απλη η εξηγηση
Η ιερόδουλη θα είχε τα κότσια να σου πει για το παρελθόν της (αν στο έλεγε)

εσύ έχεις τα κότσια να πεις στις γκόμενες που πας να βγάλεις τις ιστορίες σου από το μεταξουργείο για να δούμε αν θα σε διαλέξει? :confused:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Ναι ρε ο τυπος μολις του ερθει η κορη γκαστρωμενη στα 16 που "δεν εχει προβλημα να παει με 100" οπως ειπε, θα της πει...αγαπη μου,σου ειπα δεν εχω προβλημα να σε παρει ολη η γειτονια,αλλα παντα με προφυλαξη...η εστω απο το κωλο,κριμα να κανουμε εκτρωση
δεν με καταλαβες ...εσενα σε εχει πιάσει το πατρικο ένστικτο και βλεπεις ποιο ξεκαθαρα ενα μεγαλο κομμάτι της κοινωνίας ...αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι ολη η χωρα ετσι ....ανεξαρτητα το γεωγραφικο μερος οποιος θελει να ζήσει με την ηθικη που επιλεγει θα κινηθεί και αναλογα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom