Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Τι πολλές και πολλούς ρε αδελφέ; Όποιος έχει ζήσει λίγο έντονα ως πιτσιρικάς το 12 το έχει πιάσει στα 20κάτι.
Αν δε μπεις σε long-term σχέσεις, ξεκινήσεις στα 17 και έχεις 2-3 goals το χρόνο, το 12 το έχεις πιάσει ως τα 22-23.
Φιλε ειμαι μεγαλος σε ηλικια.πως γινεται να εχεις 12 μεχρι τα 20?ποτε ξεκινησε να πηδιεται και ποσους επαιρνε το 6μηνο?ξερω ειπες 20κατι το οποιο ειναι γενικολογο...21 η 29?παντως 12 στα 20 σημαινει ειτε οτι στο πρωτο εξαμηνο στη σχολη πηρε πολλες και εγινε η πουτανα της σχολης ειτε οτι αρχισε νωρις απο το γυμνασιο τις πουτσες.τωρα δεν ακουγεται και κελεπουρι για οικογενεια φιλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και πώς θα μάθεις με πόσους έχει πάει και πόσους κεράτωσε πριν 5, 10 ή 15 χρόνια ρε αδελφέ; Με χαρτομαντεία;
Ευκολο συμφωνα με το φιλο μας πιο πανω οι συναδελφοι στην εταιρεια τα ξερουν ολα...

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Στις άγριες κάβλες (18-20) κάνει με 30 το χρόνο φίλε μου.
30 το χρονο αρα 2-3 το μηνα.φιλε αυτο το θεωρεις φυσιολογικο?αυτο δεν ειναι το πουτανακι της γειτονιας?δεν ειναι ολες οι κοπελες ετσι φιλος.καποιες στα 18 με.20 θα εχουν 1 με 2 σοβαρες σχεσεις διαρκειας ετους.φυσικα θα τις ξεκολιασει ο αλλος αλλα θα ειναο σοβαρες σχεσεις.δεν ειναι ολες ετσι οπως το περιγραφεις

• Like
Αντιδράσεις: linear

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Ρε φίλε αν στα 30 έχει πάει με 12 σημαίνει ότι ή κάθε χρόνο έκανε και μια σχέση του έτους, οπότε μιλάμε θα είναι και πιο χαζή από τα λάχανα και δεν θα ξέρει τι θέλει ή είχε μια τεράστια σχέση 10ετιας και μέσα σε ένα-δυο χρόνια ξεσσαλωσε, οπότε και εκείνη η μεγάλη της σχέση της έμεινε απωθημένο για μια ζωή. Να επιλέγετε γυναίκες που έχουν πάει με πολλούς. Είναι τιμη για εμάς που άφησαν την ελεύθερη ζωή τους για να μας ανέχονται και να μας γουστάρουν μετά τον έναν χρόνο που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας, όπως είμαστε αμπανιαριστοι και αξυριστοι.
Φιλε αν εχει παει με πολλους τοτε στο πρωτο καυγα με σενα θα παει να πηδηχτει με τον γιαννη απο το γραφειο που τηςντην πεφτει.σε καποιες γυναικες τις αρεσει η προσοχη να βλεματα η σημασια των αντρων.αν μαθουν σε αυτο το στυλ δεν κοβετε μετα.αν εμαθε να γαμιεται θα γαμιεται και μετα.θες μια πιστη κοπελα οχι να τρως κερατο και να σε κοροιδευουν.το ιδιο ισχυει και για.τους αντρες. Αν ενας εμαθε να γαμαει ρωσοουκρανιδια νομιζεις θα σταματησει μετα αν κανει σχεση?οι ανθρωποι δεν αλλαζουν.βλεπεις το παρελθον τους και ξερεις το μελλον τους

• Like
Αντιδράσεις: linear

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
21
Ρε παιδιά τι ανακατεύεστε με νούμερα. Με πόσους έχει πάει είναι το θέμα; Αν είναι 12, 20 ή 30; Ένα νούμερο δεν την κάνει τσουλα την άλλην. Πιο πολύ με ενδιαφέρει με ποιους έχει πάει. Δεν θα ήθελα μια γυναίκα που είναι πρώην κάποιου μέλους της οικογένειας μου ή καλού φίλου. Κατά τα άλλα ας έχει πάρει και τα κωλονακια της γειτονιάς της. Ούτε με νοιάζει

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Φιλε αν εχει παει με πολλους τοτε στο πρωτο καυγα με σενα θα παει να πηδηχτει με τον γιαννη απο το γραφειο που τηςντην πεφτει.σε καποιες γυναικες τις αρεσει η προσοχη να βλεματα η σημασια των αντρων.αν μαθουν σε αυτο το στυλ δεν κοβετε μετα.αν εμαθε να γαμιεται θα γαμιεται και μετα.θες μια πιστη κοπελα οχι να τρως κερατο και να σε κοροιδευουν.το ιδιο ισχυει και για.τους αντρες. Αν ενας εμαθε να γαμαει ρωσοουκρανιδια νομιζεις θα σταματησει μετα αν κανει σχεση?οι ανθρωποι δεν αλλαζουν.βλεπεις το παρελθον τους και ξερεις το μελλον τους
Πίστεψε με συνήθως το αντίθετο συμβαίνει. Μια γυναίκα που είχε ζήσει την ζωή της, επέλεξε να την αλλάξει και δεν το έκανε επειδή το είχε εύκολο, αλλά απλώς ήταν αυτή η επιθυμία της, κοινώς της άρεσε το σεξ. Το αν θα πάει να πηδηχτεί με κάποιον μετά από καυγά είναι στοιχείο εκδίκησης και όχι επειδή το έχει εύκολο και δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει πάει με πολλούς ή όχι, αλλά με το πόσο εκδικητική σαν άνθρωπος είναι. Ωστόσο, μια γυναίκα που δεν την έχει ζήσει τη ζωή της πολύ πιθανό να κουβαλά απωθημένα. Οι γυναίκες δεν λειτουργούν όπως οι άντρες με την δύναμη της συνήθειας. Και όπως είπε ο KanyeEast πιο πάνω σημασία έχει κυρίως με το ποιους πήγε και όχι με πόσους. Βέβαια εγώ δεν θα το πάω στο κομμάτι του γνωστού ή μη ατόμου (έχω κάνει σχέση για 2 χρόνια με πρώην φίλου και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα στην πράξη), αλλά στην ποιότητα τους. Πχ αν είχε τοξική σχέση με έναν κάγκουρα για χρόνια θα ήταν χειρότερο από το να είχε πάει με 20 τύπους σε ένα χρόνο επειδή απλά της αρέσει το σεξ και μόνο της κριτήριο ήταν το αν της αρέσει εμφανισιακά και διαθέτει τους βασικούς κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Και πώς θα μάθεις με πόσους έχει πάει και πόσους κεράτωσε πριν 5, 10 ή 15 χρόνια ρε αδελφέ; Με χαρτομαντεία;

Δυστυχώς δεν μπορείς να μάθεις. Αλλά το ερώτημα το νήματος είναι το εξής

''Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;''​

Άρα το ερώτημα υποδηλώνει ότι γνωρίζεις ότι πήγε με αρκετούς. Και η δική μου απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ''Ναι, με πειράζει''.

Τους λόγους τους εξήγησα προηγουμένος.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
28
Like
2.481
Πόντοι
1.196
Φιλε ειμαι μεγαλος σε ηλικια.πως γινεται να εχεις 12 μεχρι τα 20?ποτε ξεκινησε να πηδιεται και ποσους επαιρνε το 6μηνο?ξερω ειπες 20κατι το οποιο ειναι γενικολογο...21 η 29?παντως 12 στα 20 σημαινει ειτε οτι στο πρωτο εξαμηνο στη σχολη πηρε πολλες και εγινε η πουτανα της σχολης ειτε οτι αρχισε νωρις απο το γυμνασιο τις πουτσες.τωρα δεν ακουγεται και κελεπουρι για οικογενεια φιλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ευκολο συμφωνα με το φιλο μας πιο πανω οι συναδελφοι στην εταιρεια τα ξερουν ολα...
Το γράφω: ως τα 22-23. Αν ξεκινήσεις στα 17 (κοινή ηλικία για τη γενιά μου στα 00s, τώρα ξεκινάνε πιο νωρίς) μέχρι τα 22-23, είναι 5-6 χρόνια. Αν δε βρεθείς σε σταθερή σχέση, αυτό το νούμερο το πιάνεις εύκολα. Σιγά την πουτάνα ρε αδελφέ αν κάνει σεξ με 2 το χρόνο. Αυτό με τις εταιρίες δεν το κατάλαβα γιατί δε ξέρω τι ειπώθηκε. Δουλεύω σε εταιρία, αν εξηγήσεις σου λέω μια άποψη.

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Μην ανησυχειτε κυριοι για το νουμερο. Στειλαμε το ερωτημα σε 5 μεγαλα Πανεπσιτημια του εξωτερικου και αποφσνθηκαν.
3,14259 σε πρωτη μαθηματικη προσεγγιση για ηλικιες μεχρι 20 ετων.
ευχαριστω.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Η συγκεκριμενη ερευνα κυκλοφορει σε πολλα τικ τοκ κτλ αν τη ψαξετε τη βρισκετε,εγω δινω το λινκ απο κιτρινη φυλλαδα που αναφερει το ζουμι.https://www.dailymail.co.uk/femail/article-4085758/Experts-reveal-sexual-partners-ve-determine-likely-DIVORCE.html βασικα η ερευνα ειχε πει οτι οι πιθανοτητες στατιστικα για διαζυγιο αυξανονται με βασει ποσους ερωτικους συντροφους bodycount ειχε πιο πριν.συγκεκριμενα απο 10 κ πανω οι πιθανοτητες για διαζυγιο αυξανονται.η ερευνα ειχε πει οτι αυτο ισχυει τα τελευταια χρονια. Για λεπτομερειες googlareis και τη βρισκεις. Φυσικα δεν πεφτουμε απο τα συνεφα.κοινη λογικη ειναι. Αν γαμιοτα αβερτα πριν εσενα μαντεψε τι θα κανει μετα που σε βρηκε...και το διαζυγιο θα ερθει με ολα τα ωραια...διατροφες παιδια κηδεμονια κτλ.φυσικα το νουμερο 10 αφορα την ερευνα στην αμερικη κ ειναι στατιστικο.σε καθε χωρα μπορει να ειναι διαφορετικο

Εχουν γινει κ αλλες παρομοιες ερευνες.ο θειος google τις βγαζει στη πρωτη λιστα.διαφωνουν ως προς το νουμερο.αλλη ελεγε για 6.αλλα η ουσια ειναι ιδια

andy85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2018
Κριτικές
4
Like
547
Πόντοι
280
Βασικα το μονο που πειραζει πολλους σε αυτο το thread ειναι που αλλαζει η κοινωνια και δεν ειναι πια η γυναικα δουλα και κυρα και ο αντρας μερακλης και λεβεντης που ξενοπηδαει αλλα τη γυναικα του την αγαπαει να πουμε. Καταρχας το να εχει παει μια γυναικα με 12 αντρες πριν απο εσενα δεν σημαινει τιποτα, αν τη γνωρισεις στα 30 ας πουμε και ειναι ενεργη σεξουαλικα απο τα 18, αυτο σημαινει εναν το χρονο, που σιγα το νουμερο. Απο την αλλη αυτο το αγχος πως αν εχει παει με πολλους θα σας κερατωσει, μονο ανασφαλεια δειχνει. Προσωπικα πιο πολυ θα με αγχωνε αν ειχε παει πριν απο εμενα με δυο ας πουμε, πιο πολυ θα θεωρουσα πως καποια στιγμη θα θελει να γνωρισει και αλλους, να κανει σεξ με πιο πολλους ανθρωπους στη ζωη της, παρα αν ειναι χορτασμενη και χωρις απωθημενα

• Like
Αντιδράσεις: Beluga

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Βασικα το μονο που πειραζει πολλους σε αυτο το thread ειναι που αλλαζει η κοινωνια και δεν ειναι πια η γυναικα δουλα και κυρα και ο αντρας μερακλης και λεβεντης που ξενοπηδαει αλλα τη γυναικα του την αγαπαει να πουμε. Καταρχας το να εχει παει μια γυναικα με 12 αντρες πριν απο εσενα δεν σημαινει τιποτα, αν τη γνωρισεις στα 30 ας πουμε και ειναι ενεργη σεξουαλικα απο τα 18, αυτο σημαινει εναν το χρονο, που σιγα το νουμερο. Απο την αλλη αυτο το αγχος πως αν εχει παει με πολλους θα σας κερατωσει, μονο ανασφαλεια δειχνει. Προσωπικα πιο πολυ θα με αγχωνε αν ειχε παει πριν απο εμενα με δυο ας πουμε, πιο πολυ θα θεωρουσα πως καποια στιγμη θα θελει να γνωρισει και αλλους, να κανει σεξ με πιο πολλους ανθρωπους στη ζωη της, παρα αν ειναι χορτασμενη και χωρις απωθημενα
Φιλε καταλαβαινω οτι αναλογα με το που ζεις ειναι διαφορερικα πχ μεγαλα αστικα κεντρα επαρχια η εξωτερικο αλλα σε πολλα μερη στα 30 εχουν ηδη παντρευτει και εχουν ξεκινησει για παιδια

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Για λογους που δεν μπορω να σου εξηγησω ( ο καλος συναδελφος που χαθηκε προσφατα με το πανακριβο ιστιπλοϊκο του θα καταλαβαινε τι λεω) πρεπει να αγχωνεσαι περισσοτερο αν ειχε παει πριν με τους 18 παρα με τους 2.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι βλέπουν τη γυναίκα δίπλα τους ως περιουσιακο στοιχείο. Το είδος της αξίας που δίνουν στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο δίνουν και στη γυναίκα τους. Γι αυτό και τους είναι δύσκολο να δεχθούν ότι μιλάνε για ένα ανθρώπινο πλάσμα που έχει τις ίδιες ανάγκες με αυτούς και προφανώς σκέφτεται και λειτουργεί όπως και αυτοί.
Το ότι τους χλευάζεται το "δικαίωμα" αυτοί να ξενογαμουν αβερτα κι η γυναίκα τους να παριστάνει το κομοδίνο σπίτι, μαζί με τα υπόλοιπα έπιπλα, και να μη θεωρειται μαγκιά το κέρατο πιυ ρίχνουν, τους αποδιοργανώνει.
Κι από κει και πέρα ξεκινάει η θολούρα τους να γίνεται η κοινωνική τους θέση, σε έναν κόσμο που "χαλάει". Γιατί αυτοί είναι "σωστοί" μέσα στην παραζαλη τους.
Ε, και μετά διαβάζουμε έπη.....

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
28
Like
2.481
Πόντοι
1.196
Φιλε καταλαβαινω οτι αναλογα με το που ζεις ειναι διαφορερικα πχ μεγαλα αστικα κεντρα επαρχια η εξωτερικο αλλα σε πολλα μερη στα 30 εχουν ηδη παντρευτει και εχουν ξεκινησει για παιδια
Ρε φίλε, ΟΚ αν μένεις μια ζωή σε χωριό και είσαι κανένας παππούς 85 χρονών τα βλέπεις περίεργα όλα αυτά, I can get it και η γιαγιά μου έτσι σκεφτόταν. Αλλά εδώ και δεκαετίες ένας 20ρης που είναι φοιτητής με support, ή δουλεύει ή και τα 2, βλέπεται και λίγο βγαίνει, πάει σε μαγαζιά, συναυλίες, κάμπινγκ κλπ. όταν δεν έχει κάποια σταθερή σχέση 2-3 γαμήσια με διαφορετικές το χρόνο θα τα κάνει για πλάκα, δεν είναι τα όργια του Μικ Τζάγκερ και των Stones στα 1960s, is a common life. Το ίδιο ισχύει και για τις κοπέλες, δεν καταλαβαίνω τι σου φαίνεται ακραίο σε όλο αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Ρε φίλε, ΟΚ αν μένεις μια ζωή σε χωριό και είσαι κανένας παππούς 85 χρονών τα βλέπεις περίεργα όλα αυτά, I can get it και η γιαγιά μου έτσι σκεφτόταν. Αλλά εδώ και δεκαετίες ένας 20ρης που είναι φοιτητής με support, ή δουλεύει ή και τα 2, βλέπεται και λίγο βγαίνει, πάει σε μαγαζιά, συναυλίες, κάμπινγκ κλπ. όταν δεν έχει κάποια σταθερή σχέση 2-3 γαμήσια με διαφορετικές το χρόνο θα τα κάνει για πλάκα, δεν είναι τα όργια του Μικ Τζάγκερ και των Stones στα 1960s, is a common life. Το ίδιο ισχύει και για τις κοπέλες, δεν καταλαβαίνω τι σου φαίνεται ακραίο σε όλο αυτό.
Φιλε μου καλε, καλε μου φιλε.εγω εδωσα ερευνες πιο πανω που εξηγουν.αν εσυ δεν τις καταλαβαινεις οκ δεν εχει προβλημα ,κατανοω οτι ειμαστε διαφορετικοι.αλλωστε και οι δικηγοροι θελουν τυπους σαν εσενα να γεμιζουν τα ταμεια τους ,διατροφες επιμελεια περιουσια ,ξερεις για τι λεφτα μιλαμε....τα.διαζυγια ειναι η καλυτερη μπιζνα για τους δικηγορους.παρε εσυ τη φοιτητρια την μαρια την παρτολα που τα καταπινε στο καμπινγκ και ασε τα υπολοιπα θα στα πει ο δικηγορος της

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι βλέπουν τη γυναίκα δίπλα τους ως περιουσιακο στοιχείο. Το είδος της αξίας που δίνουν στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο δίνουν και στη γυναίκα τους. Γι αυτό και τους είναι δύσκολο να δεχθούν ότι μιλάνε για ένα ανθρώπινο πλάσμα που έχει τις ίδιες ανάγκες με αυτούς και προφανώς σκέφτεται και λειτουργεί όπως και αυτοί.
Το ότι τους χλευάζεται το "δικαίωμα" αυτοί να ξενογαμουν αβερτα κι η γυναίκα τους να παριστάνει το κομοδίνο σπίτι, μαζί με τα υπόλοιπα έπιπλα, και να μη θεωρειται μαγκιά το κέρατο πιυ ρίχνουν, τους αποδιοργανώνει.
Κι από κει και πέρα ξεκινάει η θολούρα τους να γίνεται η κοινωνική τους θέση, σε έναν κόσμο που "χαλάει". Γιατί αυτοί είναι "σωστοί" μέσα στην παραζαλη τους.
Ε, και μετά διαβάζουμε έπη.....
Φιλε και η καταπιολα με το βαθυ λαρυγγι η σουζι που την πηρε ολο το τει στα νιατα της και εσυ τη παντρευτηκες επειδη βρηκες τον αγγελο ,οταν ερθει η στιγμη του διαζυγιου που θα σε εχει κερασει 10κερατα,τοτε θα τα θεωρει ολα δικα της.παιδια σπιτι διατροφη. Το πιο αγαπημενο μου σεναριο ειναι η γυναικα κερατωνει το μαθαινει ο συζυγος χωριζουν και η κηδεμονια συν το σπιτι συν διατροφη παει στη γυναικα.και το στεγαστικο συνεχιζει κ το πληρωνει ο κερατας ενω η πρωην σπιτωσε το νεο γαμια.ετσι εσυ δεν θα βλεπεις τα παιδια θα πληρωνεις διατροφη,δοση στεγαστικου και το ενοικιο σου και το βραδυ πριν κοιμηθεις θα πρπσευχεσαι στον αγ παυλο ο νεος γκομενος να μην δερνει τα παιδια σου. Τοτε θα μαθεις τι σημαινει,οπως το ειπες,περιουσιακο στοιχειο.αλλα εγω ειμαι μεγαλος τι να ξερω εγω...απο το μυαλο μου τα βγαλα ολα...

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Ειχα ενα αφεντικο καποια χρονια πριν.ειχε μια γυναικα ,καλο μουνακι πεταχτουλα.ντυνοταν σπεσιαλ γκαβλιαρικα ειχε καινφιλες καλες γνωστες.φαινοταν οτι στα νιατα της ηταν "δραστηρια". Ηταν ενεργη στα social. Το αφεντικο καλονπαιδι δουλευε απο το πρωι μεχρι το βραδυ αυτη δημοσιος υπαλληλος.γυρναγε γυμναστηρια beauty saloon.βρηκε γκομενο γυμναστηριακο τον δοκιμασε καλα και πεταξε εξω απο το σπιτι το αφεντικο.αλλα τυχερο το αφεντικο,ο μοναχογιος του ηταν 17.μετα μας ελεγε ποσο δυσκολευοταν πouεψαχνε σπιτι να νοικιασει μονος κτλ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946
Φιλε και η καταπιολα με το βαθυ λαρυγγι η σουζι που την πηρε ολο το τει στα νιατα της και εσυ τη παντρευτηκες επειδη βρηκες τον αγγελο ,οταν ερθει η στιγμη του διαζυγιου που θα σε εχει κερασει 10κερατα,τοτε θα τα θεωρει ολα δικα της.παιδια σπιτι διατροφη. Το πιο αγαπημενο μου σεναριο ειναι η γυναικα κερατωνει το μαθαινει ο συζυγος χωριζουν και η κηδεμονια συν το σπιτι συν διατροφη παει στη γυναικα.και το στεγαστικο συνεχιζει κ το πληρωνει ο κερατας ενω η πρωην σπιτωσε το νεο γαμια.ετσι εσυ δεν θα βλεπεις τα παιδια θα πληρωνεις διατροφη,δοση στεγαστικου και το ενοικιο σου και το βραδυ πριν κοιμηθεις θα πρπσευχεσαι στον αγ παυλο ο νεος γκομενος να μην δερνει τα παιδια σου. Τοτε θα μαθεις τι σημαινει,οπως το ειπες,περιουσιακο στοιχειο.αλλα εγω ειμαι μεγαλος τι να ξερω εγω...απο το μυαλο μου τα βγαλα ολα...
Δυστυχώς, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως τα λές, ο Νόμος βλέπει τους άνδρες σαν απόκληρους και σκουπίδια, δικαιώματα ΚΑΝΕΝΑ και μόνο υποχρεώσεις. Η κάργιες από την άλλη, ΜΟΝΟ δικαιώματα, ανεξάρτητα αν φταίνε ή όχι, έχουν δουλειά ή όχι.

• Like
Αντιδράσεις: txar

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom