Νέα

Σας ήρθε μήνυμα στο κινητό από το 69******62;; Μην απαντήσετε θα το μετανιώσετε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ο “Σάκης” που μοιράζει παντού τον αριθμό σας!
ελληνικά
Συνεχίζεται η παράνομη δραστηριότητα του κινητού 6946564862 από το οποίο λαμβάνουν καθημερινά τυχαία συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, μηνύματα, όπως “Σε είδα το Σάββατο στην καφετέρια. Ο Σάκης μου έδωσε το κινητό σου” ή “Μόλις χώρισα με την Τζένη”, “Καλησπέρα Καίτη μου, τι κάνεις” κλπ.
Η υπόθεση είναι γνωστή στις διωκτικές αρχές αλλά και στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία υπάγεται ο αριθμός και όσες καταγγελίες και αν έχουν γίνει δεν έχει ακυρωθεί…
Αν λοιπόν σας έρθει κάποιο sms στο κινητό από αυτό τον αριθμό μην απαντήσετε γιατί αν το κάνετε θα εγγραφείτε σε κάποια υπηρεσία που θα σας χρεώνει με μηνύματα κάθε εβδομάδα για συμμετοχή σε διαγωνισμούς και άλλα με κόστος από 30 μέχρι 300 ευρώ!
Μάλιστα το πιο συνηθισμένο μήνυμα για τα υποψήφια θύματα είναι το:
ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΣ ΠΟΛΥ. Ο ΣΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΨΗΛΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΕΠΙΜΟΝΑ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πάνω που βρήκα ένα τρόπο να βγάζω και γω το χαρτζιλίκι μου, με ανακάλυψαν.....
Φτου γαμώτο.....
:2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εχει ειπωθει και παλαιοτερα....Βαριεμαι να ψαχνω
Η συνηθηs αρρωστεια....κινητοευρωφαγιασιs

Πάνω που βρήκα ένα τρόπο να βγάζω και γω το χαρτζιλίκι μου, με ανακάλυψαν.....
Φτου γαμώτο.....
:2funny:
Δεν εκοβεs αποδειξειs.............γι αυτο

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Μου έχει έρθει κι εμένα αυτό το μήνυμα και απάντησα. Μετά μου έκοψε και googlισα το νούμερο και είδα περί τίνος πρόκειται. Όσοι απαντήσατε πάρτε καλού-κακού στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών των εταιριών σας να δείτε αν έγινε κάποια εγγραφή σε καμμιά μυστήρια υπηρεσία.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
κ εμενα μου ειχε ερθει κ δεν απαντησα ! Καταλαβα οτι κατι πονηρο ηταν απο πισω !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εμενα μουχε ερθει το...."Αστα Τζενη χωρισα και κοντευω να τρελλαθω, παρε με σπιτι ειμαι μονη"
Απαντησα με  sms......"Μη οχι Τζενη στασου μη " :grin:

Δεν πηρα απαντηση  :S

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Εμένα μου ήρθε στις 29 του μηνός, έγραφε "Έλα Γιάννη μπορώ τελικά το απόγευμα για καφέ. Να τα πούμε έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών"?
Της λέω δεν με λένε Γιάννη αλλά Κλαύδιο, μου είπε δε μπειράζει καΥλύτερα, ιντριγκαρίστηκα, τη μπήρα τελέφωνο και της απήγγειλα Ρουβά, γούσταρε, ήταν τελικά μια μικρή (<18) από τη Λάρσα, πετάχτηκα την επόμενη μέρα την κέρασα καφέ, τη μπέδηξα και γύρισα

Θετικός απολογισμός

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Άμα τους πάρουμε τηλέφωνο μας χρεώνουν πάλι? :grin: :grin:

Πέραν της πλάκας,δύο φορές πριν ένα χρόνο όμως περίπου,είχα λάβει τα εξής δύο μηνύματα:
1ο)Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.Ευχαριστώ.  Δεν της,του έκανα τη χάρη. :grin:   Και
2ο)Ειρήνη μου,τι κάνεις?Χαθήκαμε!Εγώ που να στα λέω.Χώρισα πριν 3 μήνες (μπορεί και 4 να έγραφε,δεν θυμάμαι) είμαι στις μοναξιές μου και ψάχνομαι.Πάμε αύριο για καφέ να τα πούμε από κοντά? Άντζελα...

Μάλιστα το δεύτερο το είχε λάβει και φίλος μου. :grin:
Για να πω την αλήθεια,στο δεύτερο πήρα τηλέφωνο,γιατί νόμιζα πως ήταν κάποιο call girl :grin: αλλά δεν το σήκωναν. :S

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
Άμα τους πάρουμε τηλέφωνο μας χρεώνουν πάλι? :grin: :grin:

Πέραν της πλάκας,δύο φορές πριν ένα χρόνο όμως περίπου,είχα λάβει τα εξής δύο μηνύματα:
1ο)Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.Ευχαριστώ.  Δεν της,του έκανα τη χάρη. :grin:   Και
2ο)Ειρήνη μου,τι κάνεις?Χαθήκαμε!Εγώ που να στα λέω.Χώρισα πριν 3 μήνες (μπορεί και 4 να έγραφε,δεν θυμάμαι) είμαι στις μοναξιές μου και ψάχνομαι.Πάμε αύριο για καφέ να τα πούμε από κοντά? Άντζελα...

Μάλιστα το δεύτερο το είχε λάβει και φίλος μου. :grin:
Για να πω την αλήθεια,στο δεύτερο πήρα τηλέφωνο,γιατί νόμιζα πως ήταν κάποιο call girl :grin: αλλά δεν το σήκωναν :S
αυτο ρε φελε στο στελνει καποιος στη βονταφον οταν δεν εχει καρτα για να τον παρεις εσυ :grin: :grin: :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γιατρέ μου,δεν έχω Vodafone. :grin: :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τώρα στις γιορτές γίνονται αυτά....βέβαια μπορεί να είναι και απλά λάθη....εμένα άγνωστος αριθμός μου έστειλε καλή χρονιά.....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
Τα εξηγείς ωραία τύπε  :rockon: :rockon:
και θα παιρνε εκεινο το καλοκαιρι το ριβαλντο,τον φρεντ και εναν αλλο που του ειχε προτεινει ο τζιοβανι (και δεν θυμαται πως τον λεγαν :2funny: :2funny:)
θα χαλουσε τον κοσμο στο τσαμπιο λιγκ :S :S

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
και θα παιρνε εκεινο το καλοκαιρι το ριβαλντο,τον φρεντ και εναν αλλο που του ειχε προτεινει ο τζιοβανι (και δεν θυμαται πως τον λεγαν :2funny: :2funny:)
θα χαλουσε τον κοσμο στο τσαμπιο λιγκ :S :S

Για τον Φρούστερ και τον άρχοντα το ξέρεις; Είχε παίχτη Φρούσσο και άλλον παίχτη Μπρούστερ. Τους φώναζε και τους δύο "Φρούστερ" ο άρχοντας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom