Νέα

Σας έχει τύχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
λοιπον μάγκες-μαγκίτισσες σας εχει τύχει να νταραβεριστείτε με δεσμευμένη-ο και να γουστάρει να πηδηχθεί με καποιον σώνει και καλα για λόγους ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ προς το έτερον ήμισι? τι κάνατε?το ρίξατε το κανονι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτα τα κανουν συνηθως οι γυναικες νομιζω λαπλας......δε μου χει τυχει να συναντησω αντρα που θελει να κερατωσει το ετερον ημισυ σωνει και ντε ατακα και επιτοπου για λογους εκδικητικοτητας.....εχουν αλλα κουσουρια τα σερνικα αλλα αυτο δεν το χουν ή δεν το χω δει.... :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
λοιπον μάγκες-μαγκίτισσες σας εχει τύχει να νταραβεριστείτε με δεσμευμένη-ο και να γουστάρει να πηδηχθεί με καποιον σώνει και καλα για λόγους ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ προς το έτερον ήμισι? τι κάνατε?το ρίξατε το κανονι?

Μας έχει τύχει και, ναι, ρίξαμε ομοβροντία :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ναι μου έχει τύχει. Αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, χαλάστηκα όταν γαμούσα μια παντρεμένη από τον κώλο και έλεγε "παλιοπούστη Βασίλη (ο άντρας της) εσύ τον κώλο μου δεν πρόκειται να τον πάρεις ποτέ!". Τον κεράτωνε που τον κεράτωνε τον άνθρωπο, τον έβριζε και του την έλεγε από πάνω...!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΟΥΤΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ......... :ak:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ναι μου έχει τύχει. Αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, χαλάστηκα όταν γαμούσα μια παντρεμένη από τον κώλο και έλεγε "παλιοπούστη Βασίλη (ο άντρας της) εσύ τον κώλο μου δεν πρόκειται να τον πάρεις ποτέ!". Τον κεράτωνε που τον κεράτωνε τον άνθρωπο, τον έβριζε και του την έλεγε από πάνω...!
Kωμικοτραγικο γαμηση!χαχαχαχαχα

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
συμφωνώ mounitsa αλλα ποτε δεν ξέρεις..
πωπω λιώμα ΞΕΝΕΡΑ που θα έτρωγα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
λαπλας αν σου ετυχε βαρα αλυπητα....Να σαι σιγουρος πως αν δεν το κανεις εσυ,θα το κανει καποιος αλλος....Εκτος αν δεν θες να κερατωσεις τη δικια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φίλε πιστευω 9/10 θα χτυπουσαν ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε βαρα που σε λεωωωωωωωωωωωωωωωω.....μπουχαχαχαχα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θα απέφευγα γιατί δε γουστάρω δυσάρεστες γυναίκες. Το γαμήσι υποτίθεται ότι είναι για να μας ηρεμεί και να μας ξεκουράζει και όχι για να ερχόμαστε σε επαφή με τα ψυχολογικά της κάθε πουτανιάρας  :crazy:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Θα απέφευγα γιατί δε γουστάρω δυσάρεστες γυναίκες. Το γαμήσι υποτίθεται ότι είναι για να μας ηρεμεί και να μας ξεκουράζει και όχι για να ερχόμαστε σε επαφή με τα ψυχολογικά της κάθε πουτανιάρας  :crazy:
ενω οι δικες μας που πηδαμε εχουν σοας τας φρενας ε?
μπααααααααααααααα,,,,,,,,,!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Τι ειπε το ατομο? RESPECT! :rockon:

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παρεπιπτόντως και μένα μου εχει τύχει(Κρυστιάννα είσαι εδώ) οταν σπούδαζα στη σχολή ,ολο εβριζε τον πρώην, και μετά το έπαιζε οτι δε τρέχει τίποτα και μάλιστα εβαλε και την παρέα της και καλά να με κανουν ντα αλλα μάλλον φαγαν ολοι ακυρο... εκτος απο ξυλο.... Τελικά παντρευτήκαν.εεεερε κατι μυαλά τι να πώ

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
μου εχει τυχει να γαμησω την γυναικα ενος μαλακα τραπεζικου υπαλληλου που δεν μου ενεκρινε δανειο ενω ειχα ολα τα απαιτουμενα δικαιολογητικα βλεπε παντρεμενη πειραιας .

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Έχω μαμήσει παρθένα, για εκδίκηση μόλις είδε ότι ο φίλος της ξεχαρμάνιαζε αλλιώς...
Πάντως μια φορά το φχαριστήθηκα διπλά. Βέβαια το παιδί έφαγε τη φρίκη της ζωής του όταν το ανακάλυψε αλλά ούτως ή άλλως είχε τελειώσει η φάση.

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
Να μια φορά που μάμησες την τράπεζα και όχι το αντίθετο. Εύγε

3εκινησε σαν πλακα με μια ωραια γυναικα που καμακωσα σε ενα ωραιο μερος.Οταν την ειδα με τον αντρα της και το πως της φερονταν αποφασισα να το παω στα ακρα και να του δωσω ενα καλο μα8ημα σε αυτον  και την κωλοτραπεζα του......
του πηρα την γυναικα
επεισα τους περισσοτερους κολλητους μου να αποσυρουν λεφτα απο το καταστημα του και να μεταφερουν δανεια και καρτες σε αλλες Τραπεζες οταν εγινε διευ8υντης καταστηματος
μετα απο αρκετα ραντεβου και εβλεπα οτι γουσταρε κατι περισσοτερο η τυπισα ΞΑΦΝΙΚΑ εξαφανιστηκε :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom