Νέα

Σας έχει τύχει να

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βρείτε στα pm σας (εδω, εννοείτε) μηνυματα απο γυναικεία προφίλ (όχι επαγγελματίες?)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ναι 2-3 φορές

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Όχι, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός...

Κι αν είναι κανένας Πισινοκίνητος, τι γίνεται?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Μπορεί, δεν θυμάμαι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Όχι, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός...

Κι αν είναι κανένας Πισινοκίνητος, τι γίνεται?

Εννοείται ότι είσαι επιφυλακτικός! Aνταλλάσεις όμως κινητό (που εννοείται το έχεις ΜΟΝΟΝ για γνωριμίες από το νετ κλπ) και αμέσως ξεκαθαρίζει η φάση... αν είναι πραγματική ή όχι!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Όχι ... ακόμα!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Αντιστρέφω την ερώτηση γιατί κάποιοι όταν τα είχα ξαναπεί το έκαναν γαργάρα για χάρη (σωστό μεν αλλά προσωπικά μη αποδεκτό) του site. Το ανάποδο έχει γίνει θετικά; Δηλαδή να στείλατε σε καμιά CG που έπαιζε παλιά ή τώρα εδώ μέσα και να σας απαντήσει νορμάλ ή τουλάχιστον να σας απαντήσει; ΟΧΙ ότι με νοιάζει αλλά κουβέντα να γίνεται...

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Εννοείται ότι είσαι επιφυλακτικός! Aνταλλάσεις όμως κινητό (που εννοείται το έχεις ΜΟΝΟΝ για γνωριμίες από το νετ κλπ) και αμέσως ξεκαθαρίζει η φάση... αν είναι πραγματική ή όχι!

Ειδικά για το κινητό.... Ξαναπέστο!
Πάλι καλά το έχω εφαρμόσει εδώ και πολλά χρόνια, οπότε το μοιράζω αβέρτα-κουβέρτα.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
αυτο εμενα μου εχει τυχει, αλλα το τρελλο αγορι που μου το εστειλε ακομα περιμενει την απάντηση μου :2funny:
οσο για γυναικα, μου ειχε στηλει μια στο πολυ παλιο φορουμ, της απαντησα αλλα πολυ αποτομα μιας και βρωμαγε η δουλεια στο οτι ή καποιος μαλακας σπάει πλάκα ή καποια σαβουρα πιστευει οτι επειδη γαμαω πουτανες θα της κανω τη χαρη να γαμησω και αυτη

Καλά ξηγήθηκες Savalas. ʼστον να σε περιμένει...

Όσο για τις πατσαβούρες που ανέφερες, +1. Πω ρε παιδί μου τι πράγμα είναι αυτό??..
Νομίζουν ότι επειδή είμαστε μπουρδελιάρηδες, πηδάμε ότι χοντρή και άσχημη κάτσει στο δρόμο μας?

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Εδω μέσα μαλλον χλωμο ως απιθανο  :rolleyes:  ;)  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories