Νέα

Σας έχει τύχει να πίνετε καφέ και να μην σας πιάνει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Σας έχει τύχει να πίνετε καφέ και να μην σας πιάνει και να θέλετε να πάτε για ύπνο πάλι? Μου τυχαίνει συνέχεια, σχεδόν πάντα αν και δεν έχω έλλειψη ύπνου... κοιμάμαι 7-8 ώρες την μέρα... Να ανησυχίσω? :think:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Να κάνεις γενική και να τσεκάρεις το ζαχαρο  :helpplea:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σας έχει τύχει να πίνετε καφέ και να μην σας πιάνει και να θέλετε να πάτε για ύπνο πάλι? Μου τυχαίνει συνέχεια, σχεδόν πάντα αν και δεν έχω έλλειψη ύπνου... κοιμάμαι 7-8 ώρες την μέρα... Να ανησυχίσω? :think:

+1 πινω καφε και παω για υπνο.!!  :S ...αν πιω γαλα η κακαο γαλα δεν μπωρω να κρατησω τα ματια μου νυσταζω.! :S

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Κοίτα, αν πίνεις πολλούς καφέδες την ημέρα και για πολύ καιρό, ο οργανισμός συνηθίζει στην καφεΐνη και δεν έχει πια καμία επίδραση. Το ίδιο έχω κι εγώ. Ότι ώρα και να πιώ καφέ, μπορώ να πάω μετά να πέσω για ύπνο. Τώρα αν δεν πίνεις πολλούς καφέδες καθημερινά, ίσως αυτό είναι κάτι που θέλει ψάξιμο.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

Βασικα ισως να μην ανοιγεις ηλιθια threads καθε 3 και λιγο...η καλυτερη λυση στο προβλημα σου

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Κοίτα, αν πίνεις πολλούς καφέδες την ημέρα και για πολύ καιρό, ο οργανισμός συνηθίζει στην καφεΐνη και δεν έχει πια καμία επίδραση. Το ίδιο έχω κι εγώ. Ότι ώρα και να πιώ καφέ, μπορώ να πάω μετά να πέσω για ύπνο. Τώρα αν δεν πίνεις πολλούς καφέδες καθημερινά, ίσως αυτό είναι κάτι που θέλει ψάξιμο.

δεν πίνω καφέ συχνά...

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μπορεί να εχεις ψηλό, χωρίς να ισχύει βέβαια για όλους.
Ένας φίλος νύσταζε όλη την ώρα, χασμουριότανε σαν χάνος, ουτε καφές τον έπιανε ούτε τίποτα  :grin:
Ένας γιατρός τον είπε ότι ήταν απ' αυτό.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Βασικα ισως να μην ανοιγεις ηλιθια threads καθε 3 και λιγο...η καλυτερη λυση στο προβλημα σου
Α, ναι.. κι αυτό. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να ρωτήσεις γιατρό. Εμείς τι να σου πούμε εδώ πέρα;

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Α, ναι.. κι αυτό. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να ρωτήσεις γιατρό. Εμείς τι να σου πούμε εδώ πέρα;

μπορεί να υπάρχει και κανένας που να ναι γιατρός, δεν μπορώ να ξέρω με τι ασχολείται ο καθένας

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
μπορεί να υπάρχει και κανένας που να ναι γιατρός, δεν μπορώ να ξέρω με τι ασχολείται ο καθένας
Όσα post έχω διαβάσει, κανένας δεν έχει πει τι δουλειά κάνει. Αλλά και να το πει, γιατί να το πιστέψεις; Επειδή απλά σου λέει ότι είναι γιατρός; Γιατί, άμα είναι έτσι, να πω κι εγώ ότι είμαι αστροναύτης!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμένα πάλι με πιάνει κόψιμο μόλις πιω νεςκαφέ...
γιατρέ λες να έχω πρόβλημα;;

βρε άντε γαμηθείτε με τις μαλακίες θρεντ που ανοίγετε

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

κουβέντα κάνουμε... όποιος δεν του αρέσει δεν είναι υποχρεωμένος να μπαίνει

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Συνδρομο ευερέθιστου έντερου

άλλος παρακαλώ  :grin:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
κουβέντα κάνουμε... όποιος δεν του αρέσει δεν είναι υποχρεωμένος να μπαίνει

Βασικά είναι τεράστια μαλακία να ρωτάς άσχετους για να σου απαντήσουν κάτι ειδικό, με την ελπίδα ότι ίσως, μία στις 100.000 θα βρεθεί κάποιος ειδικός να σου απαντήσει. Οι υπόλοιποι θα σου πουν ότι ξέρουν (και καλά να ξέρουν... υπάρχουν και πολλοί που νομίζουν ότι ξέρουν και δεν ξέρουν την τύφλα τους) και όσα ξέρουν...

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
κουβέντα κάνουμε ρε, χαλαρώστε λιγάκι μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς...

εμπειρικά ρώτησα αν έχει βιώσει κανένας κάτι ανάλογο και τι έκανε... σίγουρσ θα υπάρχουν και ημιμαθείς και βλάκες αλλά δεν σας ζήτησα να με περάσετε και από αξονικό...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ε οχι και ν ανησυχησειs....Απλα ετυχε........Συνηθωs η φραπεδια με κραταει ξυπνιο

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
μου τυχαινει πολλεσ φορεσ ο καφεσ που πινω σπιτι να μην με πιανει αλλα στη τελικη τον ευχαριστιεμαι καλυτερα απο τον καφε που πινω εξω και ειναι ολο νερο και μου πιανουν τον κωλο γιατι μονο εκει με πιανει πια!!!!!!!!!!!!!!!1

Επισκέπτης

Eμενα τα αλλα δε με πιανουνε τυπε μου. Κι οσο και να αυξανω τις δοσεις ολο και πιο σπανια την "ακουω". Να ανησυχω? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom