You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας έχει τύχει να πίνετε καφέ και να μην σας πιάνει?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Να κάνεις γενική και να τσεκάρεις το ζαχαρο
είναι ένδειξη ότι το έχω ψηλό ή χαμηλό??
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Σας έχει τύχει να πίνετε καφέ και να μην σας πιάνει και να θέλετε να πάτε για ύπνο πάλι? Μου τυχαίνει συνέχεια, σχεδόν πάντα αν και δεν έχω έλλειψη ύπνου... κοιμάμαι 7-8 ώρες την μέρα... Να ανησυχίσω?
+1 πινω καφε και παω για υπνο.!! :S ...αν πιω γαλα η κακαο γαλα δεν μπωρω να κρατησω τα ματια μου νυσταζω.! :S
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κοίτα, αν πίνεις πολλούς καφέδες την ημέρα και για πολύ καιρό, ο οργανισμός συνηθίζει στην καφεΐνη και δεν έχει πια καμία επίδραση. Το ίδιο έχω κι εγώ. Ότι ώρα και να πιώ καφέ, μπορώ να πάω μετά να πέσω για ύπνο. Τώρα αν δεν πίνεις πολλούς καφέδες καθημερινά, ίσως αυτό είναι κάτι που θέλει ψάξιμο.
Σας έχει τύχει να πίνετε καφέ και να μην σας πιάνει και να θέλετε να πάτε για ύπνο πάλι? Μου τυχαίνει συνέχεια, σχεδόν πάντα αν και δεν έχω έλλειψη ύπνου... κοιμάμαι 7-8 ώρες την μέρα... Να ανησυχίσω?
Βασικα ισως να μην ανοιγεις ηλιθια threads καθε 3 και λιγο...η καλυτερη λυση στο προβλημα σου
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Κοίτα, αν πίνεις πολλούς καφέδες την ημέρα και για πολύ καιρό, ο οργανισμός συνηθίζει στην καφεΐνη και δεν έχει πια καμία επίδραση. Το ίδιο έχω κι εγώ. Ότι ώρα και να πιώ καφέ, μπορώ να πάω μετά να πέσω για ύπνο. Τώρα αν δεν πίνεις πολλούς καφέδες καθημερινά, ίσως αυτό είναι κάτι που θέλει ψάξιμο.
δεν πίνω καφέ συχνά...
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Α, ναι.. κι αυτό. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να ρωτήσεις γιατρό. Εμείς τι να σου πούμε εδώ πέρα;Βασικα ισως να μην ανοιγεις ηλιθια threads καθε 3 και λιγο...η καλυτερη λυση στο προβλημα σου
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Α, ναι.. κι αυτό. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να ρωτήσεις γιατρό. Εμείς τι να σου πούμε εδώ πέρα;
μπορεί να υπάρχει και κανένας που να ναι γιατρός, δεν μπορώ να ξέρω με τι ασχολείται ο καθένας
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Όσα post έχω διαβάσει, κανένας δεν έχει πει τι δουλειά κάνει. Αλλά και να το πει, γιατί να το πιστέψεις; Επειδή απλά σου λέει ότι είναι γιατρός; Γιατί, άμα είναι έτσι, να πω κι εγώ ότι είμαι αστροναύτης!μπορεί να υπάρχει και κανένας που να ναι γιατρός, δεν μπορώ να ξέρω με τι ασχολείται ο καθένας
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εμένα πάλι με πιάνει κόψιμο μόλις πιω νεςκαφέ...
γιατρέ λες να έχω πρόβλημα;;
βρε άντε γαμηθείτε με τις μαλακίες θρεντ που ανοίγετε
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
κουβέντα κάνουμε... όποιος δεν του αρέσει δεν είναι υποχρεωμένος να μπαίνει
antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Συνδρομο ευερέθιστου έντερου
άλλος παρακαλώ
Βασικα ισως να μην ανοιγεις ηλιθια threads καθε 3 και λιγο...η καλυτερη λυση στο προβλημα σου
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
κουβέντα κάνουμε... όποιος δεν του αρέσει δεν είναι υποχρεωμένος να μπαίνει
Βασικά είναι τεράστια μαλακία να ρωτάς άσχετους για να σου απαντήσουν κάτι ειδικό, με την ελπίδα ότι ίσως, μία στις 100.000 θα βρεθεί κάποιος ειδικός να σου απαντήσει. Οι υπόλοιποι θα σου πουν ότι ξέρουν (και καλά να ξέρουν... υπάρχουν και πολλοί που νομίζουν ότι ξέρουν και δεν ξέρουν την τύφλα τους) και όσα ξέρουν...
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
κουβέντα κάνουμε ρε, χαλαρώστε λιγάκι μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς...
εμπειρικά ρώτησα αν έχει βιώσει κανένας κάτι ανάλογο και τι έκανε... σίγουρσ θα υπάρχουν και ημιμαθείς και βλάκες αλλά δεν σας ζήτησα να με περάσετε και από αξονικό...
εμπειρικά ρώτησα αν έχει βιώσει κανένας κάτι ανάλογο και τι έκανε... σίγουρσ θα υπάρχουν και ημιμαθείς και βλάκες αλλά δεν σας ζήτησα να με περάσετε και από αξονικό...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ε οχι και ν ανησυχησειs....Απλα ετυχε........Συνηθωs η φραπεδια με κραταει ξυπνιοΣας έχει τύχει να πίνετε καφέ και να μην σας πιάνει και να θέλετε να πάτε για ύπνο πάλι? Μου τυχαίνει συνέχεια, σχεδόν πάντα αν και δεν έχω έλλειψη ύπνου... κοιμάμαι 7-8 ώρες την μέρα... Να ανησυχίσω?
Επισκέπτης
Eμενα τα αλλα δε με πιανουνε τυπε μου. Κι οσο και να αυξανω τις δοσεις ολο και πιο σπανια την "ακουω". Να ανησυχω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις