Νέα

Σας αρέσουν οι τριχωτές κωλοτρυπίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.153
Πόντοι
446
Μιλάω για γυναικείες πάντα...Σας έχει τύχει να πάτε να γαμήσετε γυναίκα και να έχουν τρίχα στην κωλότρυπα? Πως αντιδράσατε? Τους είπατε με τρόπο να ξυριστούν?

Πρόσφατα γάμησα μια πιτσιρικά, η οποία είχε περιποιημένο μουνάκι, αλλά στην κωλοτρυπίδα είχε φουλ τρίχα, ούτε εγώ δεν έχω τόση εκεί. Τώρα που το σκέφτομαι, ψιλοξενερώνω, αλλά εκεινη την στιγμή όταν το είδα καύλωσα φουλ και η πούτσα μου έγινε αυτόματα πέτρα..Επίσης την ώρα που της έκανα γλυφοκώλι, μου μείναν κάποιες τρίχες στην γλώσσα και τις έφτυσα πίσω στο κώλο της...Τώρα δεν ξέρω πως να της πω να ξυριστεί για την επόμενη φορά που θα την γαμήσω

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.841
Πόντοι
12.756
αμφιλεγόμενο νήμα ....
ευκολα μπορει να παρεκτραπεί η κουβέντα και να παει στην "άλλη όχθη"
βουτηρο στο ψωμι τους για τα μέλη του μπου :coffee:

@RETRO για πέρνα μία βόλτα απο εδω να βάλεις τάξη , γιατι το βλεπω να γίνεται ανω κάτω το νήμα :coffee:

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.153
Πόντοι
446
αμφιλεγόμενο νήμα ....
ευκολα μπορει να παρεκτραπεί η κουβέντα και να παει στην "άλλη όχθη"
βουτηρο στο ψωμι τους για τα μέλη του μπου :coffee:

Μην ανοίξουμε ένα νήμα για κωλοτρυπίδες, μπαίνουν όλοι οι μπαχαλάκιδες και τα κανουν ολα πουτάνα να 'ουμε :confused::confused::confused::coffee:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.118
Πόντοι
2.256
Τα παλιά τα χρόνια, τότε που καμία δεν ξυριζόταν, μου είχε τύχει μια παντρεμένη που είχε φουλ τρίχες πίσω!!! Τότε δεν είχα αναστολές, σήμερα δεν νομίζω να μου άρεσε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.841
Πόντοι
12.756
Μην ανοίξουμε ένα νήμα για κωλοτρυπίδες, μπαίνουν όλοι οι μπαχαλάκιδες και τα κανουν ολα πουτάνα να 'ουμε :confused::confused::confused::coffee:
μαλλί τραβηξες οταν καρφωνες απο πίσω να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι καμιά περούκα ; :coffee:
Πολλά μέλη που τωρα ειναι στα τραβελονηματα εχουν αναφέρει οτι έτσι την έπαθαν :coffee:

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.153
Πόντοι
446
μαλλί τραβηξες οταν καρφωνες απο πίσω να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι καμιά περούκα ; :coffee:
Πολλά μέλη που τωρα ειναι στα τραβελονηματα εχουν αναφέρει οτι έτσι την έπαθαν :coffee:

Τύπε ένας φίλος μου που έχει γαμησει πολλά τραβελια μου έχει πει ότι τα τραβελια συνήθως έχουν απαλό και ξυρισμένο δερματακι, σα μωρού :confused:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.109
Πόντοι
1.346
Νηματοθέτη, ας περίμενες μέχρι αύριο να ανοίξεις το θέμα, σήμερα έφυγε ένας διεθνής εραστής βαρέων βαρών (ο Σπύρος Φωκάς για όσους δεν το έχουν πάρει Πρέφα), ε κάπου το θεωρώ φάουλ.
Για το ερώτημα που έθεσες λακωνικά => 0-Χ-Ι.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.270
Πόντοι
4.546

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
27.918
Πόντοι
22.886
Μιλάω για γυναικείες πάντα...Σας έχει τύχει να πάτε να γαμήσετε γυναίκα και να έχουν τρίχα στην κωλότρυπα? Πως αντιδράσατε? Τους είπατε με τρόπο να ξυριστούν?

Πρόσφατα γάμησα μια πιτσιρικά, η οποία είχε περιποιημένο μουνάκι, αλλά στην κωλοτρυπίδα είχε φουλ τρίχα, ούτε εγώ δεν έχω τόση εκεί. Τώρα που το σκέφτομαι, ψιλοξενερώνω, αλλά εκεινη την στιγμή όταν το είδα καύλωσα φουλ και η πούστα μου έγινε αυτόματα πέτρα..Επίσης την ώρα που της έκανα γλυφοκώλι, μου μείναν κάποιες τρίχες στην γλώσσα και τις έφτυσα πίσω στο κώλο της...Τώρα δεν ξέρω πως να της πω να ξυριστεί για την επόμενη φορά που θα την γαμήσω
Μπίουυυ :vomit:

Άμεσα ξούρα , αποτρίχωση και καλού κακού ας τραβήξει και μία λεύκανση κωλοτρυπίδας κύριε τύπε γιατί δεν θέλω να φανταστώ τι θα έχει εκεί πίσω ...

Τι είπες τώρα .
Απογευματιάτικα ... :confused::confused:

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.231
Πόντοι
481
.Τώρα δεν ξέρω πως να της πω να ξυριστεί για την επόμενη φορά που θα την γαμήσω
Δεν χρειάζεται να της πεις τίποτε.
Τη στιγμή που θα την έχεις στήσει στα τέσσερα παρε το Gillette που θα έχεις αφημένο στο κομοδίνο και πέρασέ την ένα χέρι

Τελευταία τροποποίηση:

ELMOUNIO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
1.748
Πόντοι
486

Πρόσφατα γάμησα μια πιτσιρικά, η οποία είχε περιποιημένο μουνάκι, αλλά στην κωλοτρυπίδα είχε φουλ τρίχα, ούτε εγώ δεν έχω τόση εκεί. Τώρα που το σκέφτομαι, ψιλοξενερώνω, αλλά εκεινη την στιγμή όταν το είδα καύλωσα φουλ και η πούστα μου έγινε αυτόματα πέτρα..Επίσης την ώρα που της έκανα γλυφοκώλι, μου μείναν κάποιες τρίχες στην γλώσσα και τις έφτυσα πίσω στο κώλο της...Τώρα δεν ξέρω πως να της πω να ξυριστεί για την επόμενη φορά που θα την γαμήσω
Εγώ θα σου προτείνω να πάρεις το αίμα σου πίσω ..άσε και εσύ τις κωλοτριχες κάνα μήνα αξύριστες και βαλτην να σου κάνει κωλογλυφαδα να δει τι γλυκά

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.749
Πόντοι
2.816
Με τρόπο τύπε
Πες της αφροξιλανθη έλα να σου δείξω κάτι
Θα της δείξεις μια φωτογραφία την κωλοτρυπίδα της κ άλλη μια κωλοτρυπίδα ξυρισμενη
Θα καταλάβει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.841
Πόντοι
12.756

εχω 2 βαθειά κρισιμες επιστημονικες ερωτησεις που θα βοηθησει πολυ και τα μέλη εδω

1.Οταν τρως κανταιφι την σκέφτεσαι ; σου περνάει απο το νου φευγαλέα ; :coffee:

2.Και γενικά ο κοσμος ειναι χωρισμένος σε 2 στρατόπεδα , καποιοι γουσταρουν γαλοκτομπουρεκο και καποιοι κανταΐφι , εσυ που ανήκεις ; :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.719
Πόντοι
3.656
εχω 2 βαθειά κρισιμες επιστημονικες ερωτησεις που θα βοηθησει πολυ και τα μέλη εδω

2.Και γενικά ο κοσμος ειναι χωρισμένος σε 2 στρατόπεδα , καποιοι γουσταρουν γαλοκτομπουρεκο και καποιοι κανταΐφι , εσυ που ανήκεις ; :coffee:
αν το κανταίφι έχει μέσα αυτά τα σκληρά κομματάκια που σου κάθονται στο λαιμό υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα

:confused::confused::confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.385
Πόντοι
12.056

συγνωμη αλλα υπαρχουν και αλλα σιροπιαστα :D: μπακλαβας -καρυδοπιτα -τουλουμπακια κλπ ... :headbaning1::headbaning2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.841
Πόντοι
12.756

την επόμενη φορά κοιτα να έχεις μαζι σου αυτο
CCCPRODUCTIMAGES-3420.jpg

για να κανεις την δουλεια σου ..
Δεν ειναι τυχαιο οτι τα παλιά τα χρόνια ολοι κυκλοφορουσαν με μία τετοια στην τσεπη του πουκαμίσου τους ..
Θυμήσου λίγο Χατζηχρήστο στον μπακαλόγατο σαν παράδειγμα ..
Ειχε πολλαπλες χρήσεις

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.240
Πόντοι
2.306
Καταρχήν κάτι βασικό.
Τον τρώει από πίσω?
Αν όχι δύσκολα θα ξυρίστει..
Αν ναι, θα πεις ότι θα νιώθει πιο ωραία και θα γλυστραει καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom