Νέα

Σαραβαλα:ανακύκλωση οριστική διαγραφή αυτοκινητου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
Καλησπέρα

Έχω ένα σαράβαλο (ήθελα να το δώσω για να μου πάρει μια πιπα η Ασημίνα αλλά δεν ψήθηκε)
Πως θα γίνει να βγάλουμε κάνα φράγκο από τις βρωμοεταορειες ανακύκλωσης ξεριε κάνεις?
Φυσικά μόνο μετρητά στη συζήτηση γιατί τα λαμογια ξέρω πως βαράνε κανονια
Επίσης θα ήθελα ιδανικά να κρατήσω τίποτα αν γίνεται (πχ έχει καινούρια μπαταρία και λάστιχα)
Έχει εμπειρια κάποιος?  :think:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Καλησπέρα

Έχω ένα σαράβαλο (ήθελα να το δώσω για να μου πάρει μια πιπα η Ασημίνα αλλά δεν ψήθηκε)
Πως θα γίνει να βγάλουμε κάνα φράγκο από τις βρωμοεταορειες ανακύκλωσης ξεριε κάνεις?
Φυσικά μόνο μετρητά στη συζήτηση γιατί τα λαμογια ξέρω πως βαράνε κανονια
Επίσης θα ήθελα ιδανικά να κρατήσω τίποτα αν γίνεται (πχ έχει καινούρια μπαταρία και λάστιχα)
Έχει εμπειρια κάποιος?  :think:
Αν εχεις χωρο το κανεις βιδες κ πουλας τα καλουτσικα κομματια στο car τυπε......  :rockon:

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
Αν εχεις χωρο το κανεις βιδες κ πουλας τα καλουτσικα κομματια στο car τυπε......  :rockon:
Τυπε το σκέφτηκα αλλά φυσικά οι Γερμανοτσολιαδες δεν σ αφήνουν
Είναι υποχρεωτικό να το δώσεις στα λαμογια εταιρείες ανακυκλωσεις

milene

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
0
Φίλε τι μάρκα είναι και ποιάς χρονιάς?

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Τυπε το σκέφτηκα αλλά φυσικά οι Γερμανοτσολιαδες δεν σ αφήνουν
Είναι υποχρεωτικό να το δώσεις στα λαμογια εταιρείες ανακυκλωσεις
καντο βιδες κ δηλωσε κλοπη τυπε.... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
τυπε αν παραδωσεις πινακιδες πληρωνεις παλι τελη κυκλοφοριας :think: :S :S :S
Τυπε έχω παραδόσεις πινακίδες και δεν έχω πληρώσει - δεν πληρώνεις σ αυτήν την περίπτωση (τέλη κυκλοφορίας εννοώ)

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Περιοχη ? Εδωσα το δικο μ τρακαρισμενο ελαφρα μπροστα στο λαγιο αγιους . Ηρθε το πηρε μου εστειλε σε ενα μηνα με κουριερ το χαρτι διαγραφης του υπουργειου και μου εδωσε 100 ευρω. Αν αξιζει παραπανω βαλτο στο car για ανταλλακτικα

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Λαμογιάς το ανάγνωσμα

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Αν καταθέσεις πινακίδες προσωρινά (λόγω οικονομικών δυσκολιών) και (δηλωσεις και χωρο παρκιν που ζητανε) και το πουλήσεις ανταλλακτικά κομματι κομματι  μετα απο 2 η 4 χρονια δεν γινεται οριστική διαγραφή αυτοματα? Η θα σου ζητάνε τέλη κυκλοφορίας και κτεο?

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590

Μπορώ να αφαιρέσω ανταλλακτικά ή εξαρτήματα πριν παραδώσω το αυτοκίνητο μου για απόσυρση και ανακύκλωση;

Εάν αφαιρεθούν από το αυτοκίνητο σημαντικά κατασκευαστικά ή μηχανικά του μέρη, το Κέντρο Ανακύκλωσης έχει το δικαίωμα να επιβάλλει χρεώσεις για την αποταξινόμηση του, Σύμφωνα με το  Άρθρο 8 Παράγραφος 5 του ΠΔ 116/2004 (ΦΕΚ 81α) και την απόφαση Νο. 64 της Συνεδρίασης της 3ης Ιουλίου 2007 της Επιτροπής Παρακολούθησης της Εναλλακτικής Διαχείρισης (Ε.Π.Ε.Δ.) του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom