Ρε μαγκες αναφερεστε σε καποια σαρα που προσφερει τις υπηρεσιες της σε καποιο μπουρεδελο στην φυλης Νο 59.Επειδη το συγκεκριμενο σπιτι δεν υπαρχει στον καταλογο μπορει καποιος σε αυτο το thread να μας ενημερωσει περι τινος ακριβως προκειται.(τιμες παροχες και ενδιαφερουσες πληροφοριες γενικοτερα?)ευχαριστω οσους απαντησουν εκ των προτερων αλλα καταλαβεται και εμας που δεν εχουμε τον απαραιτητο χρονο για το αναλογο ψαξιμο. Σε σας στηριζομαστε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάρα Φυλής 59
- Μέλος που άνοιξε το νήμα unique
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αγαπητέ unique μη βιάζεσαι.Είναι τόσα πολλά τα θέματα που παρακολουθεί ο καθένας που μερικά δεν τα βλέπει κατά προτεραιότητα.Το "59" είναι το μπουρδέλο που βρίσκεται αμέσως μετά το βενζινάδικο-όπως κατεβαίνεις τη Φυλής,κατά τη φορά των αυτοκινήτων-στη γωνία πριν την Φωκαίας όπου βρίσκεται το μπουρδέλο της περιβόητης Αντέλας.Έχει μια πράσινη πόρτα και δίπλα του είναι ένας που πουλάει Ταξι!Εκεί έφερνε ωραία μωρά όπως και τώρα,αλλά όσες φορές έχω πάει η τιμή είναι 25? που προσωπικά δεν τα δίνω για επίπεδο Φυλής.
Επισκέπτης
Είναι απέναντι και λίγο αριστερά καθώς βγαίνεις από το "80" με την αυλή.Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρο το στίγμα από το gps!!!
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Δωστε τα φωτα σας στο παιδι....
Επισκέπτης
Δωστε τα φωτα σας στο παιδι....
Θα πληρώσεις το ρεύμα;
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Πολύ σωστά τα λένε οι συνάδελφοι.Το 59 είναι απ'τα λίγα ρδελα του 25ευρου στη Φυλής,αλλά φέρνει αρκετά καλά μωρά όπως η Σάρα.Εκεί δουλεύει και ο πουστροτσάτσος που δούλευε παλιά στο 71(επάνω).Προσοχή όμως!Τη Σάρα μπορεί να την πετύχεις ενίοτε και στο 71(κάτω) με 20ευρώ,και αν δεν κάνω λάθος κάποιοι έχουν πεί και για το 134.Οπότε κάνε πρώτα μια έρευνα αγοράς...
Επισκέπτης
Αν είναι η ίδια με το 134 επάνω τη συνιστώ!Είναι πολύ καλή και με 20? εκεί.
Ας μας πει επιτέλους κάποιος ,
Σάρα: περιγραφή , πώς είναι, χρώμα μαλλιών, ύψος..
Μπαίνει στο δωμάτιο, τί κάνει ? Γλείφει αρχίδια? Μιλάει, Συμμετέχει? Έλεος,
Ξέρω οτι δε θα απαντησει κανενας ...
Για τους γνήσιους και τους αυθεντικούς συναγωνιστές, υπομονή. Μέχρι την άλλη Παρασκευή θα έχω πάει και θα τα γράψω όλα χαρτί και καλαμάρι... Για να γίνει και εκεί λαικό προσκύνημα όπως στην Ντενίζ
Περισσότερος σεβασμός στο 20άρικο - 50άρικο. Δεν το βγάζουμε εύκολα και δεν έχουμε τη δυνατότητα να το πετάμε σε αμφιβόλου ποιότητας κοπέλες...
Σάρα: περιγραφή , πώς είναι, χρώμα μαλλιών, ύψος..
Μπαίνει στο δωμάτιο, τί κάνει ? Γλείφει αρχίδια? Μιλάει, Συμμετέχει? Έλεος,
Ξέρω οτι δε θα απαντησει κανενας ...
Για τους γνήσιους και τους αυθεντικούς συναγωνιστές, υπομονή. Μέχρι την άλλη Παρασκευή θα έχω πάει και θα τα γράψω όλα χαρτί και καλαμάρι... Για να γίνει και εκεί λαικό προσκύνημα όπως στην Ντενίζ
Περισσότερος σεβασμός στο 20άρικο - 50άρικο. Δεν το βγάζουμε εύκολα και δεν έχουμε τη δυνατότητα να το πετάμε σε αμφιβόλου ποιότητας κοπέλες...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ωραια γκομενα με πιασιματα αλλα κανει τα βασικα.αν και την εχω παρει αρκετες φορες δεν ψηνεται για κατι παραπανω.......
Μονο που την βλεπεις καυλωνεις πολυ!και εχει τρομερα πιασιματακια....για τους λατρεις...
Επισκέπτης
unique είναι φοβερη γκόμενα.μπορεί να πληρώνεις 25e αλλά περνάς τέλεια(Για τα δικά μου δεδομένα).Ναι μεν λίγο πιο επιφυλακτική και κρατημένη απο ντενίζ, αλλά στάνταρ πιο καθαρή και πιο ωραία+ τα σέβεται τα φράγκα που της σκάς.
Επισκέπτης
Ποιες ώρες δουλεύει στο "59" ώστε να διαπιστώσω αν είναι η ίδια με το 134;Πάντως η Σάρα στο 134 έχει φοβερό στήσιμο στα 4!!!
Επισκέπτης
πρωινη βαρδια. Εγω την είχα πετύχει κατα τις 11-12 περίπου. Δεν θυμάμαι ακριβώς, πάντως πρωί.
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
φιλοι συναγωνιστες επισκεφτηκα σημερα κατα τις 12 και 30 το μεσημερι την Σαρα της Φυλης 59.Ο σκοπος μου ηταν για να διαπιστωσω αν ηταν το ιδιο προσωπο στο οποιο αναφερονταν καποιοι συναγωνιστες του Φυλης 134α που εγω ειχα γνωρισει ως Μιλενα.Καμμια σχεση .Αλλη κοπελα .Παρολα αυτα εκατσα αφου επιβεβαιωσα το ονομα της παρουσας ως Σαρα για να δοκιμασω τα περιφημα σχολια καποιων.Ψηλη ομορφο σωμα μοντελιστικο προσωπο που προεδιδε την ρωσικη καταγωγη της.Μικρο στηθος και μαλλια με ανταυγειες ξανθες.Στο σαλονι γυρω στα δεκα ατομα μεχρι να βγει αλλα μου εκανε εντυπωση πως μολις εμφανιστηκε λακισαν ολοι οποτε και εμεινα μονος!Παιδια πολυ διαφημιση για το τιποτα.οι υπηρεσιες της και το ολο πακετο κυμαινονται στα επιπεδα της Αντελας.Μπηκε στο δωματιο σχεδον ανεκφραστη και αμιλητη.Πιπα δυνατη δεν λεω στριφογυριστη και deep throat.Στην συνεχεια ανεβηκε απο πανω αλλα με ξενερωσε το απιστευτα ξεχειλωμενο μουνι της που το εβλεπα ξεκαθαρα καθως πατουσε με τα ποδια στο κρεββατι και οχι στα γονατα.Της ζητησα να βγαλει εγω το σουτιεν γιατι δεν ειχε σκοπο ενω την ειχα απο πανω, μικρο κρεμασμενο στηθος.(πρωτη ξενερα).Δευτερη σταση στα τεσσερα οπου ενταξει η τυπισσα εχει πολυ καλο κωλο εφαμιλλο της Αντελας .Σε αυτη την σταση παρεδωσα καθως ειχα ξενερωσει με την ψυχροτητα της.Ηταν ενα κλασσικου μεσου ορου γαμησι στην Φυλης τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.Δεν θα την προτεινα σε ενα φιλο δηλαδη.Ας ειμαστε συγκρατημενοι στα σχολια μας για να μην παρασυρουμε κοσμο αδικα.Αν καποιοι θελουν να την παρουν για την εμφανιση και μονο ας το κανουν ,δεν θα απολαυσουν γαμησι ομως.Τωρα αν ηταν κουρασμενη η ειχε κατι αλλο αλλα ο επαγγελματισμος πρεπει να υπαρχει και στις πουτανες(βλεπε Σονια)!ευχαριστω για τον χρονο σας.
Επισκέπτης
Αρχιδούλη,όσες φορές έχω πάει στο 134 το επάνω,όλες τις φορές ως Σάρα μου την παρουσίασαν και όχι ως Μιλένα.Στο 134 το ισόγειο είναι η Σάρα η Σλοβένα μόνο.ʼρα κάποια άλλη βλέπεις εκεί ως Μιλένα.
Την έχω γαμήσει πριν λίγο καιρό σε άλλο μπουρδέλο , όχι στη Φυλής , με 20 ευρώ . Ψηλή με ωραίο πρόσωπο και μαλλιά ,αρκετά καλό σώμα. Οσον αφορά τις υπηρεσίες , nothing much . Δεν τρελάθηκα σε καμία στιγμή - όλα στο μέσο όρο .
Δεν πρόκειται να ξαναπάω , σίγουρα ΟΧΙ με 25 ευρώ.
Δεν πρόκειται να ξαναπάω , σίγουρα ΟΧΙ με 25 ευρώ.
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
η Σαρα της Φυλης 59 με την Σαρα της Φυλης 134α ειναι αλλη,ισως εμενα στο δωματιο τοτε μου συστηθηκε ως Μιλενα(του 134α).
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 13K