την επομενη πεμπτη 21/1 θα εχω στα χερια μου ενα samsung s6 με αποδειξη αγορας ολοκαινουργιο σφραγισμενο στο κουτι του.για 2-3 μερες θα πωλειται 300 ευρω ακατεβατα.οποιος ενδιαφερεται πμ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
samsung galaxy s6
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kariptru_01
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2015
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
με την εγγυηση τι παιζει???
2 χρονια φιλε οπως ολα.απο ελληνικο μαγαζι ειναι αγορασμενο.λοιπον ξερω οτι θα φαω τρολαρισμα αλλα για να καταλαβετε τι παιζει το κινητο το εχω αγορασει για δωρο σε γκομενα που οι πιο πολλεσ πιθανοτητες ειναι να μην το δεχτει.οποτε στην περιπτωση που δεν το παρει για να μην το πεταξω στη θαλασσα θελω να πουληθει αμεσως.οποιος στειλει πμ ενδιαφεροντος την πεμπτη θα επικοινωνησω μαζι του και θα το παρει.εχω ηδη ενα.για αυτο.και τρολαριστε με οσο θελετεμε την εγγυηση τι παιζει???
kariptru_01
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2015
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
2 χρονια φιλε οπως ολα.απο ελληνικο μαγαζι ειναι αγορασμενο.λοιπον ξερω οτι θα φαω τρολαρισμα αλλα για να καταλαβετε τι παιζει το κινητο το εχω αγορασει για δωρο σε γκομενα που οι πιο πολλεσ πιθανοτητες ειναι να μην το δεχτει.οποτε στην περιπτωση που δεν το παρει για να μην το πεταξω στη θαλασσα θελω να πουληθει αμεσως.οποιος στειλει πμ ενδιαφεροντος την πεμπτη θα επικοινωνησω μαζι του και θα το παρει.εχω ηδη ενα.για αυτο.και τρολαριστε με οσο θελετε
ναι ειμαι.παω ντισνευ σε λιγο να προσκυνησω
kariptru_01
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2015
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
για πες
ναι ειμαι.παω ντισνευ σε λιγο να προσκυνησω
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.117
- Πόντοι
- 2.266
Θα σου πω εγω τα σκρουτζομαγαζα κατα 99% φερνουν συσκευες απο εξω αν ειναι για χωρα της ΕΕ ολα καλα αν οχι πχ Σερβια η Αλβανια εκει εχεις θεμα γιατι δεν εχεις εγγυηση αν το εχεις παρεις απο καταστημα κατι μπορει να γινει δηλαδη να τους παρεις τηλ να πεις οτι ειναι για σερβια το τηλ και να το επιστρεψεις γ αυτο και τουλαχιστον στα samsung ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε σπαμε την ταινια ασφαλειας προτου παρουμε τηλ στη samsung hellas τους δωσουμε το imei που γραφει εξω στο κουτι και μας πουνε την χωρα προελευσης ετσι ωστε να μπορουμε να το επιστρεψουμε πισω με το καταστημα αυτο παιζει.Με τον ιδιωτη δυστυχως ειναι ρισκο γιατι αμα το παρεις τελειωσε δε το επιστρεφεις γιατι που να τον βρεις.με την εγγυηση τι παιζει???
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
στο δειχνει ποιο ειναι ρε τυπε. κοιτα το. θα κουραστεις;. ελεος δηλαδη....Πιο είναι το edge?Η το απλό
Φιλε δεν κάνει για εσένα.Εισαι πολυ μαλακας ακόμα και για να το βγάλεις απο το κουτί του.Πιο είναι το edge?Η το απλό
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Τυπε Σκρουντζ ενδιαφερομαι.
το χει κλεισει κανας αλλοσ??
το χει κλεισει κανας αλλοσ??
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
θα είχε iPhone !!εγω εμεινα με την απορια γιατι η γκομενα δεν δεχτηκε το κινητο - δωρο
πολυ περιεργο για ελλεεινιδα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K
?
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K