Νέα

Samantha (LadiesTours)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 651
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/samantha-ladiestours/]Samantha (LadiesTours)[/url]

NITRO
Απριλίου 11, 2007

SAMANTHA6/10 - 350e
Στις 7.15 χτυπούσα την πόρτα του "Προέδρου" και μετά από αναμονή 10'στον διάδρομο επιτέλους μου άνοιξε.
Το ημίφως του δωματίου με το μικρό κερί να τρεμοπαίζει στην άκρη του κομοδίνου σε συνδοιασμό με το μαύρο νεγκλιζέ και τις δαντελωτές κάλτσες της με έκαναν για μια στιγμή να πιστέψω πως μπαίνω στο Φ-134(sic).
Το μακρύ ξανθό μαλί της με τις αφέλειες μου θύμισε pin up girl των φωτογραφιών των 50's σε Τσέχικη version.
Η επικοινωνία μας αν και από απόσταση ενός τραπεζιού ικανοποιητική με αρκετή δόση χιούμορ και τουριστικών οδηγιών.
Η ηλικία της σίγουρα πάνω από 30 αλλά το κορμί της πολύ γυμνασμένο σε βαθμό που να θυμίζει έντονα στριπ girl(από τα καλά του πάλαι ποτέ Diamonds).
Μετά το μπάνιο μου πρόσφερε με αυχαρίστηση μασάζ το οποίο ωφείλω να ομολογήσω μου θύμισε εντριβή πριν τις βεντούζες και τίποτε παραπάνω.
Σε 5' λεπτά μου ζήτησε να γυρίσω και  τότε ... ω θέε μου! αντίκρισα το απόλυτο (ώσπου να το πιάσω) βυζί.
Αγγίζοντάς το όμως σκέφτηκα πως σίγουρα κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει και αντί για συλικόνη να της έβαλαν τσιμέντο ταχύας πήξεως και ως εκ τούτου ήταν απόλυτα φυσιολογικό το κορίτσι να μην αισθάνεται τίποτα στο άγγιγμα της ανδρικής παλάμης ,εκτός και αν αυτή είναι ροζιασμένη από το μυστρί το πυλοφόρι και εξοικειωμένη με τα μπετά.
Αλλη μια φορά είχα την ίδια αίσθηση θυμάμαι όταν άγγιξα τις πατούσες ενός γέρου 85 ετών ψαρά από την Μήλο για να δω πως στο διάολο έσβηνε τις γόπες του τσιγάρου ξυπόλυτος.
Ξεκίνησε με μία χαλαρή πίπα και απέφευγε τα γλωσσόφιλα λες και είχα φάει σκόρδο γυρίζοντας το κεφάλι πότε αριστερά και πότε δεξιά (διακριτικά για να μην την καταλάβω)σαν να έπασχε από χρόνιο αυχενικό που την ενοχλούσε όταν ήταν στα τέσσερα.
Φέρνοντάς την σε στάση 69 κατάλαβα (κοιτάζοντας την από τον καθρέφτη)πως είχα να κάνω με κορίτσι με έντονους κοινωνικούς προβληματισμούς αφού όση ώρα καθόταν στο πρόσωπό μου παρακολουθούσε τις ειδήσεις των 8.00
Σε μιά στιγμή μου είπε "αρκετά με αυτό ας γαμηθούμε τώρα"
Μού φόρεσε το προφυλακτικό και αφού γέμισε τον κόλπο της και το πουλί μου βαλβολίνες κάθησε...
Η αίσθηση που μου έδωσε ήταν πως δεν ήθελε να ξανασηκωθεί αφού οι κινήσεις τις ήταν μόνο περιστροφικές.
Οφείλω να ομολογήσω πως η θέα ήταν τέλεια ,αλλά τί να το κάνεις...
Μετά από λίγο την γύρισα ιεραποστολικά και τότε θυμήθηκα τα μαθητικά μου χρόνια που πηγαίναμε βόλτες στην Φυλής και όταν πέφταμε πάνω σε τίποτε παλιές τάνες μας έβαζαν διχάλα τα δάχτυλα μροστά στην τρύπα για να νομίζουμε πως πέσαμε σε παρθένα!
"Ασε μωρή της είπα αυτά τα κόλπα και βγάλε και κανένα αναστεναγμό" αλλά η απάντηση που πήρα ήταν ένα ξερό "what?"
Η αμέσω επόμενη ατάκα της ήταν "come to my mouth please" και το έκανα.
Αφού πλύθηκα την ευχαρίστησα και έφυγα ενώ εκείνη με κοίταζε με απορία ρωτώντας με γιατί φεύγω τόσο γρήγορα.
Τί να πεις...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom