Νέα

ΣΑΛΟΣ,επιφανες μελος του μπουρδελα κομ συνεληφθει στο εξωτερικο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.538
Πόντοι
2.606
Συμφωνα με απολυτα αξιοπιστες πηγες ,μεγαλοστελεχος(μανατζερ) εταιρειας στην Βρετανια με καταγωγη την Ελλαδα,συνεληφθει την ωρα που ετρεχε γυμνος στους βρετανικους δρομους σε κατασταση αμοκ φωναζοντας σε αγγλιδα κακασχημη γρια ιεροδουλη,"γυρνα πισω μωρη καργιολα δε μου εκοψες αποδειξη".....εκπληκτοι οι βρετανοι αστυνομικοι(bobbies)αργα χτες το βραδυ ειδαν αντρα γυρω στα 60 να τρεχει αλλοφρων πισω απο υπερβαρη σταφιδιασμενη πορνη,με μια πολαροιντ στο ενα χερι και στο αλλο την καθημερινη...αφου ξεπερασαν το αρχικο τους σοκ ,τον κατεδιωξαν και τον συνελαβαν....ενημερωθηκε αμεσα η ελληνικη πρεσβεια και περιμενουνε επισημη ανακοινωση για τις λεπτομερειες του περιστατικου....ανεπισημα αναφερθηκε πως ο συλληφθεις φωναζε κατι ακαταλληπτα για κουβερτες,ποντικους,νατσος,πασχο ζεις εσυ μας οδηγεις και πως θα φωναξει τον λακη να τους γαμησει ολους......αβυσσος!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σαν να φωτογραφιζεις καποιον τυπε :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Πρωταπριλια  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πως σου ρθε αυτο τυπε μου...που ετρεξε ο λογισμος σου???
3rAvz.jpg
:sunglasses:

Επισκέπτης
και πως θα φωναξει τον λακη να τους γαμησει ολους......αβυσσος!

Το μυαλό εκεί πηγαίνει αλλά αυτό το τελευταίο λίγο τα μπερδεύει τα πράγματα..τον εχθρό του θα φωνάζε να τους γαμήσει όλους? Δεν βγάζει νόημα..wtf

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα ρε μαλάκαααααααααααααααααααααααααααααααα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Έεεεεεελα εδώωωωω πουτανάκιιιιιιιι!!!!!!!!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.538
Πόντοι
2.606
Το μυαλό εκεί πηγαίνει αλλά αυτό το τελευταίο λίγο τα μπερδεύει τα πράγματα..τον εχθρό του θα φωνάζε να τους γαμήσει όλους? Δεν βγάζει νόημα..wtf
Παοκτση κλωνε ομολογω οτι και μενα εκει πηγε το μυαλο μου...οσο για το νοημα που λες ,παντα τα φιλελε ειχαν τσιρακια φασιστοειδη....απλα εχω κολλησει λιγο με την αντισταση κατα της αρχης...λογικα ο τραμ θα παραδινοταν αμεσως...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.486
Πόντοι
786
θα του στείλουμε καρλινγκ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο διάλο ρε μαλάκα πόνεσε το διάφραγμά μου από το πολύ γέλιο!
Μετά ήρθε ένας στο γραφείο μου και εγώ ακόμα γελούσα σαν χαζός και θα έλεγε ο άνθρωπος πως "Πάει αυτός, τρελλάθηκε..." :grin:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παπάρα, έχεις πουθενά πρόχειρο το ποστ με τη τζοτζόμπα??

Επισκέπτης
Συμφωνα με απολυτα αξιοπιστες πηγες ,μεγαλοστελεχος(μανατζερ) εταιρειας στην Βρετανια με καταγωγη την Ελλαδα,συνεληφθει την ωρα που ετρεχε γυμνος στους βρετανικους δρομους σε κατασταση αμοκ φωναζοντας σε αγγλιδα κακασχημη γρια ιεροδουλη,"γυρνα πισω μωρη καργιολα δε μου εκοψες αποδειξη".....εκπληκτοι οι βρετανοι αστυνομικοι(bobbies)αργα χτες το βραδυ ειδαν αντρα γυρω στα 60 να τρεχει αλλοφρων πισω απο υπερβαρη σταφιδιασμενη πορνη,με μια πολαροιντ στο ενα χερι και στο αλλο την καθημερινη...αφου ξεπερασαν το αρχικο τους σοκ ,τον κατεδιωξαν και τον συνελαβαν....ενημερωθηκε αμεσα η ελληνικη πρεσβεια και περιμενουνε επισημη ανακοινωση για τις λεπτομερειες του περιστατικου....ανεπισημα αναφερθηκε πως ο συλληφθεις φωναζε κατι ακαταλληπτα για κουβερτες,ποντικους,νατσος,πασχο ζεις εσυ μας οδηγεις και πως θα φωναξει τον λακη να τους γαμησει ολους......αβυσσος!

α το "τέρας" ... :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο διάλο ρε μαλάκα πόνεσε το διάφραγμά μου από το πολύ γέλιο!
Μετά ήρθε ένας στο γραφείο μου και εγώ ακόμα γελούσα σαν χαζός και θα έλεγε ο άνθρωπος πως "Πάει αυτός, τρελλάθηκε..." :grin:

δεν χρειάζεται να το πεί ο άνθρωπος αυτό  :birdman:  :grin:

Επισκέπτης
Έμοιαζε με αυτόν ο βαψομαλλιάς γερούλης ;;;

URL]]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μαλλον αυτο θα εννοουσε ο Σαμαραs οταν ελεγε οτι επιτελουs βγαινουμε στιs αγορεs  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom