Νέα

Σάιτ που βλέπεις ονλάιν ταινίες?????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrisniva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπον αλανια βοηθατε την κατασταση γιατη δεν τι παλευω αλλο!!! εχω κλιστη σπιτη (εμεινα απο δουλεια)και η κατασταση ειναι δραματικη,υπαρχει καποιο σαιτ να μπορω να δω καμια ταινια????να τι δω ομως ονλαιν οχι να την καταβασω γιατη δεν ξερω να καταβαζω και η ταχιτιτα μου ειναι σκατα,θα κανω ενα μηνα να την κατεβασω...

OP
OP
D

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
τι εγινε ρε παιδια κανεις δε ξερει??? η δεν υπαρχει αυτο που λεω??

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Λοιπον αλανια βοηθατε την κατασταση γιατη δεν τι παλευω αλλο!!! εχω κλιστη σπιτη (εμεινα απο δουλεια)και η κατασταση ειναι δραματικη,υπαρχει καποιο σαιτ να μπορω να δω καμια ταινια????να τι δω ομως ονλαιν οχι να την καταβασω γιατη δεν ξερω να καταβαζω και η ταχιτιτα μου ειναι σκατα,θα κανω ενα μηνα να την κατεβασω...

εισαι ενα ακομα θυμα της οικονομικης κρισης. που δουλευες φιλε μου και γιατι εμεινες χωρις δουλεια?

OP
OP
D

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
εισαι ενα ακομα θυμα της οικονομικης κρισης. που δουλευες φιλε μου και γιατι εμεινες χωρις δουλεια?
Σε ευχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον σου,αλλα δεν θελω να πω την ιστορια της ζωης μου..Ταινια θελω να δω!!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
οταν λες οτι η ταχυτητα σου ειναι σκατα τι εννοεις? :think: :think: :think: τι ταχυτητα εχεις?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
υπαρχει καποιο σαιτ να μπορω να δω καμια ταινια????να τι δω ομως ονλαιν οχι να την καταβασω γιατη δεν ξερω να καταβαζω και η ταχιτιτα μου ειναι σκατα,θα κανω ενα μηνα να την κατεβασω...

Αν κάνεις τόσο πολύ ώρα να κατεβάσεις μία ταινία στον υπολογιστή σου, γιατί νομίζεις ότι θα την δείς online πιό γρήγορα, σαν να την έβλεπες στο dvd?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
υπηρχε το tainies.org με ξενες ταινιες με υποτιτλους αλλα δυστηχως τον πιασανε τον τυπο που ειχε το site και το κλεισανε.  :headbang: :headbang: :headbang:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Aφου δεν εχεις ταχυτητα για να κατεβασεις δεν θα εχεις ταχυτητα ουτε να τις δεις,θα σου σπασουν τα νευρα καθως θα κοβεται η ταινια και οταν θα προχωραει θα εχει πηδηξει σκηνες.Επισης δεν θα εχεις υποτιτλους.

Ποσο χαλια ειναι η ταχυτητα που δεν μπορεις να κατεβασεις;ΑΚομα και 384 να εχεις κατεβαινει το τορεντ αν το αφησεις ολη την νυχτα πχ .Δεν χρειαζεται να κατεβαζεις και σε ποιοτητα Blue Ray.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom