Νέα

s3 sportback

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
Γειά και χαρά. Σε λίγες βδομάδες θα έχω τη χαρά να αγοράσω κάποιο τουτού, αλλά η αλήθεια έιναι πως είμαι ολίγον τι μπερδεμένος.
τα χρήματα που λέω να διαθέσω είναι περι τα 45κ και σαν πρώτη μου επιλογή είναι το s3 sportback.
πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά τα έχει όλα, και δύναμη και ομορφία και χώρους(τώρα πια).
κοίταζα και το Α5 και την 3αρα την coupe που είναι πάνω κάτω στα ίδα χρήματα αλλά απογοητεύεσαι απο τα άλογα που σου δίνουν(σε σχέση με το s3 και τις περαιτέρω δυνατότητες του).
εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου? με τη προυπόθεση πως αποκλείονται golf,leon,peugeot,renault και οτιδήποτε ιταλικό.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
super είναι το s3 sportback! Αγόρασε το και μη το συζητάς!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ανοιξες θρεντ στις 7.26 το πρωι  να μας πεις για τι αμαμαξι θα παρεις? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γειά και χαρά. Σε λίγες βδομάδες θα έχω τη χαρά να αγοράσω κάποιο τουτού, αλλά η αλήθεια έιναι πως είμαι ολίγον τι μπερδεμένος.
τα χρήματα που λέω να διαθέσω είναι περι τα 45κ και σαν πρώτη μου επιλογή είναι το s3 sportback.
πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά τα έχει όλα, και δύναμη και ομορφία και χώρους(τώρα πια).
κοίταζα και το Α5 και την 3αρα την coupe που είναι πάνω κάτω στα ίδα χρήματα αλλά απογοητεύεσαι απο τα άλογα που σου δίνουν(σε σχέση με το s3 και τις περαιτέρω δυνατότητες του).
εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου? με τη προυπόθεση πως αποκλείονται golf,leon,peugeot,renault και οτιδήποτε ιταλικό.

Παρε BMW.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Αν οντως ηθελες να παρεις αμαξι μεγαλε θα ηξερες πως τωρα δεν παει κανεις να παρει αμαξι. Περιμενουν ολοι τα τεκμηρια :uglystupid:
Ενα το κρατουμενο.
Δευτερον δεν θα ανεφερες ολες αυτες τις, με το συμπαθιο, μπουρδες περι golf,leon,peugeot,renault. Ξερεις πολλους να σκεφτονται να παρουν S3 ή LEON ή Α5. :idiot:
Ξεχασες να μας αναφερεις πως σκεφτεσαι και το Vito της Mercedes  :2funny:
Τωρα εαν πεφτω εξω ,δυσκολο, ή επειδη το διαβαζουν και αλλοι το θρεντ, αν εχεις 45κ.ε. χεσε αυτες τις μπουρδες και παρε διθεσιο καμπριο. Μη ρωτας το γιατι που λεει και το τραγουδι.
Ουτως ή αλλως και το S3 αργο ειναι. Ή εχεις πολλα και παιρνεις γρηγορο και μουρατο ή παιρνεις μονο μουρατο.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Και το gti μπουρδα ειναι.
Ειναι ενα κουβαδακι σαν ολα τα αλλα, που επιταχυνει τραγικα, απλα λιγο καλυτερα απο τα αλλα κουβαδακια (και παλι οχι απο ολα), και στριβει τοσο τραγικα οσο ολα τα κουβαδακια (πλην rally βεβαιως, βεβαιως).
Και το κυριοτερο απο ολα, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ. :'(

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Εξαρταται και απο την ηλικια σου αλλα και τι αυτοκινητα ειχες παλιοτερα.
Απ'οτι καταλαβα σε ενδιαφερουν οι χωροι αλλα θελεις και μαρκα με πρεστιζ.To S3 ομως ειναι σε διαφορετικη κατηγορια αμαξωματος απο την BMW που αναφερεις.
H 325 εχει αρκετα αλογα.Ειναι πιο σπορ εξ'ορισμου αφου ειναι πισωκινητη και πολυ πιο κυριλέ.
Το Golf GTI edition ειναι φανταστικο αυτοκινητο, μην το σνομπαρεις.
Δες επισης στα λεφτα που διαθετεις:Merc C230 η CLK200
Saab Aero
Volvo s40/s60 Τ5 AWD
Jaguar x-type 2.5
Lexus IS 250
Impreza wrx

Με 45Κ καμπριο διθεσιο που να τα εχει ολα δεν παιρνεις.Η θα ειναι μουρατο και θα εχει αρκετα αλογα ή θα ειναι πυραυλος αλλα δεν θα ειναι status symbol.

Y.Γ.  Το rallye στριβει καλυτερα απο ενα Golf GTI? :2funny: :2funny: :2funny:
Μα το πρωτο ειναι καρυδοτσουφλο με ροδες και το δευτερο αυτοκινητο του 21ου αιωνα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Y.Γ.  Το rallye στριβει καλυτερα απο ενα Golf GTI? 
Μα το πρωτο ειναι καρυδοτσουφλο με ροδες και το δευτερο αυτοκινητο του 21ου αιωνα.

Καλα σου απαντω απλα γιατι δεν σε ξερω και ενδεχομενα να ειπες μια μπουρδα και να το μετανιωσες.
Λοιπον για να μαθαινεις, σημασια δεν εχει μονο ποσο γρηγορα διαγραφει μια στροφη ενα αυτοκινητο, αλλα και πως την διαγραφει, τι πληροφορηση σου παρεχει κτλ.κτλ.
Λοιπον το τιμονι των rally και το μαζεμα της ουρας δεν το εχει κανενα αυτοκινητο σε λογικο κοστος μεχρι σημερα.
Εννοειται επεισης πως πηγαινε οπως πηγαινε ακριβως επειδη ειναι καρυδοτσουφλο. Οπως ολα εννοειται τα φτιαγμενα για να ειναι γρηγορα αμαξια. Με πρωτο και καλυτερο εννοειται την... μαντεψε.
Τα υπολοιπα τα πληρωνεις, και καλα, γιατι ειναι γρηγορα δεν κατασκευαστηκαν ετσι.
Τελειωνωντας ψαξε να βρεις γυρολογια GTI και Rally στα Μεγαρα, μεγαλη για τα δεδομενα της χωρας πιστα, δεν σου μιλαω για kartodromo, και μετα τα ξαναλεμε.

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Καλα σου απαντω απλα γιατι δεν σε ξερω και ενδεχομενα να ειπες μια μπουρδα και να το μετανιωσες.
Λοιπον για να μαθαινεις, σημασια δεν εχει μονο ποσο γρηγορα διαγραφει μια στροφη ενα αυτοκινητο, αλλα και πως την διαγραφει, τι πληροφορηση σου παρεχει κτλ.κτλ.
Λοιπον το τιμονι των rally και το μαζεμα της ουρας δεν το εχει κανενα αυτοκινητο σε λογικο κοστος μεχρι σημερα.
Εννοειται επεισης πως πηγαινε οπως πηγαινε ακριβως επειδη ειναι καρυδοτσουφλο. Οπως ολα εννοειται τα φτιαγμενα για να ειναι γρηγορα αμαξια. Με πρωτο και καλυτερο εννοειται την... μαντεψε.
Τα υπολοιπα τα πληρωνεις, και καλα, γιατι ειναι γρηγορα δεν κατασκευαστηκαν ετσι.

Τελειωνωντας ψαξε να βρεις γυρολογια GTI και Rally στα Μεγαρα, μεγαλη για τα δεδομενα της χωρας πιστα, δεν σου μιλαω για kartodromo, και μετα τα ξαναλεμε.
Θα σε παρακαλουσα κατ'αρχην φιλε να κρατησεις το υφος χαμηλο.
Δευτερον, καπου προς το τελος σε εχασα, δεν καταλαβαινω τι γραφεις...

Το καρτοδρομο ειναι αστειο να το αναφερεις αφου δεν ειναι πιστα που χωραν κανονικα αυτοκινητα.
Το GTI με το ραλυ δεν συγκρινονται.Πολυ απλα γιατι απεχουν μεταξυ τους καμια 10αρια χρονια σε τεχνολογια, 2.5 φορες σε κοστος και αρκετα σε μεγεθος.
Εχω παει βολτα και τα 2 με το ραλυ μαλιστα να ειναι καλοστημενο 4-πεταλουδο. Το ενα ειναι ολοκληρωμενο αυτοκινητο που τα κανει ολα αριστα και το αλλο ειναι ικανο μονο για μια συντομη βολτα η κοντρα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Χαμηλα κραταω τους τονους. Εννοειται. Αν νομιζεις οτι σε προσβαλλω συγνωμμη. Εσυ βεβαια ειρωνευτηκες
πρωτος αυτο που ειπα και υπεραμυνθηκα της θεσης μου.
Το ποστ σου ηταν ασχετο. Εννοειται πως το gti ειναι καλυτερο αμαξι για να βαλεις την γιαγια σου να την πας βολτα.
Εχει ποιο ανετα καθισματα δεν θα πιαστει η γυναικα, κλιματισμο και ηλεκτρονικα παραθυρα. Ποιο ανετη αναρτηση κανενας δεν εχει αντιρηση νομιζω σε αυτο. Οι γιαγιαδες και οι θειες το λατρευουν.
Το προβλημα ομως ειναι οτι εσυ σχολιασες οτι στριβει καλυτερα.
Και στριβει χειροτερα, αιωνες, παροτι οπως ειπες εχει το 300% της τιμης του ραλυ.
Σου ειπα για γυρολογια στα Μεγαρα. Τι δεν καταλαβες σε αυτο??
Σου ειπα ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ καρτοδρομο, γιατι ειναι κλειστη πιστα και εκει μιλαμε για κανονικη σφαγη.
Αλλα τι θα πει δεν ειναι πιστα. Εχουν μετρησει εκει απειρα EVO kai IMPREZA μεχρι και Murcielago εχει γραψει χρονο εκει μεσα. Και το ρεκορ το εχει ενα EVO VII με 47.50 νομιζω.
Δεν ηξερα πως το GTI καταδεχεται να τρεξει μονο στην Μοντζα.
Τελος συζητηση κανουμε που σημαινει να μιλαμε επι του θεματος. Το gti κανει τα διπλασια λεφτα απο ενα κανονικο γκολφ γιατι?
Μα γιατι υποτιθεται ειναι πυραυλος εδαφους-εδαφους. Και δεν ειναι. Εκει ειναι το προβλημα μου. Ενοειται πως σαν 1600αρι το γκολφ ειναι ενα απο τα καλα αμαξια της αγορας.

ΥΓ. Το gti ανεβαζει για πλακα 270 αλογα με μηδεν εξωτερικες παρεμβασεις και 100% αξιοπιστα, και με μηδενικο κοστος.
Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Y.Γ.  Το rallye στριβει καλυτερα απο ενα Golf GTI? :2funny: :2funny: :2funny:

Θα σταθώ μόνο στο παραπάνω.
Συζήτηση για αυτοκίνητα σε μπουρδελοφορουμ από ανθρώπους που (μάλλον) παπαγαλίζουν περιοδικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom