Νέα

Ρύθμιση οφειλών από πιστωτικές καρτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
Ερωτηση:
Εχω μπιστολιασει το τελευταίο 2μηνο δύο πιστωτικές κάρτες σούμα περίπου 2.500€
Κοινως δεν πληρώνω τις δόσεις που πρεπει
Έχει κάνει κανείς στην πράξη τη διαδικασία "ρύθμισης" με την τράπεζα?
Και οι 2 είναι alphabank
Υπάρχει κάρτα ανεργίας 7 μηνών.
Αν ζητήσω αναβολή οποιασδήποτε πληρωμής για 12 μήνες παίζει?
Επίσης πρέπει υποχρεωτικά να πάω από εκεί ή γίνεται και δια τηλεφώνου?
Μπορώ να ΜΗΝ βάλω κανέναν άλλον για επικοινωνία μανάδες πατεράδες κτλ?

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Ερωτηση:
Και οι 2 είναι alphabank
αδερφέ έχεις δυνατότητα να πληρώσεις κάτι? Δικός μου άνθρωπος με χρέος 1500ε από μια κάρτα έκανε διακανονισμό άρχισε να βάζει 100 το μήνα και μετά από 3 μήνες του κουρεψε η τράπεζα 30% από μόνη της. Πήγαινε ρώτα πες δεν έχω ολο το ποσο αλλά έχω λίγα. Αν δεν έχεις εισόδημα μεγάλο και περιουσία παίζεις μπάλα

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
αδερφέ έχεις δυνατότητα να πληρώσεις κάτι? Δικός μου άνθρωπος με χρέος 1500ε από μια κάρτα έκανε διακανονισμό άρχισε να βάζει 100 το μήνα και μετά από 3 μήνες του κουρεψε η τράπεζα 30% από μόνη της. Πήγαινε ρώτα πες δεν έχω ολο το ποσο αλλά έχω λίγα. Αν δεν έχεις εισόδημα μεγάλο και περιουσία παίζεις μπάλα
Μπορώ να βάζω κάτι ενδεικτικά 50-60 αλλά θα ήθελα να το αποφύγω λόγω θέματος υγειας που ίσως χρειαστουν

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Ερωτηση:
Και οι 2 είναι alphabank
Απαγορευεται να μιλησουν τηλεφωνικα με καποιον αλλο απο την οικογενεια σου και να του πουν πραγματα που αφορουν εσενα.Αν το κανουν,ξεσκισε τους!Για τα υπολοιπα εδώ

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
Απαγορευεται να μιλησουν τηλεφωνικα με καποιον αλλο απο την οικογενεια σου και να του πουν πραγματα που αφορουν εσενα.Αν το κανουν,ξεσκισε τους!Για τα υπολοιπα εδώ
Πήραν μια φορά στο κινητό τον πατέρα μου (κάρτοκινητο στ όνομα μου) που δεν το έχω δώσει πουθενά δεν είπαν τίποτα σε αυτόν αλλά του έδωσαν τηλέφωνο να τους πάρω για "υπόθεση μου"

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Γραφτους στ' αρχιδια σου,βρες εξειδικευμενο δικηγορο και προχώρα!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πήραν μια φορά στο κινητό τον πατέρα μου (κάρτοκινητο στ όνομα μου) που δεν το έχω δώσει πουθενά δεν είπαν τίποτα σε αυτόν αλλά του έδωσαν τηλέφωνο να τους πάρω για "υπόθεση μου"
Φιλε σε βρίσκουν απο το 11888 κλπ .

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.903
Πόντοι
8.345
δικο μου χρεος απο νταινερς ειχε φτασει απο 900 στα 2300 απο τοκους,αφου δεν πληρωνα μιας και δεν μου ειχαν ανανεωσει την καρτα και δεν παω σε γκισε...αφου μου πρηξαν τα αρχιδια στα τηλεφωνα και τα ειχα βαλει ολα στην απορριψη,οταν το σηκωσα μετα απο 18 μηνες μου προτειναν να πληρωσω 360 ευρω σε εξαμηνες δοσεις των 60 ευρω,οποτε το ζητημα εληξε...το κουρεμα που κανουν φτανει πολλες φορες και το 90%..και δεν ειχα ουτε καρτα ανεργιας,και γεματο Ε9..

Επισκέπτης
Ερωτηση:
Και οι 2 είναι alphabank

Αν δεν εχεις κατι στο ονομα σου δεν τους δινεις δεκαρα. Το ιδιο ισχυει γενικα αν χρωστας. ΔΕΗ, ΟΤΕ, καταναλωτικο και λοιπα. Αν παντως θες να "καθαρισεις" πηγαινε και κανε διακανονισμο. Το πιθανοτερο ειναι πως περισοτερο απο τα μισα θα στα διαγραψουν. Φιλος που χρωστουσε γυρω στα 1500 απο καρτα στην Eurobank καθαρισε με 450 ευρω περιπου.
Εμεις που εχουμε ενυποθηκα δανεια να δω πως θα καθαρισουμε.

wizard1984

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο εμενα.θελω να πω και εγω απ την μερια μου πως οι τραπεζες κανουν κουρεματα με λιγα λεφτα (πχ αμα χρωστας 1000$ σου λενε δωσε 400$ και ολα καλα).το θεμα ειναι πως μετα απο αυτο το ονομα του οφειλετη μαυριζει για πολλα χρονια.Εν ολιγης μπαινεις κατι σαν 'τειρεσια'..Μπορει να μην χρωστας αλλα εισαι μαυρισμενος....Το γραφω γνωριζοντας καποια πραγματα απο τους λογιστες της δουλειας μου,Ευχαριστω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καλησπερα και απο εμενα.θελω να πω και εγω απ την μερια μου πως οι τραπεζες κανουν κουρεματα με λιγα λεφτα (πχ αμα χρωστας 1000$ σου λενε δωσε 400$ και ολα καλα).το θεμα ειναι πως μετα απο αυτο το ονομα του οφειλετη μαυριζει για πολλα χρονια.Εν ολιγης μπαινεις κατι σαν 'τειρεσια'..Μπορει να μην χρωστας αλλα εισαι μαυρισμενος....Το γραφω γνωριζοντας καποια πραγματα απο τους λογιστες της δουλειας μου,Ευχαριστω

ενταξει ρε παίκτη μου μην τα θέλεις και όλα δικά σου... τους φεσώνεις πάνω από τα μισά και τους αναγκάζεις να τα χαρίσουν και από την άλλη θέλεις να σου ξαναδώσουν κιόλας ???

wizard1984

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ακομα και στον κωτσοβολο να πας για να παρεις tv με δοσεις θα σε βρουνε....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ακομα και στον κωτσοβολο να πας για να παρεις tv με δοσεις θα σε βρουνε....

φυσικά και θα σε βρούνε γιατί ο κωτσόβολος όλες τις δόσεις τις κάνει factoring χωρίς δικαίωμα αναγωγής σε τράπεζες (δηλαδή τις εκχωρεί στις τράπεζες για είσπραξη χωρίς αυτές να έχουν το δικαίωμα σε περίπτωση που σκάσεις κανόνι να τα ζητήσουν από τον κωτσόβολο)...

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
κουρεμα κανουν σε αυτους με χαμηλο εισοδημα και χωρις ακινητη περιουσια. Εκει λογικο  να κανουν κουρεμα γιατι τα θεωρουν χαμενα και δε δινουν παλι γιατι δεν εχει επιφανεια οικονομικη ο πελατης. Πανε οι παλιες εποχες που επαιρνες δανειο με μια υπογραφη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom