Νέα

Ρυθμισεις Wind mms για το Nokia X3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leon23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
γεια  σας κ απο αυτο το νεο θεμα !

την τελευτεα βδομαδα μου εχουν σπασει τα νευρα απο την wind ! εχω το νοκια χ3 με καρτα οχι συνδεση και θελω να στελνω και να λαμβανω μμς ! τους εχω παρει 1000 τηλεφωνα και ολο μου λενε οτι θα μου στηλουν τις ρυθμισεις με εμαιλ που ποτε δεν λαμβανω! Σε καποια φαση μου στειλανε για το ν97 αλλα δεν εχουν καμια σχεση ουτε το ιδιο OS δεν εχουν. Τες πα εψαξα και στο νετ παντου καπου βρηκα στο myphone.gr καποιον που εχει το ιδιο προβλημα αλλα και παλι δεν εβγαλα ακρη ! εχω κανει και δοκιμες στο κινιτο να βαλω τις ρυθμισεις μηπως και δουλεψει αλλα τζιφος !

ειχε κανεις απο εδω το ιδιο προβλημα ? ξερει καποιος καποια λυση  ?

ευχαρηστω προκαταβολικα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
γεια  σας κ απο αυτο το νεο θεμα !

την τελευτεα βδομαδα μου εχουν σπασει τα νευρα απο την wind ! εχω το νοκια χ3 με καρτα οχι συνδεση και θελω να στελνω και να λαμβανω μμς ! τους εχω παρει 1000 τηλεφωνα και ολο μου λενε οτι θα μου στηλουν τις ρυθμισεις με εμαιλ που ποτε δεν λαμβανω! Σε καποια φαση μου στειλανε για το ν97 αλλα δεν εχουν καμια σχεση ουτε το ιδιο OS δεν εχουν. Τες πα εψαξα και στο νετ παντου καπου βρηκα στο myphone.gr καποιον που εχει το ιδιο προβλημα αλλα και παλι δεν εβγαλα ακρη ! εχω κανει και δοκιμες στο κινιτο να βαλω τις ρυθμισεις μηπως και δουλεψει αλλα τζιφος !

ειχε κανεις απο εδω το ιδιο προβλημα ? ξερει καποιος καποια λυση  ?

ευχαρηστω προκαταβολικα
πηγαινε το στο nokia club κ θα στα φτιαξουν ολα...εχω το ιδιο κινητο,ειχε αλλο προβλημα αλλα το πηγα εκει κ ξεμπερδεψα...

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
πηγαινε το στο nokia club κ θα στα φτιαξουν ολα...εχω το ιδιο κινητο,ειχε αλλο προβλημα αλλα το πηγα εκει κ ξεμπερδεψα...

θα το παω τι να κανω αλλα δεν δικαιολογητε εν ετη 2011 να πηγενεις σε μαγαζι κινιτης τηλεφωνιας για λυσεις ενα απλο προβλημα . Ξεχασα  να γραψω πριν οτι τελικα σημερα μου ειπαν απο το 1260 οτι δεν εχουν τις ρυθμισεις  για το Χ3 !  πως ειναι δυνατον να μην εχουν ρυθμισεις για καποιο κινιτο που πουλανε με πακετα καρτοκινιτης και συνδεσης ?

εσυ φιλε μπορεις να στηλεις μμς απο το Χ3 ? και αν ναι που σκατα ειναι  οι ρυθμισεις ορ που της εβαλες ? στο ρυθμισεις/συνδεσημοτητα/πακετα δεδομενων
η στο μυνηματα/ρυθμισεις μυνηματων / μυλτιμιντια μυνηματα .... ?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
θα το παω τι να κανω αλλα δεν δικαιολογητε εν ετη 2011 να πηγενεις σε μαγαζι κινιτης τηλεφωνιας για λυσεις ενα απλο προβλημα . Ξεχασα  να γραψω πριν οτι τελικα σημερα μου ειπαν απο το 1260 οτι δεν εχουν τις ρυθμισεις  για το Χ3 !  πως ειναι δυνατον να μην εχουν ρυθμισεις για καποιο κινιτο που πουλανε με πακετα καρτοκινιτης και συνδεσης ?

εσυ φιλε μπορεις να στηλεις μμς απο το Χ3 ? και αν ναι που σκατα ειναι  οι ρυθμισεις ορ που της εβαλες ? στο ρυθμισεις/συνδεσημοτητα/πακετα δεδομενων
η στο μυνηματα/ρυθμισεις μυνηματων / μυλτιμιντια μυνηματα .... ?
ελα φιλε σορυ αλλα ημουν εκτος...δεν ξερω για mms να σου πω γιατι δε χρησιμοποιω ποτε.δεν εχω ιδεα.
δυστηχως το συγκεκριμενο μοντελο βγαζει πολλα κουσουρια...εγω το πηρα απο eshop δεν ειχε καν ελληνικα μεσα κ η θυρα usb δεν λειτουργουσε,ηταν καμμενη...οι μαλακες στο eshop δεν σου κανουν αντικατασταση συσκευης γιατι εχουν απαραδεκτο afte sales service με αποτελεσμα να τρεχω σαν τον βλακα να το φτιαξω στο nokia club...αυριο που θα παω να παραλαβω το συμπληρωματικο χαρτι της εγγυησης μου,ρωταω αμα θελεις τον τσακαλο εκει περα να μου πει τι γινεται με τα mms. ;)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δυστηχως το συγκεκριμενο μοντελο βγαζει πολλα κουσουρια...
Eγω το εχω 2 χρονια σχεδον και ειναι οκ, χωρις ζημιες και κουσουρια. Ο ηχος στα mp3 δεν μου αρεσει μονο, κατα τα αλλα καλο....Για τα mms πηρα τηλ την wind και μου εστειλαν ενα sms με τις ρυθμισεις ετοιμες. Με το που το ανοιξα τις φορτωσε κιολας...

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Eγω το εχω 2 χρονια σχεδον και ειναι οκ, χωρις ζημιες και κουσουρια. Ο ηχος στα mp3 δεν μου αρεσει μονο, κατα τα αλλα καλο....Για τα mms πηρα τηλ την wind και μου εστειλαν ενα sms με τις ρυθμισεις ετοιμες. Με το που το ανοιξα τις φορτωσε κιολας...

φιλε αυτο περιμενα κ εγω να γινει απο την αρχη ! αλλα αρχισαν να μου λενε απο την wind οτι δεν υποστηριζουν αυτη την συσκευη για να γινει αυτο με το σμς και μου εστειλαν ενα εμαιλ με ρυθμισεις ν97 ! οτι να ναι !

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ελα φιλε σορυ αλλα ημουν εκτος...δεν ξερω για mms να σου πω γιατι δε χρησιμοποιω ποτε.δεν εχω ιδεα.
δυστηχως το συγκεκριμενο μοντελο βγαζει πολλα κουσουρια...εγω το πηρα απο eshop δεν ειχε καν ελληνικα μεσα κ η θυρα usb δεν λειτουργουσε,ηταν καμμενη...οι μαλακες στο eshop δεν σου κανουν αντικατασταση συσκευης γιατι εχουν απαραδεκτο afte sales service με αποτελεσμα να τρεχω σαν τον βλακα να το φτιαξω στο nokia club...αυριο που θα παω να παραλαβω το συμπληρωματικο χαρτι της εγγυησης μου,ρωταω αμα θελεις τον τσακαλο εκει περα να μου πει τι γινεται με τα mms. ;)

φιλε απο αλλα φορουμ που διαβασα ολοι σχεδον ειχαν προβληματα με αυτη την συσκευη ! αν μπορεις κανε ενα κοπο να ρωτησεις ... θα ειμαι ευγνωμων !!!

Επισκέπτης

Κυκλοφόρησε στην Ευρώπη Χ'γεννα '09. Χμμμ... :cool2: :cool2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι μαλακες στο eshop δεν σου κανουν αντικατασταση συσκευης γιατι εχουν απαραδεκτο afte sales service με αποτελεσμα να τρεχω σαν τον βλακα να το φτιαξω στο nokia club...αυριο που θα παω να παραλαβω το συμπληρωματικο χαρτι της εγγυησης μου,ρωταω αμα θελεις τον τσακαλο εκει περα να μου πει τι γινεται με τα mms. ;)

ΑΠο την στιγμη που το πηρες απο αυτους
και του κουτιου και σου εμφανισε προβλημα μεσα
σε 1 μηνα.... οχι απλα θα το επαιρναν αλλα θα ελεγαν
και ενα τραγουδι... οι φασαριες σε αυτα τα μαγαζια
ειναι της ειδικοτητας μου. Οσες φορες εχει προκυψει θεμα
και μου ειπαν αρχικα πως δεν.... το αλλαξαν και ειπαν και ενα τραγουδι.  ;)

δεν ειναι δικια σου ευθυνη να το φτιαξεις... δεν πληρωνεις τα ωραια σου λεφτα
για να παιρνεις ανακατασκευασμενα μηχανηματα.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom