Νέα

Ruined Orgasm - Η Σκληρή Τιμωρία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Άρθρο  BDSM : “Ruined Orgasm”  !  Η Πιο Σκληρή Τιμωρία!
/2013/08/bdsm-ruined-orgasm.html



Από την απήχηση που έχουν τα άρθρα σχετικά με τις συσκευές αγνότητας (Chastity Devices)  , τον έλεγχο του αντρικού οργασμού (Orgasm Control)  και το μασάζ προστάτη (Prostate Massage) από τις Γυναίκες Αναγνώστριες , καταλαβαίνω πόσο διαφορετική είναι η αντίληψη που έχουν για την Γυναικεία Κυριαρχία τα 2 φύλα .

Μια πραγματικά Κυριαρχική Γυναίκα , δεν χρειάζεται σύνεργα και μαστίγια παρά μόνο για ντεκόρ . Το μόνο που χρειάζεται είναι η θηλυκότητά της , η φαντασία της και φυσικά απεριόριστη κίνκυ διάθεση .

Στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθώ με ένα καινούριο παιχνίδι , τον λεγόμενο «Ruined Orgasm» ή αλλιώς «Κατεστραμένο Αντρικό Οργασμό» .

Πρόκειται για ένα πραγματικά σατανικό παιχνίδι που μπορεί να κάνει μια Αφέντρα σε έναν υποτακτικό και μάλιστα , όσο πιο πολύ τον «βασανίσει» τόσο πιο πολύ εκείνος θα την «ερωτεύεται» και θα την ποθεί .

Το όλο παιχνίδι ξεκινάει μια εβδομάδα πρίν όπου και ο υποτακτικός κλειδώνεται από την Αφέντρα του σε (Chastity Device)  .

Φυσικά , η Αφέντρα όλη την εβδομάδα , κάνοντας μερικά απλά πράγματα που περιγράφονται στο άρθρο «Επιτυχημένο Keyholding» , αφενώς μεν εξουσιάζει το μυαλό και τις αισθήσεις του με όπλο την θηλυκότητά και προκλητικότητά της , αφετέρου , επιτυγχάνει πολλούς οργασμούς από τον υποτακτικό της ο οποίος κατά την διάρκεια του περιορισμού του , κάνει το καλύτερο στοματικό σέξ .

Την τελευταία ημέρα του περιορισμού του , ο υποτακτικός δένεται στο κρεβάτι ανάσκελα και είναι κυριολεκτικά στο έλεος της Αφέντρας του . Προφανώς πιστεύει ότι θα του κάνει ένα session επώδυνου αυνανισμού (Cruel Milking) , (Εξαναγκαστικής Εκτόνωσης (Forced Ejaculation) ή Εξευτελιστικής Εκτόνωσης (Humiliating Release) 







Βέβαια αυτή την φορά θα υπάρχει μια  «μικρή παραλλαγή» στο σχέδιο .

Η Αφέντρα , ξεκινάει ένα session αισθησιακού αυνανισμού , με τόνους από εξευτελισμό (Humiliation) ίσως και πόνου με το κατάλληλο CBT αλλά ο άμεσος σκοπός , δεν είναι η πρόκληση πόνου .

Η Αφέντρα φέρνει τον υποτακτικό , ένα βήμα πριν την εκτόνωση του και την εκσπερμάτισή του αλλά τον αφήνει στα «κρύα του λουτρού» και δεν τον αφήνει να τελειώσει .

Εκείνη την στιγμή , αισθήματα εξευτελισμού , πόνου , σεξουαλικής απελπισίας γεμίζουν το μυαλό του υποτακτικού , καθώς το κατακόκκινο ερεθισμένο του πέος πάλλεται χωρίς να βρίσκει «ξαλάφρωση» .

Η Αφέντρα , ξεκινάει και πάλι την διαδικασία από την αρχή , χρησιμοποιώντας ακόμα πιο έντονο εξευτελισμό , πόνο ή και πάγο για να κατευνάσει το πέος του σκλάβου της .

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει ώρες ολόκληρες με τον υποτακτικό να σπαρταράει στα χέρια της Αφέντρας του και να αναζητά σεξουαλική εκτόνωση . Είναι ένα απόλυτο παιχνίδια κυριαρχίας του αντρικού οργασμού (Orgasm Control) .

Όσο πιο πολύ η Αφέντρα καθυστερήσει τον οργασμό του σκλάβου της , τόσο πιο επιτυχημένο θεωρείται το παιχνίδι . Στο διαδίκτυο , υπάρχουν βίντεο της Αφέντρας Klixen , όπου ο υποτακτικός  περνάει στιγμές ηδονής και πόνου στα έμπειρά χέρια της που ξεπερνάνε τις 2 ώρες .

Μην νομίζετε ότι είναι εύκολο !

Πρέπει η Αφέντρα να έχει μεγάλη εμπειρία , να μπορεί να καταλάβει από τους παλμούς τους πέους και τις συσπάσεις των φλεβών πότε είναι έτοιμος ο σκλάβος να εκσπερματώσει ώστα να σταματήσει .

Πρέπει να γνωρίζει πότε το προσπερματικό υγρό που κάνει την εμφάνισή του στο κεφαλάκι του πέους ,φτάνει σε «κρίσιμη μάζα» και πρέπει να εφαρμόσει πίεση στην βάση του πέους ή στην βάλανο για να μην υπάρξει κάποια εκσπερμάτιση .

Είναι το πιο βασανιστικό παιχνίδι μπορείτε να κάνετε σε έναν υποτακτικό ο οποίος δεμένος και αβοήθητος , ίσως και με λίγο panty stuffing ,δεν μπορεί να αντιδράσει . Ολοένα και περισσότερο , βυθίζεται στην Κυριαρχία της Αφέντρας του η οποία ορίζει το σώμα , την ψυχή και το μυαλό του .

Ο τελικός οργασμός του είναι στα χέρια της !








Την κρίσιμη στιγμή που εκείνη θα αποφασίσει , θα αυνανίσει λίγο παραπάνω τον σκλάβο της και κλάσματα του δευτερολέπτου πριν εκείνος εκσπερματίσει θα αποσύρει τα χέρια της και θα τον αφήσει να εκσπερματώσει μόνος του , χάριν στον μυικό σπασμό που θα προκληθεί .

Η ηδονή έχει χαθεί ανεπιστρεπτί μιας και εκείνη την στιγμή  κάθε αντρικό πέος θέλει ένα χέρι ή επαφή με το περιβάλλον στο κόλπο της γυναίκας για να έλθει η ουσιαστική «ευχαρίστηση» .

Κάθε άντρας αλλά και γυναίκα το γνωρίζει αυτό . Ότι δηλαδή λίγο πριν την εκσπερμάτιση πρέπει να ασκείται πίεση και δύναμη πάνω στο πέος .

Είναι «τιμωρία» και όχι «ανταμοιβή» ο συγκεκριμένος τρόπος εκτόνωσης ενός σκλάβου και όλες οι Αφέντρες που το έχουν δοκιμάσει διασκέδασαν όσο ποτέ. Είναι ακριβως εκείνες οι στιγμές που η κάθε Γυναίκα έχει τον απόλυτο έλεγχο του συντρόφου της και καθορίζει τον οργασμό και τα αισθήματα ευχαρίστησης ή δυσφορίας που θα του προσφέρει .

Ο υποτακτικός  θα σας λατρέψει κατά την διάρκεια ενός τέτοιου session  !

Δοκιμάστε το !

Photographs :

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Επιτυχημένο Keyholding !
/2013/07/bdsm-keyholding.html

Bitchy Milking – Εκσπερμάτιση Από Πολλές Αφέντρες
/2013/02/bdsm-bitchy-milking-cbt.html

CBT – Βασανισμός Πέους
/2012/10/bdsm-cock-ball-torture-cbt.html

Total Orgasm Control – Απόλυτος Έλεγχος Οργασμού Απο Την Αφέντρα
/2012/12/bdsm-total-orgasm-control.html

Orgasm Control & Prostate Massage – Άρνηση Οργασμού & Μασάζ Προστάτη
/2011/11/orgasm-denial-massage.html

Chastity Devices – Συσκευές Αγνότητας
/2012/09/bdsm-chastity-devices.html

Small Dick Humiliation – Εξευτελισμός Για Το Μέγεθος Του Πέους
/2011/11/small-dick-humiliation.html

Forced Ejaculation – Εξαναγκαστική Εκτόνωση

Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση

Cruel Milking - Επώδυνος Αυνανισμός
 

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Μηνύματα
464
Like
3
Πόντοι
1
Ανωμαλιες γαμωτο. Τοσα κολπα στο σεξ, τα εξαντλησατε ολα μερικοι και θελετε να υποφερετε?
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
16
Όσο πιο πολύ η Αφέντρα καθυστερήσει τον οργασμό του σκλάβου της , τόσο πιο επιτυχημένο θεωρείται το παιχνίδι . Στο διαδίκτυο , υπάρχουν βίντεο της Αφέντρας Klixen , όπου ο υποτακτικός  περνάει στιγμές ηδονής και πόνου στα έμπειρά χέρια της που ξεπερνάνε τις 2 ώρες .




  Αυτό θα πει..... "γνωρισα μια αφεντρα αλλά μου πρηξε τα αρχίδια....


  :grin:





 
 

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Μηνύματα
295
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
Κι υστερα κάνουν χρυσές δουλειες οι ουρολογοι....
 

nkmin

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Μηνύματα
20
Like
0
Πόντοι
0
ποιος διεστραμενος δεχεται καθετηρα στο μπουτσο του και καυλωνει? ωραια τα παιχνιδακια αυτα αλλα ....επιπονα  :headbang:
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγω θα προτεινα στον Αντισθενη να ξεχωρησει το νημα Fetish/BDSM σε Male Dom και Female Dom ωστε να ξεχωριζει το BDSM  θρεντ.

Ειναι λιγοι εδω μεσα που τους αρεσει να φορανε στραπ ον οι γυναικες και να τους γαμανε, και να τους σπανε στο ξυλο.
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.226
Κριτικές
81
Like
7.955
Πόντοι
7.865
Πλάκα πλάκα,αυτό είναι πολύ σκληροπυρηνικό....Αλλά οφείλω να ταχθώ υπερ του Lucent51,σο γεγονός ότι θα πρέπει να χωριστεί το thread...Πραγματικά δεν μας αρέσει να τρώμε ξύλο απο το κάθε πουτανί ή να μας ανοίγουν τον κώλο,όταν μάλιστα μας αρέσει να είμαστε στην κυριαρχική πλευρά.Εδώ το παρόν νήμα έχει καταντήσει femdom και τα μυαλά στα μίξερ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom