sth moldabia που πηγες ηταν οπως στα ελεγαν τελικα???Red μπορείς να μας πεις κατά τη γνώμη σου οι γκόμενες εκεί γιατί προτιμάνε ένα Ρουμάνο παρά ένα Έλληνα; Εχω μια ιντερνετικη φίλη Ρουμάνα και μου λέει ότι οι Ρουμάνοι είναι απαίσιοι κακομαθημένοι, τις έχουν για πήδημα μόνο, τις κερατώνουν και τις παρατάνε με τη πρώτη ευκαρία..Και μου λέει να ανέβω Βουκουρέστι και ότι θα ξεσκιστώ στις γκόμενες στα κλαμπ..Δε πρόκειτε βέβαια να τρέχω Ρουμανία γιατί δεν τις έχω και σε πολύ εκτίμηση...αλλά μου κάνει εντύπωση ότι τα παρουσιάζει εντελώς διαφορετικά..Να θελει να με κάνει να ανέβω για τη παρτη της δε νομιζω γιατι έχει γκόμενο Ελληνα και θελει να έρθει να ζήσει Ελλαδα..
απο οτι ειλικρινα γραφεις στα συμπερασματα σου στο θρεντ,νιμοζω οτι αλλα περιμενες κι αλλα βρηκες,η οχι??
μιλαω για καμακι που προσπαθησατε εκει να κανετε
εγω, που για μενα ειναι ευκολα κ σε υψηλου επιπεδου -εμφανισης- γκομενες στη μολδαβια,απο εδω-ρομανια- "σεφτε" ουτε σε 2 κατηγοριες κατω δεν κανω κι απο εκει-μολντοβα- εχω αποτελεσμα αλλα κι εκει με πολυ τρεξιμο βεβαια κ ρουμανικα απταιστα...
ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΜΑΣΗΣΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΦΟΛΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΑΜΑς "?ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ" ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΣΤΟ 1000000!!!
ειδικα στα κλαμπ,ειναι παρα παρα πολυ δυσκολο το καμακι κ στο κισιναου κ παντου στη μολδαβια,στη ρουμανια ξεχασε το αυτο το σπορ,δεν παιρνεις ανασα απο τους ρουμανους,μονο ακριβο-μετριο-βιζιτιυδες θα βρεις διαθεσιμες,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩς ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,καλυτερο, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥς....αμφιβαλλω πολυ κ γι αυτο παντως,ισως καποιος καπου κατι να "σκοραρει",δεν εχω παρτιδες με φοιτητες,αλλα εξω που τους βλεπω,"σολο" κ με ελληνιδες η τιποτα ψοφιες στραβομουτσουνες ρουμανες ειναι...ΣΥΝΗΘΩς,ΑΝ ΟΧΙ ,ΠΑΝΤΑ...
δεν μ ενδιαφερει ποιος το πιστευει,ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ,ουτε το κισιναου ειναι καλα για καμακι,στα κλαμπ,βαλε Χ,μονο πουτανες οτι κανεις κι εκει ,οπως κ ειδες,αλλα ειναι 10 φορες ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,φαντασου τι εστι ρουμανια....
ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ που σας ειχα πει οτι μολδαβια απ οτι περιμενατε ουτε τα μισα του μισου δεν θα καταφερνατε,χωρις μονιμη παρουσια χρημα γλωσσα κ νοοτροπια τοπικη,δηλ τρεχα γυρευε,αν θες καμακι
αν γαμησεις εστω κ μια ΚΑΛΗ ΡΟΥΜΑΝΑ,οχι να ξεσκιστεις,εγω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ,αλλα δεν το πιστευω πιθανο αυτο...
αν ειχα κι οσο ειχα δικιο τοτε,για το κισιναου,τωρα ξερεις μαλλον,,τοσο θα εχω κ τωρα
αν ημουν λαθος,Κ ΤΩΡΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΕΩ ΠΑΛΙ,δικο σου το χρημα δικος σου κι ο χρονος για χασιμο
φιλικα