ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Οφείλω μια κριτική σε μια κοπέλα με το όνομα Ρούλα (έτερος συναγωνιστής την είπε Χαρά).
Φωτογραφίες δεν υπάρχουν, οπότε θα αρκεστείτε στην όποια περιγραφή μου.
Αν ο Αντισθένης διαβάσει το σχόλιό μου, ας ανοίξει ένα σχετικό θρεντάκι, έστω και χωρίς φωτό, γιατί πιστεύω πως η κοπέλα αξίζει τα λεφτά της 100%.
Λοιπόν ξεκινάω...
Το ραντεβού κλείστηκε στο ΟΛΥΜΠΙΚ στο Ν. Φάληρο. Τηλεφωνικά μου είπε εν τάχει το πρόγραμμά της. Αθλητικό και ερωτικό μασάζ και .... 50 ευρώ.
Ήρθε στο ραντεβου με μισάωρη καθυστερηση και μου ζήτησε συγνώμη γι αυτό, πολύ ευγενικά.
Η πρώτη εντύπωση ήταν ψιλοαρνητική, αλλά η Ρούλα είναι ευχάριστος χαρακτήρας και τελικά άποδείχτηκε πως ιδρώνει τη φανέλα.
Κοντούλα, ξανθιά, σαραντάρα, με μεγάλο στήθος, σώμα λεπτό, όμορφα πόδια, σχετικά καλό κωλαρακι, πρόσωπο όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά οπωσδήποτε όχι άσχημη.
ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ! Κι αρχίζει το τεράστιο παιχνίδι....
Χαμήλωσε τον φωτισμό, γδύθηκε κι εκείνη, όπου είχα την ευκαιρία να δω
Με ξάπλωσε μπρούμυτα κι αφού με ρώτησε αν θέλω δυνατό μασαζ και είπα ναι, ξεκίνησε να με τρίβει με λάδάκι ... παντού! Από τον αυχένα έως τα δάχτυλα των ποδιών. Το μασαζ το κατέχει 100%. Είναι από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Ταυτόχρονα μου μιλούσε για τη ζωή της.
Η διαδικασία του μασαζ κράτησε μισή ώρα περίπου. Τελειώνοντας μου ψιθύρισε " Να αρχίσουμε χαδακια;"
Ξεκίνησε να με γλείφει στην πλάτη, στη μέση, .... στην κωλοτρυπίδα....
Γύρισα ανάσκελα και ξεκίνησε ένα πολύ καλό γλείψιμο στο σώμα, μια μαεστρική πίπα, ρουφηχτή, σφιχτή με αρκετό δόντι. Της ζήτησα να χαλαρώσει λίγο το σφίξιμο και να κάνει την πίπα της λίγο πιο απαλά, πράγμα που έγινε αμέσως και παραλίγο να χύσω από την καύλα! Το μουνάκι της ήταν καθαρό και ξυρισμένο
Φορέσαμε σκούφο και ξεκίνησε το γαμησάκι, με αυτήν από πάνω αρχικά. Τα στήθη της, μεγάλα και μαλακά, ήταν ό,τι καλύτερο ως αίσθηση. Οπωσδήποτε προτιμώ ένα μεγάλο φυσικό στήθος, από ένα σιλικονάτο και γι αυτό καύλωσα ακόμα περισσότερο. Η επιδερμίδα της απαλή.
Γυρίσαμε σε κλασσική στάση και μετά ξανά εκείνη από πάνω σε σταση cow girl. Κώλος πολύ καλός και αρκετά σφχτός για την ηλικία της.
Δεν ήθελα να ταλαιπωρηθώ περισσότερο, ούτε να ταλαιπωρήσω κι εκείνη. Η Ρούλα ειλικρινά με έφερε τρεις φορές κοντά στην εκσπερμάτωση. Με οτιδήποτε έκανε ... με καύλωνε!
Έβγαλα τον σκούφο και τελείωσα στο στόμα της. Σηκώθηκε και τα έφτυσε στο νιπτήρα διακριτικά.
Όταν επέστρεψε με ρώτησε αν είχα πρόβλημα να ανάψει τσιγάρο. Λίγη κουβεντούλα ακόμα και χωρίσαμε με ευχές για τις γιορτές.
Εν κατακλείδι.... Σύνολο 75 ευρώ με το ξενοδοχείο. 50 + 25 για μία ώρα
Εντυπώσεις πολύ καλές από τη Ρούλα. Δεν ξέρω πόσο χρεώνει αν κάτσει για δεύτερο γύρο, δεν ρώτησα. Είχα σκοπό να τη ρωτήσω την επόμενη φορά.
Οπωσδήποτε θα είχαμε ξανασυνευρεθεί και θα το είχα μάθει, αν εν τω μεταξύ δεν είχα γνωρίσει ένα γκομενάκι μέγκλα που μου χει πάρει τα μυαλά...
Νομίζω πως η Ρούλα μαζί με την Μάγια, είναι τα καλύτερα VFM στο μασάζ αυτή τη στιγμή σαν ποιότητα υπηρεσιών.
Καλημέρα και καλά γαμήσια σε όλους τους συναγωνιστές.