Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.687
Πόντοι
736
Νόμιζα έπιανε μόνο τις μονώσεις στους τοίχους και τα κουφώματα αυτό , δεν το είχα υπόψιν οτι έπιανε και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Νόμιζα έπιανε μόνο τις μονώσεις στους τοίχους και τα κουφώματα αυτό , δεν το είχα υπόψιν οτι έπιανε και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες.
πολλά πιάνει το εξοικονομώ.
έχω μπει σε αυτό της πολυκατοικίας και κάνεις πολλά πραματάκια με καλή επιδότηση

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
όχι τύπε. Σε όλους τους Έλληνες περισσεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, και δεν ήξεραν τι να τα κάνουν. Θα αγοράσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, απλή λύση
Ειναι και τα λεφτα απο τον τουρισμο για ολους, μην τα ξεχνας. ΑΝ φυσικα βρεθει καποια αιτηση που να εχει κληρωθει
τρελο δουλεμα η ομαδα μητσοτακη, λολ. καλα μας κανουν βεβαια

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οι πονόψυχοι @px75 @Γιώργος Ξύδης φανατικοί υπερασπιστές του δικαίου με την σωστη πλευρα της ιστοριας …Μουνοπανα

Σαουδικη Αραβια :

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Ενώ σε πήρε εσένα ο πόνος ρε κτηνάνθρωπε, που όταν ο συγκυβερνήτης σου ο Καμμένος έστελνε στη ζούλα βλήματα στους Σαουδάραβες για να τα χρησιμοποιήσουν στην Υεμένη κάνατε τους Κινέζους.
Ε και;
Συνηθισμενα ολα αυτα,

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Οι πονόψυχοι @px75 @Γιώργος Ξύδης φανατικοί υπερασπιστές του δικαίου με την σωστη πλευρα της ιστοριας …Μουνοπανα

Σαουδικη Αραβια :

μα όλοι γνωρίζουμε τη Δημοκρατικότητα με την οποία κυβερνάει ο οίκος των Σαούντ. Κάποιος κύριος Ονόματι Κασόγκι ένιωσε τη Φιλοξενία τους

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Σαουδικη Αραβια :

Ea96Q-UWoAEuaBX.png

σύριζα δεν είσαι; τελικά τα πουλήσανε τα βλήματα; για πες για επιλεκτικές ευαισθησίες και ηθικό πλεονέκτημα τίποτα.

ΥΓ: το 'μουνόπανο' επιστρέφεται.

ΥΓ2: ένα τυχαίο δημοσίευμα του ανταρσύα για να καταλάβετε εκεί στον σύριζα ότι δεν βρέχει, σας φτύνουν... και όχι μόνο δεξιοί.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: px75

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.858
Πόντοι
9.931
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Είναι τόσο ανίκανοι να παράγουν κατι τοσο απλο οσο τα drones και μετα θέλουν να το παίξουν και υπερδύναμη τρομάρα τους.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
K η φάση οι ντεμεκ δεξιοί του νήματος επικροτούν τις κατασχέσεις επειδή έτσι απλά το λέει η ΕΕ κ ο Κούλης

Ο Αμπράμοβιτς ήταν καλός τόσα χρόνια στην Αγγλία κ Τσέλσι κ ξαφνικά έγινε κακό το χρήμα του

Φασιστική ναζιστική κίνηση η κατάσχεση της περιουσίας του
Κάτι ανάλογο έκανε κ το τρίτο Ράιχ στους Εβραίους
Σείονται συθέμελα οι σαθρές βάσεις του νεο-φιλελεύθερου καπιταλισμού, με τα κεφάλαια να τριγυρίζουν αμέριμνα την υφήλιο. Με πιο δικαίωμα εγώ που είμαι Ρώσος ή Ρωσόφιλος να μην έχω δικαίωμα να νέμομαι ελέυθερα τα resources μου ή την ακίνητη/κινητη περιουσία μου;;; Που ακούστηκαν αυτά;;;;; Δυστυχώς, θα δούμε ακόμα πολλά οικονομικά έργα στο θρίλερ που έρχεται.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
όχι τύπε. Σε όλους τους Έλληνες περισσεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, και δεν ήξεραν τι να τα κάνουν. Θα αγοράσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, απλή λύση
Σύντροφοι, δε μου περισσεύει ούτε για ηλεκτρικό πατίνι. Εδώ το ποδήλατό μου μετά από 8 συναπτά έτη θέλει άλλαγμα, και δεν το σκέπτομαι καν να το αλλάξω, παρά μόνο προσπαθώ με τσίχλες να μπαλώσω τα λάστιχα (που λέει ο λόγος).

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
απολύτως λογικό και αναμενόμενο η έλλειψη παιδείας και μόρφωσης να σε οδηγούν στο να συγκρίνεις τρίτο ράιχ και εβραίους με κατάσχεση περιουσίας αμπράμοβιτς.
Ώπα ρε Ακαδημαϊκέ. Δεν έστελναν τους Εβραίους στο θάνατο και μετά καρπώνονταν τις περιουσίες τους; Κι όχι μόνο στο 3ο Ράιχ, και σε κατακτημένες χώρες όπως και στην Ελλάδα έγινε λαφυραγώγηση. Πρώτη φορά τα ακούς; Δεν τους κατέστρεψαν τις περιουσίες τη νύχτα των Κρυστάλλων;;;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Είναι τόσο ανίκανοι να παράγουν κατι τοσο απλο οσο τα drones και μετα θέλουν να το παίξουν και υπερδύναμη τρομάρα τους.
Μη μου πεις οτι εισαι απ αυτους που νομιζουν οτι η ρωσία ειναι υπερδύναμη

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ώπα ρε Ακαδημαϊκέ. Δεν έστελναν τους Εβραίους στο θάνατο και μετά καρπώνονταν τις περιουσίες τους; Κι όχι μόνο στο 3ο Ράιχ, και σε κατακτημένες χώρες όπως και στην Ελλάδα έγινε λαφυραγώγηση. Πρώτη φορά τα ακούς; Δεν τους κατέστρεψαν τις περιουσίες τη νύχτα των Κρυστάλλων;;;

άλλος ένας που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει...

σχολίασα την ηλίθια σύγκριση της κατάσχεσης της περιουσίας αμπραμοβιτς με τις κατασχέσεις των περιουσιών των εβραίων στον βππ που έκανε ο αγράμματος. μόνο αγράμματος θα έκανε τέτοιες συγκρίσεις και μόνο κάποιος εξίσου αγράμματος δεν θα καταλάβαινε αμέσως το πόσο φαιδρές και ηλίθιες (το λιγότερο) είναι τέτοιες συγκρίσεις.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
άλλος ένας που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει...

σχολίασα την ηλίθια σύγκριση της κατάσχεσης της περιουσίας αμπραμοβιτς με τις κατασχέσεις των περιουσιών των εβραίων στον βππ που έκανε ο αγράμματος. μόνο αγράμματος θα έκανε τέτοιες συγκρίσεις και μόνο κάποιος εξίσου αγράμματος δεν θα καταλάβαινε αμέσως το πόσο φαιδρές και ηλίθιες (το λιγότερο) είναι τέτοιες συγκρίσεις.
Συ είπας. Το ότι εγώ συσχετίζω τη Δύση με τις Ναζιστικές πρακτικές στο οικονομικό αυτό θέμα είναι μια προσωπική μου άποψη. Δικαίωμά σου στο κάτω-κάτω να πρεσβεύεις ότι οι Ρώσοι ομοιάζουν με τους Ναζί. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.328
Πόντοι
22.266
Σείονται συθέμελα οι σαθρές βάσεις του νεο-φιλελεύθερου καπιταλισμού, με τα κεφάλαια να τριγυρίζουν αμέριμνα την υφήλιο. Με πιο δικαίωμα εγώ που είμαι Ρώσος ή Ρωσόφιλος να μην έχω δικαίωμα να νέμομαι ελέυθερα τα resources μου ή την ακίνητη/κινητη περιουσία μου;;; Που ακούστηκαν αυτά;;;;; Δυστυχώς, θα δούμε ακόμα πολλά οικονομικά έργα στο θρίλερ που έρχεται.
Απαντησα

Ότι έκανε η ναζιστική Γερμανία με τις κατασχέσεις των Εβραίων

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.328
Πόντοι
22.266
Συ είπας. Το ότι εγώ συσχετίζω τη Δύση με τις Ναζιστικές πρακτικές στο οικονομικό αυτό θέμα είναι μια προσωπική μου άποψη. Δικαίωμά σου στο κάτω-κάτω να πρεσβεύεις ότι οι Ρώσοι ομοιάζουν με τους Ναζί. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο.
Αύριο ξεκινώ μαθήματα πρώτης νέας δημοκρατ(ικου):confused:μπας κ εγγραματιστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom