Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
κοντέ τι λες πάλι?Σκρέκας τωρα,
Επιδοτει ηλεκτρικα οχήματα,
Μιλαμε για εγκληματικα φαντασμένους ανθρώπους
κοντέ τι λες πάλι?Σκρέκας τωρα,
Επιδοτει ηλεκτρικα οχήματα,
Μιλαμε για εγκληματικα φαντασμένους ανθρώπους
Νόμιζα έπιανε μόνο τις μονώσεις στους τοίχους και τα κουφώματα αυτό , δεν το είχα υπόψιν οτι έπιανε και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες.Τι επιδοτεί το Νέο Εξοικονομώ - Openmind Νέο Εξοικονομώ
Δείτε εδω τι επιδοτεί το Νέο Εξοικονομώ. H Openmind αναλαμβάνει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ όλη την γραφειοκρατία αλλά και το συντονισμό των εργασιώνopen-mind.gr
πολλά πιάνει το εξοικονομώ.Νόμιζα έπιανε μόνο τις μονώσεις στους τοίχους και τα κουφώματα αυτό , δεν το είχα υπόψιν οτι έπιανε και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες.
Ειναι και τα λεφτα απο τον τουρισμο για ολους, μην τα ξεχνας. ΑΝ φυσικα βρεθει καποια αιτηση που να εχει κληρωθειόχι τύπε. Σε όλους τους Έλληνες περισσεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, και δεν ήξεραν τι να τα κάνουν. Θα αγοράσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, απλή λύση
μονο οι σκούροι του αρέσουνΤα παιδια της Ουκρανίας ειναι λευκά με γαλανά ματια και ξανθά μαλια!
Τα υπολοιπα…στ αρχιδια του
Ε και;Ενώ σε πήρε εσένα ο πόνος ρε κτηνάνθρωπε, που όταν ο συγκυβερνήτης σου ο Καμμένος έστελνε στη ζούλα βλήματα στους Σαουδάραβες για να τα χρησιμοποιήσουν στην Υεμένη κάνατε τους Κινέζους.
μα όλοι γνωρίζουμε τη Δημοκρατικότητα με την οποία κυβερνάει ο οίκος των Σαούντ. Κάποιος κύριος Ονόματι Κασόγκι ένιωσε τη Φιλοξενία τουςΟι πονόψυχοι @px75 @Γιώργος Ξύδης φανατικοί υπερασπιστές του δικαίου με την σωστη πλευρα της ιστοριας …Μουνοπανα
Σαουδικη Αραβια :
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωσηm.naftemporiki.gr
Οι πονόψυχοι @px75 @Γιώργος Ξύδης φανατικοί υπερασπιστές του δικαίου με την σωστη πλευρα της ιστοριας …Μουνοπανα
Σαουδικη Αραβια :
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωσηm.naftemporiki.gr
Ε και;
Συνηθισμενα ολα αυτα,
Είναι τόσο ανίκανοι να παράγουν κατι τοσο απλο οσο τα drones και μετα θέλουν να το παίξουν και υπερδύναμη τρομάρα τους.
ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία παρέλαβε δεκάδες ιρανικά μαχητικά drones και εκατοντάδες βλήματα αέρος-εδάφους
Ιρανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι θα «συνεισφέρουν» στην επιχειρησιακή αξιοποίησης τουςwww.pronews.gr
Σείονται συθέμελα οι σαθρές βάσεις του νεο-φιλελεύθερου καπιταλισμού, με τα κεφάλαια να τριγυρίζουν αμέριμνα την υφήλιο. Με πιο δικαίωμα εγώ που είμαι Ρώσος ή Ρωσόφιλος να μην έχω δικαίωμα να νέμομαι ελέυθερα τα resources μου ή την ακίνητη/κινητη περιουσία μου;;; Που ακούστηκαν αυτά;;;;; Δυστυχώς, θα δούμε ακόμα πολλά οικονομικά έργα στο θρίλερ που έρχεται.K η φάση οι ντεμεκ δεξιοί του νήματος επικροτούν τις κατασχέσεις επειδή έτσι απλά το λέει η ΕΕ κ ο Κούλης
Ο Αμπράμοβιτς ήταν καλός τόσα χρόνια στην Αγγλία κ Τσέλσι κ ξαφνικά έγινε κακό το χρήμα του
Φασιστική ναζιστική κίνηση η κατάσχεση της περιουσίας του
Κάτι ανάλογο έκανε κ το τρίτο Ράιχ στους Εβραίους
Σύντροφοι, δε μου περισσεύει ούτε για ηλεκτρικό πατίνι. Εδώ το ποδήλατό μου μετά από 8 συναπτά έτη θέλει άλλαγμα, και δεν το σκέπτομαι καν να το αλλάξω, παρά μόνο προσπαθώ με τσίχλες να μπαλώσω τα λάστιχα (που λέει ο λόγος).όχι τύπε. Σε όλους τους Έλληνες περισσεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, και δεν ήξεραν τι να τα κάνουν. Θα αγοράσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, απλή λύση
Ώπα ρε Ακαδημαϊκέ. Δεν έστελναν τους Εβραίους στο θάνατο και μετά καρπώνονταν τις περιουσίες τους; Κι όχι μόνο στο 3ο Ράιχ, και σε κατακτημένες χώρες όπως και στην Ελλάδα έγινε λαφυραγώγηση. Πρώτη φορά τα ακούς; Δεν τους κατέστρεψαν τις περιουσίες τη νύχτα των Κρυστάλλων;;;απολύτως λογικό και αναμενόμενο η έλλειψη παιδείας και μόρφωσης να σε οδηγούν στο να συγκρίνεις τρίτο ράιχ και εβραίους με κατάσχεση περιουσίας αμπράμοβιτς.
Μη μου πεις οτι εισαι απ αυτους που νομιζουν οτι η ρωσία ειναι υπερδύναμηΕίναι τόσο ανίκανοι να παράγουν κατι τοσο απλο οσο τα drones και μετα θέλουν να το παίξουν και υπερδύναμη τρομάρα τους.
Ώπα ρε Ακαδημαϊκέ. Δεν έστελναν τους Εβραίους στο θάνατο και μετά καρπώνονταν τις περιουσίες τους; Κι όχι μόνο στο 3ο Ράιχ, και σε κατακτημένες χώρες όπως και στην Ελλάδα έγινε λαφυραγώγηση. Πρώτη φορά τα ακούς; Δεν τους κατέστρεψαν τις περιουσίες τη νύχτα των Κρυστάλλων;;;
Συ είπας. Το ότι εγώ συσχετίζω τη Δύση με τις Ναζιστικές πρακτικές στο οικονομικό αυτό θέμα είναι μια προσωπική μου άποψη. Δικαίωμά σου στο κάτω-κάτω να πρεσβεύεις ότι οι Ρώσοι ομοιάζουν με τους Ναζί. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο.άλλος ένας που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει...
σχολίασα την ηλίθια σύγκριση της κατάσχεσης της περιουσίας αμπραμοβιτς με τις κατασχέσεις των περιουσιών των εβραίων στον βππ που έκανε ο αγράμματος. μόνο αγράμματος θα έκανε τέτοιες συγκρίσεις και μόνο κάποιος εξίσου αγράμματος δεν θα καταλάβαινε αμέσως το πόσο φαιδρές και ηλίθιες (το λιγότερο) είναι τέτοιες συγκρίσεις.
ΑπαντησαΣείονται συθέμελα οι σαθρές βάσεις του νεο-φιλελεύθερου καπιταλισμού, με τα κεφάλαια να τριγυρίζουν αμέριμνα την υφήλιο. Με πιο δικαίωμα εγώ που είμαι Ρώσος ή Ρωσόφιλος να μην έχω δικαίωμα να νέμομαι ελέυθερα τα resources μου ή την ακίνητη/κινητη περιουσία μου;;; Που ακούστηκαν αυτά;;;;; Δυστυχώς, θα δούμε ακόμα πολλά οικονομικά έργα στο θρίλερ που έρχεται.
Αύριο ξεκινώ μαθήματα πρώτης νέας δημοκρατ(ικου)μπας κ εγγραματιστωΣυ είπας. Το ότι εγώ συσχετίζω τη Δύση με τις Ναζιστικές πρακτικές στο οικονομικό αυτό θέμα είναι μια προσωπική μου άποψη. Δικαίωμά σου στο κάτω-κάτω να πρεσβεύεις ότι οι Ρώσοι ομοιάζουν με τους Ναζί. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο.
Άντε ο άλλος είναι ΝΔ κ λέει ότι του λένε στο κόμμα αλλά εσύ ρε ρεζίλι αλά μα ξεκινήσεις δίαιτα