Αυτα ηταν για τις εδω κουλτουριαρες τυπε ...Μπαφους, αξύριστη γάμπα & βυζομασχαλο..
πιο πανω επαιζαν ξυρισμενα αλογατα
Αυτα ηταν για τις εδω κουλτουριαρες τυπε ...Μπαφους, αξύριστη γάμπα & βυζομασχαλο..
Τυπε ζηλεύεις;Μορφονιέ...
Τυπε ζηλεύεις;
Πιστεύεις θα αρνηθεί;,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι Ταλιμπάν ετοιμαζονται να στειλουν αιτημα στον Κυριακο μας για να μιλησουν στη βουλη
Μου ειναι δυσκολο να φανταστω αυτο που αποκαλεις οραμα. Δεν το κατανοω, εγω να συνεταιριστω με τον βορειοευρωπαιο; γιατι; τι κοινα εχουμε μαζι τους. Τι σημαινει ομως συνεταιριλικι.Φίλε και έχω ταξιδέψει πολύ και εχω ζήσει πολύ καιρό στο εξωτερικό.
Οι αποσπασματικές εμπειρίες σου με κάποιους συμφωνούν με τις δικές μου. Αλλά δεν χάνω την ελπίδα.
Αν ξέρεις που θέλεις να πας και κινείσαι στη σωστή κατεύθυνση, κάποτε θα φθάσεις. Ακόμα και αργά αλλά θα φτάσεις.
Η Ενωμένη Ευρώπη είναι ένα όραμα που προυποθέτει κάτι θεμελιώδες, και αυτό είναι η κοινή ευρωπαική συνείδηση. Αν οι λαοί στην Ευρώπη αποκτήσουν κοινή συνείδηση ολα τα άλλα θα ακολουθήσουν. Και τα σύνορα, και η διοίκηση και ο Στρατός κλπ.
Υπεύθυνοι για τη δημιουργία κοινής συνείδησης είναι οι ευρωπαίοι ηγέτες. Πρέπει να το εμπνεύσουν και να το καλλιεργήσουν αυτό. Οι ηγέτες όμως δυστυχώς απεδείχθησαν μέχρι στιγμής κατώτεροι των περιστάσεων.
Εμείς δεν τα καταφέραμε. Και θα συμφωνήσω μαζί σου οτι το μέλλον δεν φαίνεται φωτεινό Ελπίζω όμως στις νέες γεννιές. Αλλωστε η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας ειναι λίγο πριν ξημερώσει.
δεν είμαι δα και εξαιρετικός γνώστης των Διεθνών θεμάτων. Το ότι ο Ζελένσκυ έχει κατηγορηθεί από την ίδια του τη Ράτσα, όχι μόνο για την παρασημοφόρηση των Αζόφ, αλλά και για την ένταξή τους στο Στρατό της Ουκρανίας, είναι πασίγνωστο. Για φαντάσου άνθρωπος με Εβραϊκή Καταγωγή, να σηκώνει το κουλό του και να παρασημοφορεί φασίστες. Ακριβώς το ίδιο, σαν άτομο απόγονος κάποιου που γλύτωσε από τα Καλάβρυτα, να παρασημοφορεί τη Χρυσή Αυγή και να την ενσωματώνει στον Ελληνικό Στρατό. Κι όχι μόνο, αναγνώρισε ένα από τα Καθάρματα που βαρύνονται με Εγκλήματα Πολέμου κατά των Πολωνών σαν ήρωα της Ουκρανικής Αντίστασης, βαριέμαι να το ψάξω. Αυτά είναι Κοινή Γνώση, και μπορεί να τα βρει οποιοσδήποτε απλά Γκουγκλάροντας. Δεν δέχομαι την δικαιολογία της άγνοιας, όταν μάλιστα η Ουκρανία έχει κατηγορήσει Έλληνα Βουλευτή του ΚΚΕ, σαν υποστηρικτή της Τρομοκρατίας. Και μόνο γι αυτό, δεν έπρεπε να μιλήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όμως, κάναμε ότι διέταξαν τα αφεντικάΑν ήξεραν και δεν τον συμβούλευσαν είναι ηλίθιοι.
Αν δεν ήξεραν είναι άσχετοι και επικίνδυνοι.
Πιστεύω θα πέσουν κεφάλια απο αυτή την υπόθεση.
,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι Ταλιμπάν ετοιμαζονται να στειλουν αιτημα στον Κυριακο μας για να μιλησουν στη βουλη
τυπε ξεχασες καποιονεπομενοι ομιλητες στη Βουλη
πραγματικός Ηρακλής, όπως και το όνομά τουΠάρτε και τον Τιτανομέγιστο Καρέλιν.
Τωρα αν σου πω οτι δεν σου αρεσε ο τραμπ και ηθελες τον μπαιντεν ,θα παρεξηγηθεις?Η Νούλαντ, αφού έκανε την πλάκα της με μας, πήγε στην Κύπρο και αποκάλεσε τον κατοχικό ηγέτη του ψευδοκράτους Πρόεδρο. Και μετά συνέχισε την πλάκα με τους Κύπριους. Είχε καιρό, λέει, να πάει στην Κύπρο και ξεχάστηκε και μπερδεύτηκε και δε θυμόταν προφανώς την τουρκική εισβολή και κατοχή.
Έτσι είναι αυτά.
Τυπε μηπως εχει και φωτογραφια του ζευγους να χορευει βαλς?
Πάντως για όσους κάνουν Σάτιρα, η φάτσα του τύπου είναι δώρο εκ Θεού. Κάποιος Σκηνοθέτης θα έκανε σε εκατοντάδες άτομα κάστινγκ για να τον βρει
οποιοσδήποτε γνωρίζει ελάχιστα από την Αμερικάνικη Ιστορία, ξέρει ότι τους Πολέμους τους κάνουν οι Δημοκρατικοί. Αν είχε βγει η Χίλαρυ, θα είχε ξεκινήσει κι αυτή έναΤωρα αν σου πω οτι δεν σου αρεσε ο τραμπ και ηθελες τον μπαιντεν ,θα παρεξηγηθεις?
Καθόλου. Αναγνωρίζω ότι παρόλο που θεωρώ τον Τραμπ για ζουρλομανδύα, ο Μπάιντεν είναι όχι απλώς τραγικός, είναι επικίνδυνος. Και ότι κάποια στοιχεία της πολιτικής του τα περίμενα, το τούρκικο φέσι δεν το περίμενα. Μόλις είδα την επανενεργοποίηση της Νούλαντ με ζώσανε τα φίδια. Δυστυχώς η χειρότερη επιλογή για Πρόεδρος την παρούσα στιγμή. Ελπίζω να μην τα καταφέρει στις ενδιάμεσες μπας και συνέρθει.Τωρα αν σου πω οτι δεν σου αρεσε ο τραμπ και ηθελες τον μπαιντεν ,θα παρεξηγηθεις?