Τι σχέση έχει η λογική με την ελληνική αριστερά;
"...οι Ουκρανοί είναι ναζί, και κάποιος έπρεπε να τους εξαλείψει από το χάρτη για να έρθει μία δημοκρατική κυβέρνηση και να σωθεί η χώρα" - αν το πρόβλημα του Πούτιν ήταν οι θέσεις της Ουκρανικής κυβέρνησης θα είχε κάνει πόλεμο αμέσως μετά τις εκλογές. Η Λευκορωσία έχει χούντα κανονική και είναι σύμμαχος του Πούτιν, είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα του Βλαδίμηρου είναι ιδεολογικό;
"... μην ξεχνάμε ότι και οι Αμερικάνοι με ανύπαρκτες αφορμές έχουν εισβάλλει σε τόσες χώρες" - και φυσικά πηγαίναμε στις πορείες και διαμαρτυρόμαστε. Και χημικά στην Αμερικανική Πρεσβεία μου έριξαν στις πορείες για το Κόσσοβο, ενώ δεν είμαι αριστερός. Αφού λοιπόν μας το παίζετε αντιμπεριαλιστές και φιλειρηνιστές πώς είναι δυνατόν ο Μπους να έχει άδικο και ο Πούτιν δίκιο; Ο αντιμπεριαλισμός είναι συγκεκριμένη πολιτική θέση δεν κάνει εξαιρέσεις, μόνο οι αγράμματοι αριστεροί κάνουν.
"...στους Ρώσους κάνουν όλο κυρώσεις ,στην Αμερική τίποτα" - δεν περίμενα οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοί τους να επιβάλλουν κυρώσεις στους εαυτούς τους. Όταν είσαι μέλος του ΝΑΤΟ έχεις υποχρεώσεις όχι μόνο προνόμια (προνόμιο είναι να σε προστατεύουν από τους εχθρούς σου). Αλήθεια εσείς οι ευαίσθητοι αριστεροί πόσο έχετε κλάψει για τον πόλεμο στην Υεμένη, για τον εμφύλιο στη Σιέρα Λεόνε, στη Νιγηρία, αυτά δε σας πείραξαν ιδιαίτερα βλέπω.
"...δεν ξεχνώ την Κύπρο, για αυτό δεν είμαι με το ΝΑΤΟ" - λίγο να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, θα καταλάβεις ότι αν γίνει η σύγκριση η Τουρκία είναι η Ρωσία του σήμερα και η Κύπρος η Ουκρανία. Άρα με ποιους είσαι ακριβώς;
Τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που νιώθουν υπερήφανοι για το ότι το κόμμα έλεγε "φάτε μαρούλι άφοβα, δεν έχει ραδιενέργεια" , από ανθρώπους που θαυμάζουν το Στάλιν, από αυτούς που αρνούνται τα εγκλήματα του κομμουνισμού στη Σοβιετική Ένωση, αυτοί έχουν κολλήσει στην προεφηβική ηλικία.