Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
τυπε πιο κοντα μας δεν ειναι ουτε το πακισταν ουτε το αφγανισταν,αλλοι ειναι δυστυχως οι λογοι που ειμαστε καταδικασμενοι
Δυστυχώς είναι η Τουρκία μέσω της οποίας έρχονται σε εμάς οι προαναφερόμενοι "επενδυτές"... :confused: :headbang::headbang::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Παραλιγο πυρηνικος ολεθρος,στα προθυρα Γ παγκοσμιου αλλα ο μεγαλος ηγετης που τρεμει ο Πουτιν τα τριημερακια του θα τα κανει οπως και να εχει!!! :tooth:
1646393256653.png

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μέρες τώρα υπάρχει αυτή η συζήτηση εδω μέσα, πως ενδιαφέρει τους Ρώσους αν θα έχουν κοντά τους πυρηνικά ή αντίμετρα.
Την ίδια ώρα κυκλοφορούν στους ωκεανούς υποβρύχια φορτωμένα με πυραυλάκια που το κάθε ενα μεταφέρει πολλαπλές κεφαλές, Λερναίες Ύδρες όχι μαλακίες.
Αν ποτέ γίνει κάτι, που δεν θα γίνει ποτέ των ποτών (εβίβα), τα υποβρύχια θα χτυπήσουν πρώτα αφού αυτά προσφέρουν τον αιφνιδιασμό.
Ούτε από κάποια βάση, ούτε κάποιο φορητό σύστημα.
Υπάρχουν οι πυρηνικές τορπίλες, υπάρχει το Status-6, υπάρχει ο Avangard που ταξιδεύει με 8km/sec. Μην πούμε για την Τsar Bomba. Όταν πρόκειται για την καταστροφή η δημιουργικότητα του ανθρώπου είναι ανεξάντλητη.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Πήγαινε πρώτα εσύ μωρή ανάρχιδη μπαλότσα, που με τόσες πάκικες πούτσες που'χεις φάει σε λίγο θα σε κάνουν επίτιμο δημότη Καράτσι.
οι πολιτικες σας προτιμησεις εχουν εκδηλωθει δημοσια η προκυπτουν εμμεσα απ τα συμφραζομενα?
οι σεξουαλικες???

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Τη μια κατηγορείτε την ΕΕ ότι είναι ψόφια, την άλλη κλαψουρίζετε γιατί είναι πολύ σκληρή και αδίστακτη με το είδωλο σας.
Αποφασίστε κάποια στιγμή.
Ψοφια στο ενεργειακό τυπε. Πιαστηκε στον υπνο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Παραλιγο πυρηνικος ολεθρος,στα προθυρα Γ παγκοσμιου αλλα ο μεγαλος ηγετης που τρεμει ο Πουτιν τα τριημερακια του θα τα κανει οπως και να εχει!!! :tooth:
1646393256653.png
Eχει γεννεθλια,το ακουσα στην τβ.Φτανει πια η προπαγανδα:rockon::confused::confused::confused:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
οχι μονο εγω,ολοι το βλέπουν οτι οι χωρες φερνουν ουκρανες και εσεις στειλατε τον μηταρακη να φερει πακιστανους να σας βατευουν,να τα λεμε κι αυτά
Παιδιά, άμα είναι για βατέματα να προτιμήσουμε Γκανέζους ή Νιγηριανούς. Είναι προικισμένοι οι άνθρωποι!

• Like
Αντιδράσεις: poppop

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
καταλαβαινω οτι εδω εχουμε πολλους πολιτικους αναλυτες-διεθνολογους
αλλα και μονιμους υψηλοβαθμους στρατιωτικους με βαθεια γνωση πολεμικης στρατηγικης
ενω αρκετοι ειναι κι αυτοι που εχουν εσωτερικη πληροφοριση απο ολα τα αρχηγεια ολου του πλανητη
τελος πρεπει να ειμαι απο τους πολυ λιγους που δεν εχω λεπτομερη γνωση της ιστοριας ολων των λαων της ανθρωποτητας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
καταλαβαινω οτι εδω εχουμε πολλους πολιτικους αναλυτες-διεθνολογους
αλλα και μονιμους υψηλοβαθμους στρατιωτικους με βαθεια γνωση πολεμικης στρατηγικης
ενω αρκετοι ειναι κι αυτοι που εχουν εσωτερικη πληροφοριση απο ολα τα αρχηγεια ολου του πλανητη
τελος πρεπει να ειμαι απο τους πολυ λιγους που δεν εχω λεπτομερη γνωση της ιστοριας ολων των λαων της ανθρωποτητας
Δεν πειραζει τυπε...παρολο που εισαι παρακμιακος θα σε κανουμε παρεα. :confused::confused::confused:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Καταλαβα.
Συμβουλη: ασε τα πολιτικα/διεθνολογικα νηματα προς το παρον.. και πιασε τα αφροδισιολογικα. :wink:
ασχετος ειμαι αλλα εχω διψα για γνωση και θελω να πιστευω ορθολογικη κριση
τι θα επρεπε να γνωριζω λοιπον για τη φαντα?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τυπε εχει ηδη βγει στην παραγωγη η 26η γενια :confused: :confused: :confused:

giphy.gif
Τυπε οχι μονο φτασανε τα ελικοπτερα του Κουλη στην Ουκρανια αλλα ηδη ξεκινησαν επιχειρησεις εναντιον Ρωσσων σαμποτερ..... :confused:
:confused: :confused:

EkCN.gif

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ενα σοβαρο θρεντ ειχε το σαη με επιστημονες και κατεντησε να ασχολειται με ποιες πουτσες ειναι καλυτερες για τη χοντροκολαρα αυτης της σημιτικιας της px75

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
ασχετος ειμαι αλλα εχω διψα για γνωση και θελω να πιστευω ορθολογικη κριση
τι θα επρεπε να γνωριζω λοιπον για τη φαντα?
Τυπε ειπαμε ειναι για αλλο νημα αυτο.

Εδω γλενταμε τα φασιστακια του πουτιν! :klapseee:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Γνωρίζει πως είναι αδύνατον να συμβεί. Αν του δώσουν εγγυήσεις πως δεν θα βάλουν στην Ουκρανία έχω την αίσθηση πως θα πει ...Εντάξει, αποσύρουμε τα στρατεύματά μας, για χάρη της Ειρήνης, κι ας μην ικανοποιηθήκαμε πλήρως.... Εγώ στη θέση του αυτό θα προσδοκούσα
Εξαρτάται. Για τον Πούτιν παίζονται τρία πράγματα: η ασφάλεια της Ρωσίας, το γόητρό της, δηλαδή να μην χάσει τη μικρή Ρωσία aka Ουκρανία που γύρισε δυτικά καθώς και η υστεροφημία του ότι ως ηγέτης έκανε ό,τι μπορούσε για την πατρίδα του.

Και να μπορέσει να κρατήσει την Ουκρανία στην επιρροή του όμως και χωρίς νατοικά πυρηνικά, το πρόβλημα της ασφάλειας παραμένει λόγω νατοικών πυρηνικών από άλλες όμορες χώρες.

Για αυτό πιστεύω ότι θα το τραβήξει με έναν ψυχολογικό πόλεμο με σκοπό να επιτύχει την αποπυρινικοποίηση των γειτονικών χωρών. Αυτή τη νύχτα χτύπησε επιδέξια ένα πυρηνικό εργοστάσιο στην Ουκρανία, το μεγαλύτερο της Ευρώπης, ίσα ίσα για να σπείρει τον πανικό.

Πολύ πιθανό να εγκαταστήσει μόνιμο στρατό κατοχής μιλώντας ακόμα και για προσάρτηση της Ουκρανίας κι απειλώντας τις όμορες χώρες με εισβολή.

Τι θα κάνει τότε το ΝΑΤΟ; Θα σπαταλήσει τις δυνάμεις του εδώ, όταν ο κύριος και μελλοντικός του αντίπαλος είναι η Κίνα; Είναι πολύ πιθανό το θέμα να καταλήξει σε διαπραγματεύσεις για επαναφορά σε μία πρότερη κατάσταση πχ αυτήν των 90ς και οι όμορες χώρες να αποπυρηνικοποιηθούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom