Πρώτα απ' όλα δεν χρειάζεται να εξαπτεσαι. Όλα καλά. Είμαι πολύ θυμωμένος γιατί ξεπλένετε τον φασισμό. Αυτό που έκανε ο Πούτιν είναι εισβολή. Εισβολή επιπεδου 1940. Αν ειναι πραξικόπημα το 2014 για άλλους ονομαστικε επανάσταση (1000000 κατέβηκαν στο δρόμο). Αυτό είναι κάτι που αφορά τους Ουκρανούς. Και τελευταίο και ποιο σημαντικό. Ο ζελενσκι βγήκε δημοκρατικα. Και τώρα είναι ο ζελενασκι στην εξουσία. Άρα κανένα πραξικόπημα.Πρώτον, δε γράφω πουθενά για τον Εβραίο Ζελένσκι, το 2014 έγινε η όχι πραξικόπημα;
Δεύτερον, δεν μιλάς με τον Τσίπρα η το Μητσοτάκη, ποιος σου είπε ότι εγώ φοβάμαι αν θα έρθει ο κάθε Τούρκος; Θα του γαμήσω τα ράμματα, στον Ερντογάν και στο κάθε Τούρκο στρατιώτη, τους περιμένω με ανοιχτές αγκάλες! Τι άλλο θες να μάθεις;
Όσο αφορά την Τουρκία δεν είπα ότι φοβάσαι. Και κανένας δεν φοβάται. Δεν είμαστε Ουκρανία και όσο καφέ και να πίνουμε οταν έρθει η ώρα όλοι θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Το ίδιο και εσύ το ίδιο και εγώ.
Αλλά έλεος με τον κάθε φασίστα Πούτιν που ξεπλένουμε. Αυτός ετοιμάζεται να στείλει Τσετσένους και ακόμα τον υμνούμε.
Φίλε μου καλό βράδυ. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό μαζί σου. Αλλά νιώθω απέραντο θυμό που το 2022 κάποιος απλά εισβάλει σε μία χώρα γιατί απλά μπορεί. Και είναι απλά Παρασκευή. Έρχετε και η σειρά μας σύντομα.