dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
.......και το βιβλιαρακι που σε ελευθερη μεταφραση θα το ελεγα βιβλιαρακι εφεδρου που αποληθηκε απο το στρατο.ολα οτι χροιαζεται κανεις για να ζησει στον παραδισο του μουνιου!!!!!
Δείτε αυτό το Link : greece.kiev.ua/page789.html , είναι της Πρεσβείας μας στο Κίεβο και γράφει τα πάντα για την αίτηση για την έκδοση visa με υποδείγματα πρόσκλησης αλλοδαπής κλπ.
φιλε apolele , ευχαριστω για τις πληροφοριες , απ οτι ειδα στο χαρτη η Οδησσος ειναι η κοντινοτερη πολη και την βολευει και την ιδια, ασε που εχει απο οτι εμαθα και Ελληνικο Προξενειο.Το Κιεβο απο οτι βλεπω στο χαρτη ειναι πολυ πιο βορεια , και θα επιμηκυνει κατα πολυ το ταξιδι. Αρα Οδησσος ..Καλησπερα φιλε βετερανε..Επειδη και εγω εχω κοπελα απο ουκρανια και εχω παει δυο φορες στο κιεβο μπορω να σου πω καποιες πληροφοριες..Εσυ για ποια πολη ενδιαφερεσαι να πας??Την πρωτη φορα πηγα με αεροπλανο που η τιμη ηταν αρκετα υψηλη αλλα κερδιζεις πολλες ωρες και ειναι ξεκουραστα φυσικα....Την δευτερη φορα πηγα με πουλμαν απο την γραμμη αθηνα-κιεβο..Εγω εφυγα απο θεσσαλονικη,ειναι παρα πολλες ωρες αλλα αξιζει την εμπειρια..Πουλμαν φευγει καθε 10-20-30 του μηνος,καθε μηνα,Οσο για τρενο απο οσο ξερω υπαρχει μονο για καλοκαιρι ομως..Αν εχεις καμμια απορια ρωτησε με..
-φιλε poseidonas , σε ευχαριστω και εσενα για τις πληροφοριες. Υπολογιζω και στην δικη σου βοηθεια για την συνεχεια. Προς το παρον εκεινο που προηγειται ειναι να μαθουμε σιγουρα αν θα ξαναυπαρξουν δρομολογια τους θερινους μηνες, και αν ναι ποτε ξεκινανε.εγω πηγα μια φορα στο κιεβο ειχα μια κοπελα τοτε απο εκει.γενικα δεν ειχακανενα προβλημα με τιποτα. φυσικα αν εχεις ενα αξιοπιστο ατομο να σε βοηθαει ντοπιο ειναι το βασικο.βιζα δεν χρειαζεται οπως ειπαμε .εγω νοικιασα δωματιο με 50 ευρω την μερα αλλα ηταν τεραστιο δηλ για 4 ατομα τουλαχιστον.γενικα εγω δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα .τσαμπα αγχωνεσαι
βεβαια εγω πηγα χειμωνα με πολυ κρυο και δεν ειδα πολλες γυναικες εξω ,αλλα οπως και να εχει ειναι απο τισ ευλογημενες πειροχες απο τους θεους οσον αφορα τις γυναικες.
τρεις ωρες ητανε η διαδρομη αν θυμαμαι καλα .με μια μικρη σταση στην οδησσο. αληθεια ειναι αυτο που σου ειπε η κοπελα .ειναι δυσκολο να παρει βιζα.της περνανε απο συνεντευξη και τετοια .βεβαια η δικια μου πηρε και ηρθε για 4 μερες γιατι αμα θελει η αλλη βρισκει τροπο΄.αλλα γενικα η πρεσβεια ειναι πολυ αυστηρη.θελουνε να τισ γαμανε μονο αυτοι φαινεται
οσον αφορα την σιδηροσρομικη συνδεση ητανε μεχριτον σεμτεβριο.αυτη την πληροφορηση εχω και εγω
τωρα οσον αφορα τα αεροπλανα επεδη εγινε αναφορα εγω οταν πηγα κιεβο ειχα βγαλει εισιτηριο ολυμπιακης και το αεροπλανο ητανε της aerosvit και το πληρωμα ουκρανοι .δεν ξερω αν καπιος αλλος ειχε αναλογη εμπειρια.παντως δεν μπορω να πω οτι διαπιστωσα κατι ασχημο .Εχω παει και μοσχα με aeroflot.εκτος αν με χαζευουνε οι ρωσσιδες τοσο πολυ που τα βλεπω ολα ωραια.))))
ευχαριστω και παλι φιλε vonmakoulisΔείτε αυτό το Link : greece.kiev.ua/page789.html , είναι της Πρεσβείας μας στο Κίεβο και γράφει τα πάντα για την αίτηση για την έκδοση visa με υποδείγματα πρόσκλησης αλλοδαπής κλπ.
Το κατάλαβα σύντροφε, απλά το πόσταρα για να υπάρχει , καθώς περιέχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.Εγώ ρωτούσα πληροφορίες για το πως εμείς οι Έλληνες παίρνουμε βίζα για Ρωσία.
Σύντροφε, αφού δεν μπορείς το αεροπλάνο ψάχτο για καράβι μέσω Τουρκίας.απ οτι ειδα στο χαρτη η Οδησσος ειναι η κοντινοτερη πολη και την βολευει και την ιδια, ασε που εχει απο οτι εμαθα και Ελληνικο Προξενειο.Το Κιεβο απο οτι βλεπω στο χαρτη ειναι πολυ πιο βορεια , και θα επιμηκυνει κατα πολυ το ταξιδι. Αρα Οδησσος ..
- Το αεροπλανο λεω να το αποκλεισω προς το παρον , το πουλμαν οπως λες και εσυ ειναι πολυ κουραστικο, αρα μιλαμε για τρενο αν υπαρξει συνδεση , και αυτο ειναι κατι που θα το μαθω πολυ συντομα. Αραγε ποσες ωρες να κανει να φθασει Οδησσο απο Θεσ/νικη;
οχι δεν πηγα λογω ηληκιας.μετα τα 27 δεν σε παιρνουνε.και εγω μεχρι τα 27 σπουδαζα και επαιρνα αναβολη.τοτε ο στρατος ητανε 2 χρονια τωρα ειναι 1.στο κεντρο των νεοσυλεκτων μολις με ειδανε τα παιξανε!!!!με ρωτησανε:μηπως χαθηκατε?ξερεται τι ειναι εδω?απαντησα οτι ειμαι νεοσυλεκτος.περασα τη στρατιοτικη επιτροπη με καμια 50αρια αλλα παιδια και πηρα αναβολη!!!!!οι γιατροι με κοιταγανε με γουρλωμενα ματια!!!!μια γιατρος ειπε:ειμαι 30 χρονια στην επιτροπη ξενο πρωτη φορα βλεπω!!!!!!!στα 27 πηρα το βιβλιαρακι που γραφει οτι ειμαι εν εφεδρια.στρατιωτης,και γραφει που να παρουσιαστω αν γινει πολεμος.στην Ελλαδα ηταν πιο δυσκολο να τη γλυτωσω.στην αρχη ειχα αναβολη μετα ημουνα ανυποτακτος και τωρα πηρα αναβολη σαν μονιμος κατοικος εξωτερικου(7 χρονια εξωτερικο και δουλευεις).και στα 45 παιρνω απαλαγη.στη Ρωσσια ειναι πολυ πιο ευκολο να μην πας στρατο απο οτι στην Ελλαδα.Καλά έχεις κάνει και στρατό στη Ρωσία;
Πως είναι ;
Πόσο κρατάει;
Πως σε αντιμετώπιζαν που έχεις Ελληνική καταγωγή;
Που υπηρέτησες;
Το πρωι τα ειχα γραψει αναλυτικα αλλα κατι εγινε και δεν μπορουσα να ποσταρω.Τι προξενειο και ιστοριες,εκει μιλανε μονο ρωσικα,χωρια οτι ειναι ταλαιπωρια,χωρια οτι μια φορα πηγα στο προξενειο και μου ειπαν οτι το πολυ θα μου εδιναν 21 μερες τουριστικη βιζα και τους απαντησα γιατι?εχω παρει πριν και 30 μερες και μου ειπαν τωρα τα πραγματα αλλαξαν,πηγα σε ενα μεγαλο τουριστικο γραφειο που κανει μονο δρομολογια ρωσιας εκανα την αιτηση εκει και πηρα 30μερες και δεν το πιστευα,εδω στην θεσ/νικη οι ιδιοι οι τουριστικη πρακτορες λενε οτι ο συγκεκριμενος που εχει αναλαβει κατεξοχην την Ρωσια ειναι κρατος!Ονοματα δεν λεμε για να μην διαφημισουμε.Θεσ βιζα για Ρωσια πας σε ενα μεγαλο γραφειο που ασχολειται μονο για Ρωσια εκει θα σου πουν τα παντα,ειναι κατι σαν για μπαταριες πας στον γερμανο!Το για το πως θα πάρεις βίζα για Ρωσσία ένα τηλ. στην Πρεβεία της Ρωσσίας αρκεί για να πληροφορηθείς το τι απαιτείται.
καπως ετσι ειναι.το καλητερο ειναι η μπιζνες βιζα για ενα χρονο.μεσω τον παραπανω τουριστικων γραφειων.κοστιζε πριν 2-3 χρονια 400-500 ευρω.Το πρωι τα ειχα γραψει αναλυτικα αλλα κατι εγινε και δεν μπορουσα να ποσταρω.Τι προξενειο και ιστοριες,εκει μιλανε μονο ρωσικα,χωρια οτι ειναι ταλαιπωρια,χωρια οτι μια φορα πηγα στο προξενειο και μου ειπαν οτι το πολυ θα μου εδιναν 21 μερες τουριστικη βιζα και τους απαντησα γιατι?εχω παρει πριν και 30 μερες και μου ειπαν τωρα τα πραγματα αλλαξαν,πηγα σε ενα μεγαλο τουριστικο γραφειο που κανει μονο δρομολογια ρωσιας εκανα την αιτηση εκει και πηρα 30μερες και δεν το πιστευα,εδω στην θεσ/νικη οι ιδιοι οι τουριστικη πρακτορες λενε οτι ο συγκεκριμενος που εχει αναλαβει κατεξοχην την Ρωσια ειναι κρατος!Ονοματα δεν λεμε για να μην διαφημισουμε.Θεσ βιζα για Ρωσια πας σε ενα μεγαλο γραφειο που ασχολειται μονο για Ρωσια εκει θα σου πουν τα παντα,ειναι κατι σαν για μπαταριες πας στον γερμανο!
50% αληθινες. 70% αληθινες.Συγγνώμη, τίποτα site για Αγ. Πετρούπολη, που να είναι οι γκόμενες αληθεινές έχετε να στείλετε..???