Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να και το πρωτο βιντεακι με το καινουργιο αυτοκινητο για τη δουλεια μου! :2funny:[youtube=425,350]gcb3J0BxQL4[/youtube]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μητσαρα αν καταφερνεις και γαμας εσυ στην ρωσσια ετσι και ανεβει κανας ωραιος τι θα γινει θα κανουν ουρα οι ρωσσιδες ποια θα προτοπηδηξει?

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
"εχει πνευμα...σηκωνεται,κατεβαινει"
Δημητρακη εισαι πολυ αστειος εκών άκων
γι' αυτο ειχαν λυθει στα γελια μανα και κορη :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μετά από βαθειά κατάθλιψη θα μιλήσω.
Αν και πέρασε στο ντούκου, τις τελευταίες μέρες όλοι οι Ρωσόφιλοι Έλληνες έχουν υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα.

Όταν άρχιζε η συζήτηση στα διεθνή μέσα πρόπερσι και πέρυσι δεν περίμενα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να συμβεί κάτι τόσο μεγάλο, κάτι τόσο βαθύ. Αντίθετα ήλπιζα ότι ίσως υπάρξουν και θετικές εξελίξεις στον αγοραίο έρωτα στη μαμά Ρωσία.

Όμως το κακό συνέβη. Και ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί,

Το γεγονός ότι μέσα σε μία νύχτα έκλεισαν όλα τα σαλόν ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΙ στην Αγία Πετρούπολη ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα.
Η Αγία Πετρούπολη έγινε φτωχότερη, η Ρωσία έγινε φτωχότερη, εμείς οι Έλληνες Ρωσόφιλοι γίναμε φτωχότεροι.

Δεν ξέρω πια αν έχει νόημα να ξανακάνω ταξίδι στην Α. Πετρούπολη. Όχι πως δεν θα βρω την άκρη, αλλά για έναν Έλληνα τα Φωτομοντέλι ήταν η καλύτερη λύση.

Λυπάμαι, θλίβομαι, θρηνώ. Δημήτρη ο πόνος μου είναι αβάσταχτος!

Αν έχεις τίποτα πληροφορίες για ανάσταση της αλυσίδας παρακαλώ πες τες.

Είμαι απελπισμένος.

Εσύ ίσως μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντική ήταν αυτή η αλυσίδα για έναν Έλληνα τουρίστα.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Γιατι εκλεισαν?

Φαντασου να εκλεισαν επειδη δεν ειχαν πελατεια......

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Γιατι εκλεισαν?

Φαντασου να εκλεισαν επειδη δεν ειχαν πελατεια......

Οι λόγοι είναι σίγουρα οικονομικοί. Άρα το πρόβλημα ήταν όντως η πελατεία όπως λες.
Ακούγετε ότι δεν είχαν ρευστό να δώσουν τα μηνιάτικα στην αστυνομία.
Κρίμα, πολύ κρίμα. Έπρεπε να τα είχε στηρίξει με επιχορηγήσεις ο Πούτιν, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση η ίδια.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οι λόγοι είναι σίγουρα οικονομικοί. Άρα το πρόβλημα ήταν όντως η πελατεία όπως λες.
Ακούγετε ότι δεν είχαν ρευστό να δώσουν τα μηνιάτικα στην αστυνομία.
Κρίμα, πολύ κρίμα. Έπρεπε να τα είχε στηρίξει με επιχορηγήσεις ο Πούτιν, η Ευρωπαϊκή Ένωση η ίδια..

Και γιατι δεν πας Ουγγαρια-Τσεχια?

H' γερμανια FKK γιατι και εκει θα παιζουν πολλες Ουγγαρεζες-Τσεχες.............

Παντως αυτα να τα βλεπουν ολοι οι ηλιθιοι που λενε μαλακιες.

Ακομα και οι Ρωσσοι........ποιοι? οι Ρωσσοι.............με τοσες θεες που εχουν δεν τους κανουν καν εντυπωση,δεν εχουν καν πελατεια τα ρδελα τους!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μητσαρα αν καταφερνεις και γαμας εσυ στην ρωσσια ετσι και ανεβει κανας ωραιος τι θα γινει θα κανουν ουρα οι ρωσσιδες ποια θα προτοπηδηξει?
Κύριὲ μου ἐν Ρωσσίᾳ ἡ ἐμφάνισις τοῦ ἀνδρὸς δὲν ἔχει σχεδὸν οὐδεμίαν σημασίαν

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και γιατι δεν πας Ουγγαρια-Τσεχια?

H' γερμανια FKK γιατι και εκει θα παιζουν πολλες Ουγγαρεζες-Τσεχες.............

Παντως αυτα να τα βλεπουν ολοι οι ηλιθιοι που λενε μαλακιες.

Ακομα και οι Ρωσσοι........ποιοι? οι Ρωσσοι.............με τοσες θεες που εχουν δεν τους κανουν καν εντυπωση,δεν εχουν καν πελατεια τα ρδελα τους!

Μην γίνεσαι βλάσφημος!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ που εισαι ωραιος πηγαινε στη Φυλης να  :knockinb:και ασε εμενα τον ασχημο :2funny:

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παλικαρι αμα ειναι να εχεις τετοιον αραμπα για να γαμησεις μιλαμε βρασε λαχανα στο χιονη!!!!!!!!! κριση και ξερο πλιγουρι μιλαμε αμαλαχι να ουμε!!!!!!!!! τι μας τσαμπουνας 40000 ευροκαστανα μας κανεις και πλακα ρε παιδι????με 40000 μασαο ολο το μεταξουργιο τα πετραλονα την φιλης και μου κανουν τις πιπες δωρο !!!!: ορε παει και φινιτο και η ρωσια!!!!!!!τερμα λατινικη αμερικη τσικιτα πανιονιος και αναναδες κολομβιας ενα και ενα!!!!!! ρε παιδι η καραφλα σου ειναι φησικη η την καληεργεις?? αμα την καλιεργεις εχω λοιπασμα κανει θαυματα αλλα αμα βγαλεις μαλια θα κερασεις μπορδελο ετσι??  ακου 40 χινες για να γαμησο στην ρωσια!!!!ρε δεν τα ριχνο στην κυρα να την κανο σασα μπαστα να τα κονομισο κιολας!!!!!!!!! ειμε και λαχανοφιλ αμαλαχι να ουμε !!!!! μας καραφλιασες ρε κιτσο 29 τον εχεις ορεε ζιμια που επαθα !!!!παει και ροωσια!!!!!!! αιγκαλεο σιτη σπεχνεν λεμε !!!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη τα σαιτ που εχουνε λειτουργουν :think:
τι συμβαινει λοιπον?
Εγω οποτε πηρα ή κλειστο ηταν ή δεν το σηκωνε κανενας.αν δεις στο Forum στο εχουν να γραψουν κριτηκες κατι χρονια γι'αυτα τα σαλον.τωρα ανοιγουν αλλα Μα'ι'αμι Αντεα κλπ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δημητρακη καλοριζικο το τζιπ!
Εκει μεσα θα τις βαζεις ολες, οι μονο τις high class?
Νομιζω κρατησες και το παλιο σου αμαξι? Και με το παλιο παντως, παλι επιτυχιες ειχες.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Eιπαμε, οι Ρωσσοι ειναι χορτατοι με τοσο μουνι που υπαρχει εκει!

Εσεις εδω να τα βλεπετε που πρεπει να πληρωνετε την καθε μια πορνη(στο σωμαή την ψυχη)!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε παλικαρι αμα ειναι να εχεις τετοιον αραμπα για να γαμησεις μιλαμε βρασε λαχανα στο χιονη!!!!!!!!! κριση και ξερο πλιγουρι μιλαμε αμαλαχι να ουμε!!!!!!!!! τι μας τσαμπουνας 40000 ευροκαστανα μας κανεις και πλακα ρε παιδι????με 40000 μασαο ολο το μεταξουργιο τα πετραλονα την φιλης και μου κανουν τις πιπες δωρο !!!!: ορε παει και φινιτο και η ρωσια!!!!!!!τερμα λατινικη αμερικη τσικιτα πανιονιος και αναναδες κολομβιας ενα και ενα!!!!!! ρε παιδι η καραφλα σου ειναι φησικη η την καληεργεις?? αμα την καλιεργεις εχω λοιπασμα κανει θαυματα αλλα αμα βγαλεις μαλια θα κερασεις μπορδελο ετσι??  ακου 40 χινες για να γαμησο στην ρωσια!!!!ρε δεν τα ριχνο στην κυρα να την κανο σασα μπαστα να τα κονομισο κιολας!!!!!!!!! ειμε και λαχανοφιλ αμαλαχι να ουμε !!!!! μας καραφλιασες ρε κιτσο 29 τον εχεις ορεε ζιμια που επαθα !!!!παει και ροωσια!!!!!!! αιγκαλεο σιτη σπεχνεν λεμε !!!!!!!!!!!
Τι να σου πω ρε κακομοιρη REDPAEINZ!εσυ που να  :knockinb:.τι να πω για σενα?οτι στη Ρουμανια κοιμασε μεσα στη BMW γιατι δεν εχεις λεφτα για ξενοδοχειο!οτι στο Αλεπο οπως ειπε ο Μολδολαγνος στα παιδια οταν ειχαν παει Μολδαβια πηγαινεις και παιρνεις ενα φραπε γιατι δεν εχεις φραγκο για να φας.οτι εισαι ο μονος που ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙς ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ 4Ης ΜΗΝΕς!οτι Κισινιοφ δε γαμας και πηγαινεις στα χωρια μπας και σου κατσει καμια χωριατοπουλα!οτι του φαγες του Αγαθιαρη το KIA που σου αφησε και ακομα περιμενει να του το πας στην Ελλαδα!Αν γαμαγες δεν θα ασχολουσουνα μαζι μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μετά από βαθειά κατάθλιψη θα μιλήσω.
Αν και πέρασε στο ντούκου, τις τελευταίες μέρες όλοι οι Ρωσόφιλοι Έλληνες έχουν υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα.

Όταν άρχιζε η συζήτηση στα διεθνή μέσα πρόπερσι και πέρυσι δεν περίμενα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να συμβεί κάτι τόσο μεγάλο, κάτι τόσο βαθύ. Αντίθετα ήλπιζα ότι ίσως υπάρξουν και θετικές εξελίξεις στον αγοραίο έρωτα στη μαμά Ρωσία.

Όμως το κακό συνέβη. Και ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί,

Το γεγονός ότι μέσα σε μία νύχτα έκλεισαν όλα τα σαλόν ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΙ στην Αγία Πετρούπολη ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα.
Η Αγία Πετρούπολη έγινε φτωχότερη, η Ρωσία έγινε φτωχότερη, εμείς οι Έλληνες Ρωσόφιλοι γίναμε φτωχότεροι.

Δεν ξέρω πια αν έχει νόημα να ξανακάνω ταξίδι στην Α. Πετρούπολη. Όχι πως δεν θα βρω την άκρη, αλλά για έναν Έλληνα τα Φωτομοντέλι ήταν η καλύτερη λύση.

Λυπάμαι, θλίβομαι, θρηνώ. Δημήτρη ο πόνος μου είναι αβάσταχτος!

Αν έχεις τίποτα πληροφορίες για ανάσταση της αλυσίδας παρακαλώ πες τες.

Είμαι απελπισμένος.

Εσύ ίσως μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντική ήταν αυτή η αλυσίδα για έναν Έλληνα τουρίστα.
Νεαρχε το εχω αναφερει πριν 3ης σελιδες.δεν το διαβασες?και μετεφρασα και το κειμενο που ελεγε τους λογους που λενε αυτοι.    για μενα σιγουρα ειναι πολυ κακο.το εξπρες με ειχε βολεψει πολυ.πηγαινες με 1100 ρουβλια και :knockinb: και αν τη γουσταρα πηγαινα μετα για μια 2 ωρες και την εβγαζα και γκομενα.υπαρχουν σαλον αλλα δεν ειναι τοσο οργανωμενα και δεν ξερεις τι ποιοτητα θα εχεις?προσπαθω παντος να ενημερονομαι οσο μπορω απο το

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom