Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
να μιλας καλυτερα
εγω ποτε δεν σε εβρισα
απλα πατησα αναφορα

πως θες να σου μιλησω? αφου λες οτι θες για να πεις κατι... γιατι εβαλα φωτο απο λογαριασμο του δημητρη που τον ξερει το μισο ιντερνετ και τις φωτο τις εχει δει το μισο ιντερνετ.. αλλωστε αυτες οι φωτο προερχονται απο βιντεο που ο ιδιος ο δημητρης εχει ανεβασει στα 2 του καναλια στο youtube kai sto greekyube

Επισκέπτης
πως θες να σου μιλησω? αφου λες οτι θες για να πεις κατι... γιατι εβαλα φωτο απο λογαριασμο του δημητρη που τον ξερει το μισο ιντερνετ και τις φωτο τις εχει δει το μισο ιντερνετ.. αλλωστε αυτες οι φωτο προερχονται απο βιντεο που ο ιδιος ο δημητρης εχει ανεβασει στα 2 του καναλια στο youtube kai sto greekyube
να μην γινεσε αγενης
το βκοντακτε ειναι αυστηρα προσωπικο κι οχι φορουμ
ειναι το αναλογο φέϊσμουκ
οσο στοκος και να ειναι καποιος δεν σημενει οτι συνεχεια ανεβαζουμε την προσωπικη του σελιδα αλλοι οι φωτο αλλο το λινκ
πρωτον εκει φαινονται ολες του οι επαφες
δευτερον εχει πολα προσωπικα στοιχεια
το βκοντακτε ΔΕΝ ειναι δημοσιο
δεν ειναι φορουμ
τι δεν καταλαβενεις;;;;
αν προσεξες σε διαλογο που ειχε με μια ρωσσιδουλα εσβηνε το σατανιδης
αϊντε
δεν μιλαμε για φωτο απλα
αλλα για προσωπικες πληροφοριες
ρωτα το νυκτερο να μαθεις

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
να μην γινεσε αγενης
οσο στοκος και να ειναι καποιος δεν σημενει οτι συνεχεια ανεβαζουμε την προσωπικη του σελιδα αλλοι οι φωτο αλλο το λινκ
δεν ειναι φορουμ
τι δεν καταλαβενεις;;;;
αϊντε
δεν μιλαμε για φωτο απλα
Ε τωρα που εμαθα το επιθετο του τουλαχιστον δεν θα με κολαει και δεν θα με στολιζει με το ρωσοποντιος αλλα  :rockon:  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  :rockon: ειναι αυτος κατι αλλο θα μου βρει

Επισκέπτης
Ε τωρα που εμαθα το επιθετο του τουλαχιστον δεν θα με κολαει και δεν θα με στολιζει με το ρωσοποντιος αλλα  :rockon:  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  :rockon: ειναι αυτος κατι αλλο θα μου βρει
μα ο αλλος δεν καταλαβενει οτι εκανε πατατα. κι επειμενει οτι το βκοντακτε ειναι φορουμ και δημοσιο

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ε και ο Ποντος περιλαμβανε καποια μικρα τμηματα του Καυκασου

caucasus-map.jpg

εισαι σιγουρος?  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Μπραβο στο παλικαρι καλα ξηγηθηκε,δεν μασαει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ρε Shinohara

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
να μην γινεσε αγενης
δεν ειναι φορουμ
τι δεν καταλαβενεις;;;;
αϊντε
δεν μιλαμε για φωτο απλα

τοτε θα μου δωσεις σαν ελαφρυντικο το επιχειρημα οτι οταν εβαλα σε google vk.com+σατανιδης+φωτογραφιες.... αντι να με πηγαινει το vk.com στην αρχικη σελιδα οπως θα επρεπε με πηγαινε απευθειας στο προφιλ του δημητρη? κοινως ο προγραματιστης του vk.com ειναι για τον πουτσο...  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
caucasus-map.jpg

εισαι σιγουρος?  :2funny:
Ειμαι σιγουρος, η βορεια ανατολικη μερια της Τουρκιας εχει κομματι του Καυκασου αυτο ηταν μερος του Ποντου.Πατα στο γοογλε Καυκασος Βικιπαίδεια και θα δεις σε ποσες χωρες ειναι απλωμενος

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ρε νυκτερε δεν κοβεις τις μαλακιες λεω εγω....? πρωτα μας βγαζεις του ποντιους καυκασιους... μετα μολις μου λες οτι καποια τμηματα του ποντου ειναι στο καυκασο... και μολις παλι βλεπεις ξεροντας εκ των προτερων οτι αυτο δεν ισχυει... μας λες οτι βρηκες επιχειρημα να μην σε δουλευει ο δημητρης λεγοντας σε ρωσοποντιο.... :2funny:

οι ελληνες του ποντου (για την ιστορια το 1922) (οι προγονοι του δημητρη) για να φτασουν στην ελλαδα δεν ηρθαν μεσω καυκασου... ουτε καν ξερουμε εαν ειναι ποντιο... το εικαζει λογω του -ιδης :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
τοτε θα μου δωσεις σαν ελαφρυντικο το επιχειρημα οτι οταν εβαλα σε google vk.com+σατανιδης+φωτογραφιες.... αντι να με πηγαινει το vk.com στην αρχικη σελιδα οπως θα επρεπε με πηγαινε απευθειας στο προφιλ του δημητρη? κοινως ο προγραματιστης του vk.com ειναι για τον πουτσο...  :grin:
Μην ανχωνεσε ο καθε λαος πρεπει να ξερω τον ηγετη του

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ρε νυκτερε δεν κοβεις τις μαλακιες λεω εγω....? πρωτα μας βγαζεις του ποντιους καυκασιους... μετα μολις μου λες οτι καποια τμηματα του ποντου ειναι στο καυκασο... και μολις παλι βλεπεις ξεροντας εκ των προτερων οτι αυτο δεν ισχυει... μας λες οτι βρηκες επιχειρημα να μην σε δουλευει ο δημητρης λεγοντας σε ρωσοποντιο.... :2funny:

οι ελληνες του ποντου (για την ιστορια το 1922) (οι προγονοι του δημητρη) για να φτασουν στην ελλαδα δεν ηρθαν μεσω καυκασου... ουτε καν ξερουμε εαν ειναι ποντιο... το εικαζει λογω του -ιδης :2funny:
Εγω οπως τα λεω ειναι διαβασε Καυκασος Βικιπαιδεια Εσυ δεν καταλαβα τι θες να μου αποδειξεις??? Ο ελληνικός πληθυσμός που κατοικούσε στα παράλια της νότιας Ρωσίας πριν από τον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο υπολογίζεται σε 600.000 ανθρώπους, από τους οποίους οι 115.000 κατοικούσαν στα βόρεια παράλια της Μαύρης Θάλασσας, μεταξύ Οδησσού και Θεοδοσίας. Οι 160.000 διέμεναν στην περιοχή της Αζοφικής, ενώ 270.000 ζούσαν διάσπαρτα κατά μήκος της ανατολικής ακτής, από το Νοβοροσίσκ μέχρι το Βατούμ. Οι υπόλοιποι κατοικούσαν στην περιοχή του Καυκάσου. Το ελληνικό στοιχείο, ιδιαίτερα όσοι κατάγονταν από τον Πόντο, κατείχε επίσης πολύ σημαντική θέση στις νότιες περιοχές της Μαύρης Θάλασσας, που εξακολουθούσαν να ανήκουν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά συνέπεια, μεγάλο τμήμα των Ελλήνων μεταναστών στη νότια Ρωσία στη διάρκεια του 19ου αιώνα ήταν Πόντιοι.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Οποτε ναι οι ποντιοι ειναι και καυκασιοι εμαθα και εμαθες κατι που δεν ξεραμε.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ειμαι σιγουρος, η βορεια ανατολικη μερια της Τουρκιας εχει κομματι του Καυκασου αυτο ηταν μερος του Ποντου.Πατα στο γοογλε Καυκασος Βικιπαίδεια και θα δεις σε ποσες χωρες ειναι απλωμενος

http://[URL unfurl="true"]www.pontos-news.gr/files/laografia/pontos_xartis1_201816106.jpg[/img[/URL]]

συμφωνει αλλα απειροελαχιστο μερος του ποντου ειναι στο καυκασο... μαλιστα στη wikipedia δεν αναφερει τους ποντιους σαν καυκασιους... αρα αρπαζεσαι απο το ελαχιστο δηλαδη οτι μικρος μερος του ποντου ειναι καυκασος.... και οτι μικρο μερος του καυκασου ειναι μια μια μικρη επαρχια του ποντου... για να την πεις στο μητσο... χωρις να ξερουμε εαν ο δημητρης ειναι ποντιος...  ;D

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εγω οπως τα λεω ειναι διαβασε Καυκασος Βικιπαιδεια Εσυ δεν καταλαβα τι θες να μου αποδειξεις??? Ο ελληνικός πληθυσμός που κατοικούσε στα παράλια της νότιας Ρωσίας πριν από τον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο υπολογίζεται σε 600.000 ανθρώπους, από τους οποίους οι 115.000 κατοικούσαν στα βόρεια παράλια της Μαύρης Θάλασσας, μεταξύ Οδησσού και Θεοδοσίας. Οι 160.000 διέμεναν στην περιοχή της Αζοφικής, ενώ 270.000 ζούσαν διάσπαρτα κατά μήκος της ανατολικής ακτής, από το Νοβοροσίσκ μέχρι το Βατούμ. Οι υπόλοιποι κατοικούσαν στην περιοχή του Καυκάσου. Το ελληνικό στοιχείο, ιδιαίτερα όσοι κατάγονταν από τον Πόντο, κατείχε επίσης πολύ σημαντική θέση στις νότιες περιοχές της Μαύρης Θάλασσας, που εξακολουθούσαν να ανήκουν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά συνέπεια, μεγάλο τμήμα των Ελλήνων μεταναστών στη νότια Ρωσία στη διάρκεια του 19ου αιώνα ήταν Πόντιοι.

οι ελληνες της αζοφικης ανηκουν σε πολλα μεταναστευτικα κυμματα και δεν ειναι μονο ποντιοι... ναι πολλοι ελληνες του ποντου απο το 1461-1922 πηγαν σε αζοφικη αλλα και πολλοι ελλαδιτες πηγαν σε αζοφικη... και υπαρχουν και οι απογονοιτουρκοφωνοι ελληνες (οι ουρουμ) που ειναι απογονοι των αρχαιων ελληνων αποικων της περιοχης..

οποτε ιστορικα να λες οι οι κατοικοι του ποντου ειναι καυκασιοι επειδη καποιοι ποντιοι κατεφυγαν εκει για να αποφυγουν τα βασανα απο τους τουρκους ειναι αστοχοι  :2funny:

[video]]

Δες τωρα τον προεδρο να κανει μπανιο το γατακι του για να ηρεμησεις...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Κοιτα στην Ρωσια ολους τους ποντιους τους λεγανε καυκασιους,ε απο εκει μου εμεινε και εμενα με αυτα μεγαλωσα.Ρωτα και των  :rockon: ΠΡΟΕΔΡΟ  :rockon: τα ιδια θα σου πει. Φευγω τωρα γιατι καλη η συζητηση αλλα με περιμενει γκομενα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ ρε μεγαλε γιατι δινεις στεγνα το βκοντακτε του προεδρου;;;
εσυ θες καποιος να βγαλει φατσα φορα το φέϊσμπουκ σου;;;
Δεν με ενοχλει αλλα απλως το vkontakte το εχω για να βλεπω φωτογραφιες απο γκομενες που γνωριζω απο το 24open εκει εχουνε πολλες ενω στο 24open μπορει να εχουνε 1 ή 2 φωτογραφιες.Δεν το ειχα βαλει για να μην αρχισουν οι Πιρφοροι να κανουνε αιτησεις να τους βαλω στους φιλους.Εχει γεμισει Πιρφορους το σα'ι'τ.Που υποβαθμιζουνε το ηδη υποβαθμισμενο σα'ι'τ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom