petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Υποτίθεται οτι εκει εγκατασταθηκαν μετα τους διωγμους που υπεστησαν απο τους τουρκους
και αυτο τους κανει καυκασιους?
Υποτίθεται οτι εκει εγκατασταθηκαν μετα τους διωγμους που υπεστησαν απο τους τουρκους
να μιλας καλυτεραρε αντε στο διαλο
να μιλας καλυτερα
εγω ποτε δεν σε εβρισα
απλα πατησα αναφορα
Ε και ο Ποντος περιλαμβανε καποια μικρα τμηματα του Καυκασουκαι αυτο τους κανει καυκασιους?![]()
να μην γινεσε αγενηςπως θες να σου μιλησω? αφου λες οτι θες για να πεις κατι... γιατι εβαλα φωτο απο λογαριασμο του δημητρη που τον ξερει το μισο ιντερνετ και τις φωτο τις εχει δει το μισο ιντερνετ.. αλλωστε αυτες οι φωτο προερχονται απο βιντεο που ο ιδιος ο δημητρης εχει ανεβασει στα 2 του καναλια στο youtube kai sto greekyube
Ε τωρα που εμαθα το επιθετο του τουλαχιστον δεν θα με κολαει και δεν θα με στολιζει με το ρωσοποντιος αλλανα μην γινεσε αγενης
το βκοντακτε ειναι αυστηρα προσωπικο κι οχι φορουμ
ειναι το αναλογο φέϊσμουκ
οσο στοκος και να ειναι καποιος δεν σημενει οτι συνεχεια ανεβαζουμε την προσωπικη του σελιδα αλλοι οι φωτο αλλο το λινκ
πρωτον εκει φαινονται ολες του οι επαφες
δευτερον εχει πολα προσωπικα στοιχεια
το βκοντακτε ΔΕΝ ειναι δημοσιο
δεν ειναι φορουμ
τι δεν καταλαβενεις;;;;
αν προσεξες σε διαλογο που ειχε με μια ρωσσιδουλα εσβηνε το σατανιδης
αϊντε
δεν μιλαμε για φωτο απλα
αλλα για προσωπικες πληροφοριες
ρωτα το νυκτερο να μαθεις
μα ο αλλος δεν καταλαβενει οτι εκανε πατατα. κι επειμενει οτι το βκοντακτε ειναι φορουμ και δημοσιοΕ τωρα που εμαθα το επιθετο του τουλαχιστον δεν θα με κολαει και δεν θα με στολιζει με το ρωσοποντιος αλλαΠΡΟΕΔΡΟΣ
ειναι αυτος κατι αλλο θα μου βρει
Ε και ο Ποντος περιλαμβανε καποια μικρα τμηματα του Καυκασου
να μην γινεσε αγενης
το βκοντακτε ειναι αυστηρα προσωπικο κι οχι φορουμ
ειναι το αναλογο φέϊσμουκ
οσο στοκος και να ειναι καποιος δεν σημενει οτι συνεχεια ανεβαζουμε την προσωπικη του σελιδα αλλοι οι φωτο αλλο το λινκ
πρωτον εκει φαινονται ολες του οι επαφες
δευτερον εχει πολα προσωπικα στοιχεια
το βκοντακτε ΔΕΝ ειναι δημοσιο
δεν ειναι φορουμ
τι δεν καταλαβενεις;;;;
αν προσεξες σε διαλογο που ειχε με μια ρωσσιδουλα εσβηνε το σατανιδης
αϊντε
δεν μιλαμε για φωτο απλα
αλλα για προσωπικες πληροφοριες
ρωτα το νυκτερο να μαθεις
Ειμαι σιγουρος, η βορεια ανατολικη μερια της Τουρκιας εχει κομματι του Καυκασου αυτο ηταν μερος του Ποντου.Πατα στο γοογλε Καυκασος Βικιπαίδεια και θα δεις σε ποσες χωρες ειναι απλωμενος![]()
εισαι σιγουρος?![]()
Ε τωρα που εμαθα το επιθετο του τουλαχιστον δεν θα με κολαει και δεν θα με στολιζει με το ρωσοποντιος αλλαΠΡΟΕΔΡΟΣ
ειναι αυτος κατι αλλο θα μου βρει
Μην ανχωνεσε ο καθε λαος πρεπει να ξερω τον ηγετη τουτοτε θα μου δωσεις σαν ελαφρυντικο το επιχειρημα οτι οταν εβαλα σε google vk.com+σατανιδης+φωτογραφιες.... αντι να με πηγαινει το vk.com στην αρχικη σελιδα οπως θα επρεπε με πηγαινε απευθειας στο προφιλ του δημητρη? κοινως ο προγραματιστης του vk.com ειναι για τον πουτσο...![]()
Εγω οπως τα λεω ειναι διαβασε Καυκασος Βικιπαιδεια Εσυ δεν καταλαβα τι θες να μου αποδειξεις??? Ο ελληνικός πληθυσμός που κατοικούσε στα παράλια της νότιας Ρωσίας πριν από τον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο υπολογίζεται σε 600.000 ανθρώπους, από τους οποίους οι 115.000 κατοικούσαν στα βόρεια παράλια της Μαύρης Θάλασσας, μεταξύ Οδησσού και Θεοδοσίας. Οι 160.000 διέμεναν στην περιοχή της Αζοφικής, ενώ 270.000 ζούσαν διάσπαρτα κατά μήκος της ανατολικής ακτής, από το Νοβοροσίσκ μέχρι το Βατούμ. Οι υπόλοιποι κατοικούσαν στην περιοχή του Καυκάσου. Το ελληνικό στοιχείο, ιδιαίτερα όσοι κατάγονταν από τον Πόντο, κατείχε επίσης πολύ σημαντική θέση στις νότιες περιοχές της Μαύρης Θάλασσας, που εξακολουθούσαν να ανήκουν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά συνέπεια, μεγάλο τμήμα των Ελλήνων μεταναστών στη νότια Ρωσία στη διάρκεια του 19ου αιώνα ήταν Πόντιοι.ρε νυκτερε δεν κοβεις τις μαλακιες λεω εγω....? πρωτα μας βγαζεις του ποντιους καυκασιους... μετα μολις μου λες οτι καποια τμηματα του ποντου ειναι στο καυκασο... και μολις παλι βλεπεις ξεροντας εκ των προτερων οτι αυτο δεν ισχυει... μας λες οτι βρηκες επιχειρημα να μην σε δουλευει ο δημητρης λεγοντας σε ρωσοποντιο....
οι ελληνες του ποντου (για την ιστορια το 1922) (οι προγονοι του δημητρη) για να φτασουν στην ελλαδα δεν ηρθαν μεσω καυκασου... ουτε καν ξερουμε εαν ειναι ποντιο... το εικαζει λογω του -ιδης![]()
Ειμαι σιγουρος, η βορεια ανατολικη μερια της Τουρκιας εχει κομματι του Καυκασου αυτο ηταν μερος του Ποντου.Πατα στο γοογλε Καυκασος Βικιπαίδεια και θα δεις σε ποσες χωρες ειναι απλωμενος
Εγω οπως τα λεω ειναι διαβασε Καυκασος Βικιπαιδεια Εσυ δεν καταλαβα τι θες να μου αποδειξεις??? Ο ελληνικός πληθυσμός που κατοικούσε στα παράλια της νότιας Ρωσίας πριν από τον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο υπολογίζεται σε 600.000 ανθρώπους, από τους οποίους οι 115.000 κατοικούσαν στα βόρεια παράλια της Μαύρης Θάλασσας, μεταξύ Οδησσού και Θεοδοσίας. Οι 160.000 διέμεναν στην περιοχή της Αζοφικής, ενώ 270.000 ζούσαν διάσπαρτα κατά μήκος της ανατολικής ακτής, από το Νοβοροσίσκ μέχρι το Βατούμ. Οι υπόλοιποι κατοικούσαν στην περιοχή του Καυκάσου. Το ελληνικό στοιχείο, ιδιαίτερα όσοι κατάγονταν από τον Πόντο, κατείχε επίσης πολύ σημαντική θέση στις νότιες περιοχές της Μαύρης Θάλασσας, που εξακολουθούσαν να ανήκουν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά συνέπεια, μεγάλο τμήμα των Ελλήνων μεταναστών στη νότια Ρωσία στη διάρκεια του 19ου αιώνα ήταν Πόντιοι.
ε,ναι,κάτι πήρε το μάτι μου... το αυτή του είδα. από'κει τον γαμάτε?Ε δε βλέπεις που γαμάμε τον Δημητράκη ;
Δεν με ενοχλει αλλα απλως το vkontakte το εχω για να βλεπω φωτογραφιες απο γκομενες που γνωριζω απο το 24open εκει εχουνε πολλες ενω στο 24open μπορει να εχουνε 1 ή 2 φωτογραφιες.Δεν το ειχα βαλει για να μην αρχισουν οι Πιρφοροι να κανουνε αιτησεις να τους βαλω στους φιλους.Εχει γεμισει Πιρφορους το σα'ι'τ.Που υποβαθμιζουνε το ηδη υποβαθμισμενο σα'ι'τ.εσυ ρε μεγαλε γιατι δινεις στεγνα το βκοντακτε του προεδρου;;;
εσυ θες καποιος να βγαλει φατσα φορα το φέϊσμπουκ σου;;;