Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ακόμα ανταλλάσετε καλές κουβεντούλες, αγόρια? κι'γω που μπήκα μπας και διαβάσω τπτ καινούργιο που θα'χει σχέση με το *Ρωσια, σεξ με βοτκα* :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε πες και εσυ κατι,τι περιμενεις απο ελληνες να σου πουν για την Ρωσια?????

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ασε ρε με τα λαμογια του ντιφενσετ μα το παιζουν εθνικιστες ενω τα αφεντικα ειναι βουλγαροι....  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι να δω ρε μαλακα αυτοι ειχαν ερθει στο λογιστηριο του πλοιου το καλοκαιρι για να κανουνε τσιγαρο και γελαγαμε ολοι με την παρτι σου.Ειχαν τραβηξει με το κινητο τους το σκουλικακι σου και ηταν ιδιο με αυτα που βαζουνε για δολωμα.Η Σασα μου λεγε οτι τετοιο γελιο δεν εχει ξαναριξει στην ζωη της. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕΣ ΨΕΥΤΗΣ,ΠΟΙΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑ ΠΟΤΈ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΥΠΙΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ
ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ?
Παντος εχεις μεγαλη φαντασια :2funny: σου βαζω και αποδιξεις τ'αυτια μου :2funny:. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ :2funny:

Συνημμένα

• IMG_0126i.jpg
    IMG_0126i.jpg
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG_0127i.jpg
    IMG_0127i.jpg
    98,6 KB · Εμφανίσεις: 45

Επισκέπτης
ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕΣ ΨΕΥΤΗΣ,ΠΟΙΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑ ΠΟΤΈ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΥΠΙΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ
Παντος εχεις μεγαλη φαντασια :2funny: σου βαζω και αποδιξεις τ'αυτια μου :2funny:. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ :2funny:
σκουλικακι εγραψε οχι σκουλαρικακι

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ακόμα ανταλλάσετε καλές κουβεντούλες, αγόρια? κι'γω που μπήκα μπας και διαβάσω τπτ καινούργιο που θα'χει σχέση με το *Ρωσια, σεξ με βοτκα* :2funny: :2funny: :2funny:

Ε δε βλέπεις που γαμάμε τον Δημητράκη ;
Εσύ φέρε τη βότκα  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Πολλές άσπρες τρίχες διακρίνω, ε 45αρησες πια μαλάκα μου!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σκουλικακι εγραψε οχι σκουλαρικακι
Εσυ πιστευεις αυτα που λεει ο Φουκαρας?Οτι οι διασημοτητες καθοντουσαν στο πλοιο 2 χρονια μετα και συζηταγανε εμενα :think:Μεγαλη μου τιμη αν εγινε ετσι.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εσυ πιστευεις αυτα που λεει ο Φουκαρας?Οτι οι διασημοτητες καθοντουσαν στο πλοιο 2 χρονια μετα και συζηταγανε εμενα :think:Μεγαλη μου τιμη αν εγινε ετσι.

καλα υπερβαλεις σε αυτο... σιγα τις διασημοτητες....  :grin: ...περα απο τα φυσικα τους προσοντα τι εχουν κανει στη ζωη τους?  :dancing:

Επισκέπτης
εγω επισήμανα τι έγραψε και τι καταλαβες
πλεον δεν μπαινω στην διαδικασία να ξεκατινιάζομαι με κανέναν πια ΠΡΟΕΔΡΕ

Επισκέπτης
Προεδρε, βαλε σαν εξωφυλο στο προφιλ σου στο facebook αυτη τη φωτο ή

...και βγαλε το γατακι... :2funny: και βαλε
εσυ ρε μεγαλε γιατι δινεις στεγνα το βκοντακτε του προεδρου;;;
εσυ θες καποιος να βγαλει φατσα φορα το φέϊσμπουκ σου;;;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αμαν ρε  :rockon: ΠΡΟΕΔΡΕ  :rockon: εισαι με ποντιακο επιθετο και εμενα λες καυκασιο?????

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εσυ ρε μεγαλε γιατι δινεις στεγνα το βκοντακτε του προεδρου;;;
εσυ θες καποιος να βγαλει φατσα φορα το φέϊσμπουκ σου;;;

ρε αντε στο διαλο που θα πουλησεις πνευμα επειδη ο δημητρης ειχε ανεβασει τις δικες σου φωτογραφιες και νοιωθεις "καμμενος"....

εγω δειχνω δωτο του προεδρου που εχει ανεβασει ο ιδιος se λογαριασμο δικο του σε δημοσιο φορουμ (vk.com)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom