Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
δεν είπε ακριβώς έτσι είπε, « Όταν φτάσουν εδώ, θα κάνουν την Αθήνα π…α», για να λάβει την απάντηση, «σιγά μην την κάνουν π…α, όλα τα ξέρετε εσείς». “Να χέσω τη μάνα σου” " τι ειπες μωρή γονόρροια;" "θα σε γαμήσω βρε χυμένη κωλοτρυπίδα", ¨θα μου κλάσεις τα αρχίδια" "εισαι μεγάλη ψωλοαρπάχτρα" ¨θα σου σκίσω την μούνα" τι ώρα έχω βάρδια αύριο; 7-3, να φέρεις και το τάμπλετ να περάσει η ώρα, φιλάκια μωρό μου......Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, χαμηλόβαθμος αστυνομικός, ο οποίος είχε οπτική επαφή με τους εισερχόμενους δολοφόνους του άτυχου 29χρονου το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, επικοινώνησε με ανώτερο του και του είπε χαρακτηριστικά, « Όταν φτάσουν εδώ, θα κάνουν την Αθήνα π…α», για να λάβει την απάντηση, «σιγά μην την κάνουν π…α, όλα τα ξέρετε εσείς».
Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Θα κάνουν την Αθήνα Π…» - Διάλογος σοκ μεταξύ αστυνομικών πριν την φονική επίθεση - Law & Order
Διάλογο σοκ, ενδεικτικό του τρόπου που αντιμετώπισαν στην ΕΛ.ΑΣ την έλευση των Κροατών χούλιγκαν, φέρνει στην δημοσιότητα το «Law & Order».lawandorder.gr