Νέα

Rianaki καυλακι ξέρει κανείς. .?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
γνωρίζει κανεις κάτι δείχνει πολύ όμορφη, από υπηρεσίες λεει τιποτα. .? Λέει ειναι παθητική έχει κάνεις δοκιμάσει έψαξα στο σαιτ δε βρήκα κάποιο λινκ δικό της εκτός αν έχει άλλο ονομα

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
γνωρίζει κανεις κάτι δείχνει πολύ όμορφη, από υπηρεσίες λεει τιποτα. .? Λέει ειναι παθητική έχει κάνεις δοκιμάσει έψαξα στο σαιτ δε βρήκα κάποιο λινκ δικό της εκτός αν έχει άλλο ονομα
την έχω βάλει στο πρόγραμμα οπότε θα ξέρω σύντομα εγώ

cazzoduro(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
μακριααααααααααά, αρχιξεπέτα το απόλυτο μηδέν, άσχετα αν ειναι οπως στις φωτο

gugoase1

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ελα ρε μουτρο αυτη την ξερουν κ οι πετρες αλλα τ 50 50αρι τ στο πουτσο κανει δεν ξερω
αλλα δεν λεει την εχω παρει τσαμπα τ φραγκα
Συναγωνιστες καλησπερα ξερουμε κατι για την εν λογω κυρια

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.168
Πόντοι
17.576
εγωκεντρικη μεχρι τα μπουνια....λες και σου κανει χαρη .....μακριααααααα!!!!!!!και αγενεστατη!!!!!

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Την είχα βρει σε κωλομπαρο στο γκάζι, δεν ήξερα ότι είναι trans μιας και ειλικρινά δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.
Τις την έπεσα και μετά από κάνα δυο ποτά που την κέρασα και αρκετό μπιρι μπιρι την κατάφερα να μου κάτσει, τσάμπα εννοείτε μιας και δεν ήξερα καν τι είναι τι δουλειά κάνει κλπ ούτε η ίδια το ανάφερε δηλαδή.
Εκτός δουλειάς που την πήρα εγώ ήταν μια χαρά στο κρεβάτι, τώρα τι κάνει εντός δουλειάς κλπ δεν ξέρω και ούτε πρόκειται να μάθω.
Να ομολογήσω ότι δεν είχα ξανά πάει με trans(και ούτε ξανά πήγα και ούτε πρόκειται) στην αρχή κομπλαρα όταν την είδα γυμνή αλλα τελικά άξιζε.
Προφανώς ήταν μονο παθητική εννοείτε και από το ύφος μου κατάλαβε ότι δεν θα γίνει το αντίθετο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom