You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
[xhamster]
Επισκέπτης
[xhamster]
Επισκέπτης
Επισκέπτης
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
πούσαι Αλέφαντε
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
εισαι σιγουρος οτι στα προηγουμενα video είναι το ίδιο πρόσωπο;;
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
τζονι θα το τιμισουμε το κορμι φιλε??εισαι σιγουρος οτι στα προηγουμενα video είναι το ίδιο πρόσωπο;;
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
ψηνομα φιλε αλέφαντε..φοβάμαι όμως μήπως πουλάει σταρηλίκι και αποδειχτεί ξεπέτα...τζονι θα το τιμισουμε το κορμι φιλε??
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
....κι αυτή φαίνεται καλό κομμάτιτζονι θα το τιμισουμε το κορμι φιλε??
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
τζονι νομιζω οτι μονο και μονο απο το ονομα πρεπει να πας ρε φιλε ποτε θα ξαναβρεις νταβιλα στην ελλαδα?περνεις πολλους ποντους ρε φιλε αν πας μα αυτην αλλαζεις επιπεδο μετρας αλλιως εχεις αλλο βιογραφικοψηνομα φιλε αλέφαντε..φοβάμαι όμως μήπως πουλάει σταρηλίκι και αποδειχτεί ξεπέτα...
τωρα για το κρεββατι λογικα μετρια πραγματα μην περιμενεις παπαδες πιστευω οτι αν θελεις κρεββατι ασχολισε χρονια με το θεμα ξερεις που θα το βρεις
Επισκέπτης
εισαι σιγουρος οτι στα προηγουμενα video είναι το ίδιο πρόσωπο;;
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
οχι ρε τζονι με τπτ ξεχασετο αυτη ειναι να παιζει εδω μεχρι β εθνικη κατηγορια ποια μελισσα και ιστοριες τωρα εχουμε καλητερες ελληνιδες απο δαυτην για 30 ευρω ειναι και παλι πολλα και σν δεν κανει αγγελους στο κρεββατι σχολασε με τπτ σου λεω μην ασχολησε....κι αυτή φαίνεται καλό κομμάτι
John_Holmes
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
σωστός ο μεγαλέφαντος
Σαν Περιεργος που ειμαι πηγα αποψε, τα λογια ειναι περιτα που λεει και το τραγουδι, η γκομενα ειναι δυναμη, ηρθε καυλωμενη στο δωμματιο και εγινε το ελα να δεις.... κορμαρα/ πολυ ψηλη πρεπει γυρω στο 1,85 αδυνατη... ωραια βυζια ... σουπερ κωλος... πολυ τρυφερη... δεν βιαζοταν και καθε αλλο παρα ντιβα μου το επεξε... την προτεινω σαφως.... απο τις καλυτερες εμπειριες μου με τρανς νουμερο1.. Renata...n2 sasha η γνωστη τρανς..ν2 sabrina rios.. αυτα... χωρος Πακρατι... παρκαρα σχετικα αμεσως... θα μεινει 3 μερες ακομα μετα παρισι θα παει απ οτι μου ειπε....ψηνομα φιλε αλέφαντε..φοβάμαι όμως μήπως πουλάει σταρηλίκι και αποδειχτεί ξεπέτα...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
αξιος ο συναγωνιστης χαρακτηριζεται πλεον ως μεγαλοςΣαν Περιεργος που ειμαι πηγα αποψε, τα λογια ειναι περιτα που λεει και το τραγουδι, η γκομενα ειναι δυναμη, ηρθε καυλωμενη στο δωμματιο και εγινε το ελα να δεις.... κορμαρα/ πολυ ψηλη πρεπει γυρω στο 1,85 αδυνατη... ωραια βυζια ... σουπερ κωλος... πολυ τρυφερη... δεν βιαζοταν και καθε αλλο παρα ντιβα μου το επεξε... την προτεινω σαφως.... απο τις καλυτερες εμπειριες μου με τρανς νουμερο1.. Renata...n2 sasha η γνωστη τρανς..ν2 sabrina rios.. αυτα... χωρος Πακρατι... παρκαρα σχετικα αμεσως... θα μεινει 3 μερες ακομα μετα παρισι θα παει απ οτι μου ειπε....
τζονι η σειρα σου φιλε εχει ψωμι το θεμα
αξιος ο συναγωνιστης χαρακτηριζεται πλεον ως μεγαλος
τζονι η σειρα σου φιλε εχει ψωμι το θεμα
;)
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
απαιτω συγχαρητηρια απο τους συναγωνιστες του φορουμ των τρανς δικαιωση αλεφαντο για ακομη μια φορα μεγαλος σαν κοουτς στο ποδοσφαιρο αλλα και στις τρανς τι να λεμε τωρα
κυριοι των αθηνων εχετε στα ποδια σας την ποιο ολοκηρωμενη τρανς στον κοσμο προλαβετε
κυριοι των αθηνων εχετε στα ποδια σας την ποιο ολοκηρωμενη τρανς στον κοσμο προλαβετε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 3K