xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Γιατί ποιο μασατζιδικο έχει Φώτος από τις κοπέλες;Καμία φωτογραφία από τις κοπέλες;
Γιατί ποιο μασατζιδικο έχει Φώτος από τις κοπέλες;Καμία φωτογραφία από τις κοπέλες;
Θες να μου στείλεις λινκ;Μήπως... το ακριβώς διπλανό.. και τα δύο αδελφάκια του διπλανού ? ..
Για ομαδικά αθλήματα μίλησε όποτε τα 1:1 παίζουν ....Τα μασάζ κλείνουν αύριο ή συνεχίζουμε κανονικά - πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας;
Για ομαδικά αθλήματα μίλησε όποτε τα 1:1 παίζουν ....Τα μασάζ κλείνουν αύριο ή συνεχίζουμε κανονικά - πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας;
Βάση νόμου ναι. Μασάζ, στούντιο, μπουρδέλα για ένα μήνα και βλέπουμε. Παρακάτω το ΦΕΚ.Τα μασάζ κλείνουν αύριο ή συνεχίζουμε κανονικά - πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας;
Το ΦΕΚ μιλάει για υπηρεσιες Ιερουδουλων αλλα αφήνει κομμωτήρια κλπ. Τα μασαζ κρύβονται πίσω απο τα σπα κομμωτήρια κλπ ή κλείνουν?Βάση νόμου ναι. Μασάζ, στούντιο, μπουρδέλα για ένα μήνα και βλέπουμε. Παρακάτω το ΦΕΚ.Τα μασάζ κλείνουν αύριο ή συνεχίζουμε κανονικά - πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας;
ΚΑΔ 9604 και όλες οι υποκατηγορίες του, εξερουμένων των υπηρεσιών διαιτολογίας. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.Το ΦΕΚ μιλάει για υπηρεσιες Ιερουδουλων αλλα αφήνει κομμωτήρια κλπ. Τα μασαζ κρύβονται πίσω απο τα σπα κομμωτήρια κλπ ή κλείνουν?Βάση νόμου ναι. Μασάζ, στούντιο, μπουρδέλα για ένα μήνα και βλέπουμε. Παρακάτω το ΦΕΚ.Τα μασάζ κλείνουν αύριο ή συνεχίζουμε κανονικά - πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας;
Εκτος απο τη Ναντια που πήγε στο Silver, σωστα?Το κατάστημα έκλεισε οριστικά και όλες οι κοπέλες έχουν μεταφερθεί στο Σολωμού 70
Την καλησπερα μου στον ΓΚΟΥΡΟΥ της μασαζοενοιμερωσης και αγαπητο ΖERO , παρακληση ποιοες κοπελες τελεικα πηγαν Σ 70 και αν ξερεις ποιες κανουν Full !!!! προγραμμα. ευχαριστω .Το κατάστημα έκλεισε οριστικά και όλες οι κοπέλες έχουν μεταφερθεί στο Σολωμού 70
Καλησπέρα φίλε μου. Από όσο γνωρίζω φουλ (δηλ με πρωκτικό) δεν κάνει καμία.Την καλησπερα μου στον ΓΚΟΥΡΟΥ της μασαζοενοιμερωσης και αγαπητο ΖERO , παρακληση ποιοες κοπελες τελεικα πηγαν Σ 70 και αν ξερεις ποιες κανουν Full !!!! προγραμμα. ευχαριστω .