Νέα

RED Ο μοισισ του εροτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=20pt]ρεντ: ο μοισισ του  εροτα!!![/size]
με αφορμι το ποστ του μεγιστου σιναγονιστι μολδολαγνου ανιγο αυτο το θρεντ οστε να δοξασουμε τον ενα και μοναδικο ιροα ρεντ!!!!!!!
παρακαλο μονο οσοι θελουν πραγματικα να δοξασουν αυτιν τιν τεραστια μορφι ννα γραψουν σε αυτο το θρεντ!!!!

μπορω να πω οτι το μωρο που εφερε ο ρεντ ηταν απαιχτο  ειναι του στυλ που γουσταρουν σοριτας , φλ αδυνατο 1,75 18 ετων και ο ρομπας λεει μαλακιες πηγε τουαλετα και μου ειπε να παρω πληροφοριες οπως και εκανα αλλα ομως ηταν γαμω τα μωρα μπραβο ρεντ.
πσσσσσσσσσσσσ!!!!!μεγασ εραστισ και γοισ ο μεγασ ρεντ!

ο εσι τιτανοτεραστιε και ιπεργιγαντοψολε ρεντ ξεσκισε ολεσ τισ αλοδαπεσ αμαζονεσ με το τεραστιο ματζαφλαζι σου ανιποτακτε τιμορε ιγρον κλιτοριδον!

ο εσι ψροντοψολι και πανμεγιστε ψολεα ρεντ τιμορισε με το κρεατινο ραβδι σου τισ αδιστακτεσ αμαζονεσ του χισιναου!

ο εσι μελαμψε αγριε καουμποι και καβαλαρι ομορφον ιπιδον πετα το κρεατινο λασο σου και τιμορισε τισ ανιθικεσ και ατακτεσ αλοδαπεσ νεανιδεσ!

ο εσι μακριπουτσε και βαριπουτσε πιροσβεστι ρεντ ανιξε τιν κρεατινι μανικα σου να σταξει φλοκοδεσ ιγρα και ταισε τισ  διψασμενεσ αμαζονεσ!πετα το κολοδεσ και μαγικο σου ζομο βροντοπεκτι μου και αυνανα εραστι !!!!!!!

ρενντ χινο ψολεα μου για τιν παρτι σου !!!!χινο και ξαναχινο και ξεροχινοοο εμπριστι τισ γκαυλασ!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πσσσσσσσσσσσσ!!!!!μεγασ εραστισ και γοισ ο μεγασ ρεντ!

ο εσι τιτανοτεραστιε και ιπεργιγαντοψολε ρεντ ξεσκισε ολεσ τισ αλοδαπεσ αμαζονεσ με το τεραστιο ματζαφλαζι σου ανιποτακτε τιμορε ιγρον κλιτοριδον!

ο εσι ψροντοψολι και πανμεγιστε ψολεα ρεντ τιμορισε με το κρεατινο ραβδι σου τισ αδιστακτεσ αμαζονεσ του χισιναου!

ο εσι μελαμψε αγριε καουμποι και καβαλαρι ομορφον ιπιδον πετα το κρεατινο λασο σου και τιμορισε τισ ανιθικεσ και ατακτεσ αλοδαπεσ νεανιδεσ!

ο εσι μακριπουτσε και βαριπουτσε πιροσβεστι ρεντ ανιξε τιν κρεατινι μανικα σου να σταξει φλοκοδεσ ιγρα και ταισε τισ  διψασμενεσ αμαζονεσ!πετα το κολοδεσ και μαγικο σου ζομο βροντοπεκτι μου και αυνανα εραστι !!!!!!!

ρενντ χινο ψολεα μου για τιν παρτι σου !!!!χινο και ξαναχινο και ξεροχινοοο εμπριστι τισ γκαυλασ!!!!!!!

Γαμώτω που πέταξα το λεξικο του ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ???????
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Γαμώτω που πέταξα το λεξικο του ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ???????
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
μασ εχι καυλοσει τοσο πολι αυτοσ ο τρισμεγιστοσ καυλεουρασ ρεντ που θελο να χισο πανο στο μελαμψο φιλιδονο ολο μουσκουλα κορμι του!!!!!χινο ρεντ μου χινο!!ελα στο λαο σου πορνε μου!!!!
οδιγισε τον λαο σου μεσα απο τα σοκακια του αυνανα εροτα!!!!
ελα μακριψολι μου!!!!!!!!!!!!!!!ελα στο πορνολαο σου κλιτοριδομαχε του ιγρου κολοσεου!!!κανε μασ να εξσπερματοσουμε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
REDAKI ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ I LOVE YOU KARGAAAAAAAAAAA!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
REDAKI ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ I LOVE YOU KARGAAAAAAAAAAA!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
pitsi θα απαντησω ,παραβλεποντας τις "homo" αποχρωσεις των κειμενων  :think:οτι "για την ηλικια σου καλη κι η μαλακια σου"
σε ευχαριστω για τη μεγιστη τιμη να ανοιξεις τετιοας  ιδιαιτερης σημασιασ θρεντ :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
rentaki μου φενεσε πολι μιοδεσ και κτινοδεσ αγορι!σοστοσ επιβιτοραΣ!!
αχ τι απολαμβανουν οι αλοδαπεσ κορασιδεσ!

εχο γκαυλοσι τοσο πολι που θελο να σου χισο τουσ μιονεσ ψολιαρικο αυνανισμενο ιποκιμενο τισ γκαυλασ!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΙΔΙΟς ο Τσιμογιαννης  ΕΙΣΑΙ!!!!   [youtube=425,350]sSE1CaLcUVc[/youtube]

Επισκέπτης
χαιρετο τον τιτανοτεραστιο ιεραποστολο τισ αυνανασ!
μιποσ χιστι μου εισαι σιγγενισ με τον τσιμογιανι?
μιαζετε εκπλικτικα μιστι μου!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
καλο τον πανμεγιστο ιεραποστολο τισ λαγνιασ που ακουει στο ονομα ρεντ να ποσταρει τι μακριπουτσι και βαριπουτσι προβοσκιδα του οστε να μπορουμε ολοι πλεον εμισ οι φανατικοι του  να θαυμασουμε αυτο το θειο δορο!!!
ενα θειο δορο που του δοθικε απο τον θεο τισ γονιμοτιτασ πριαπο!
αναμενουμε λοιπον να θαυμασουμε το πριαπικο του λεοντισιο μοριο! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρεντ ελα στο λαο σου-!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom