Νέα

Recobaμάνια,υπάρχουν οπαδοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tenniskiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 795
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
  Λίγα λόγια γιά τον Αλβάρο,διδάσκει ήθος και ύψιστη τεχνική.Άν και είχε προτάσεις με καλά λεφτά από ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και ΑΡΗ αποφάσισε να μείνει γιά άλλο ένα χρόνο στον Πανιώνιο γιατί κάτι χρωστάει στον κόσμο που τον λατρεύει,τρομερό ήθος για μία τόσο μεγάλη βεντέτα ακόμα και με λιγότερα χρήματα.
  Για πείτε μου γνώμες για τον Αλβάρο σε συνδυασμό με τον Εστογιανόφ αξίζει να πας να τους δεις ακόμα και αν δεν είσαι Πανιώνιος;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
   [size=14pt]Λίγα λόγια γιά τον Αλβάρο,διδάσκει ήθος και ύψιστη τεχνική.Άν και είχε προτάσεις με καλά λεφτά από ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και ΑΡΗ αποφάσισε να μείνει γιά άλλο ένα χρόνο στον Πανιώνιο γιατί κάτι χρωστάει στον κόσμο που τον λατρεύει,τρομερό ήθος για μία τόσο μεγάλη βεντέτα ακόμα και με λιγότερα χρήματα.[/size]
   Για πείτε μου γνώμες για τον Αλβάρο σε συνδυασμό με τον Εστογιανόφ αξίζει να πας να τους δεις ακόμα και αν δεν είσαι Πανιώνιος;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

www.sport-fm.gr/article/181016]Ρεκόμπα: «Έτοιμος να διαπραγματευτώ τη μεταγραφή μου»![/url]

213505.jpg

Έτοιμος να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική είναι ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Πάρα την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο, ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πει τελικά «αντίο» στη Νέα Σμύρνη για χάρη μιας ομάδας από τη Χιλή. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στην «Εl Mercurio», υπάρχει ενδιαφέρον από τις Κόλο Κόλο και Ουνιβερσάδ, το οποίο άμεσα μπορεί να μετουσιωθεί σε μεταγραφή, αφού: «Έχω κάνει συμφωνία με τον πρόεδρο του Πανιωνίου από τότε που ήρθα από την Ιταλία, αν θελήσω να φύγω πριν τη λήξη του συμβολαίου, φεύγω αμέσως».

«Είμαι έτοιμος να διαπραγματευτώ την μεταγραφή μου. Στην Χιλή θα έπαιζα είτε για την Ουνιβερσιδάδ είτε για την άλλη μεγάλη ομάδα της χώρας, την Κόλο Κόλο. Έχω κάνει συμφωνία με τον πρόεδρο του Πανιωνίου από τότε που ήρθα από την Ιταλία, αν θελήσω να φύγω πριν τη λήξη του συμβολαίου, φεύγω αμέσως», τόνισε αρχικά ο έμπειρος άσος και πρόσθεσε:

«Μετά από δεκατρία χρόνια στην Ευρώπη, έχω την επιθυμία να επιστρέψω στη Λατινική Αμερική ώστε να βρίσκομαι πιο κοντά στην οικογένειά μου. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να γυρίσω στη Ντανούμπιο, την ομάδα της ζωής μου, όμως αν βρεθεί κάποια άλλη ομάδα που είναι κοντά στο Μοντεβιδέο, κανένα πρόβλημα. Δεν είμαι πια 20 ετών, όμως είμαι πολύ καλά. Δεν είχα σημαντικούς τραυματισμούς και στα δύο μου πόδια και μπορώ να παίζω ακόμα».

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Είσαι κακός!!! :cheesy:
Μπορεί να μην το εννοεί!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραίος παίκτης πάντως όπως και να έχει,αλλά στο ποδοσφαιρικό τέλος!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
mouNINJA είσαι δάκτυλος του αντιπάλου ρεεεε και θες να ανάψεις φωτιές στους οπαδούς του Πανιώνιου!!! :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Καινούργιε το θέμα είναι πολύ απλό, δεν το βλέπεις?

Τον Αλβάρο πλέον δεν τον καλύπτει ο Πανιώνιος.
Στην αρχή ήταν όλα ωραία αλλά στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα.
Τώρα λέει κουβέντες εν θερμώ, αλλά στην πραγματικότητα θέλει λίγο χώρο να σκεφτεί γιατί νιώθει ότι πνίγεται.
Είναι σε μία περίοδο που θέλει να επικεντρωθεί στην καριέρα του. Έκανε ότι μπορούσε αλλά το "θέμα"  δεν προχωράει.
Ίσως ο Πανιώνιος αξίζει κάτι καλύτερο και καλά θα κάνει να προχωρήσει.
Ο Αλβάρο τον βλέπει μόνο σα φίλο και δε νιώθει ερωτευμένος μαζί του όσο παλιά.
Οπότε είναι η καλύτερη στιγμή να πάρει ο καθένας το δρόμο του.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καινούργιε το θέμα είναι πολύ απλό, δεν το βλέπεις?

Τον Αλβάρο πλέον δεν τον καλύπτει ο Πανιώνιος.
Στην αρχή ήταν όλα ωραία αλλά στην πορεία αλλάξανε τα πράγματα.
Τώρα λέει κουβέντες εν θερμώ, αλλά στην πραγματικότητα θέλει λίγο χώρο να σκεφτεί γιατί νιώθει ότι πνίγεται.
Είναι σε μία περίοδο που θέλει να επικεντρωθεί στην καριέρα του. Έκανε ότι μπορούσε αλλά το "θέμα"  δεν προχωράει.
Ίσως ο Πανιώνιος αξίζει κάτι καλύτερο και καλά θα κάνει να προχωρήσει.
Ο Αλβάρο τον βλέπει μόνο σα φίλο και δε νιώθει ερωτευμένος μαζί του όσο παλιά.
Οπότε είναι η καλύτερη στιγμή να πάρει ο καθένας το δρόμο του.
Πάντως αν μείνει τελικά έστω και αναγκαστικά θα βοηθήσει,το μόνο σίγουρο!!!
Στην τελική λογικά 1-2 ποδοσφαιρικά χρόνακια του μένουν ακόμα!!!

Υ.Γ.Εγώ πάντως για ανανέωση συμβολαίου και μείωση αποδοχών είχα ακούσει,αυτά που λες πρέπει να είναι από πιο ψαγμένους ρεπόρτερ.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως γενικά ο Πανιώνιος χάλασε πολύυυυ,δεν ξέρω τι φταίει!!!
Γενικά μου αρέσει όταν μικρομεσαίες ομάδες γίνονται ανταγωνιστηκές!!! :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πάντως αν μείνει τελικά έστω και αναγκαστικά θα βοηθήσει,το μόνο σίγουρο!!!
Στην τελική λογικά 1-2 ποδοσφαιρικά χρόνακια του μένουν ακόμα!!!

Υ.Γ.Εγώ πάντως για ανανέωση συμβολαίου και μείωση αποδοχών είχα ακούσει,αυτά που λες πρέπει να είναι από πιο ψαγμένους ρεπόρτερ.

Αυτό κατάλαβες εσύ?
Που να ακούσεις και τα άλλα!

Λοιπόν η μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι ένα θέμα μιας και ο Αλβάρο δεν νιώθει έτοιμος για κάτι παραπάνω.
Επίσης ένας σημαντικός λόγος ήταν η έλλειψη επικοινωνίας στη σχέση τους.
Όποτε ο Πανιώνιος ήθελε τον πραγματικό Αλβάρο, αυτός ποτέ δεν ήταν εκεί.
Γενικά υπήρχε ανασφάλεια και από τις 2 πλευρές αφού καταλήξανε μαζί χωρίς να το ψάξουν ιδιαίτερα.
Ο Πανιώνιος διάλεξε τον Αλβάρο περισσότερο για να είναι με κάποιον χωρίς απαραίτητα να καλύπτει τις ανάγκες του.
Περνούσαν πολύ καλά αφού μάλιστα από πολλούς φίλους ή και ζευγάρια είχαν χαρακτηριστεί ως ζευγάρι πρότυπο, χωρίς προβλήματα.
Όλα κυλούσαν τέλεια με μικρό-καβγαδάκια και μικρό-παρεξηγήσεις που δεν κράταγαν παραπάνω από 2 ώρες.

Πιστεύεις ότι αυτά λύνονται με μία ανανέωση συμβολαίου ή χρειάζεται κάτι άλλο?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ ψαγμένος στα αθλητικά είσαι εγώ όχι!!!
Λοιπόν έχεις δίκιο!!!
Μένω πολύ στο φαίνεσθαι,όχι το είναι.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πολύ ψαγμένος στα αθλητικά είσαι εγώ όχι!!!
Λοιπόν έχεις δίκιο!!!
Μένω πολύ στο φαίνεσθαι,όχι το είναι.

Συμφωνώ σε αυτό που λες με τις μικρομεσαίες ομάδες, δίνουν άλλη αίσθηση στο πρωτάθλημα αλλά το χάσμα μεγαλώνει.

Το ρεπορτάζ είναι πολύ ψαγμένο, δε ξέρω τι άλλο να προσθέσω.
Μόνο το ότι στο θέμα Ρεκόμπα-Πανιώνιος,  καθένας φεύγει με τις δικές του πληγές, τις δικές του σκοτούρες και η ζωή συνεχίζεται. Όταν πια νιώσουν ότι έχουν ηρεμήσει και μάθει ό,τι είχε να τους διδάξει η εμπειρία τους, είσαι σε θέση να κάνουν μια καινούργια προσπάθεια. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά χρειάζεται προσοχή: Αν δουν ότι το άλλο πρόσωπο δεν ενδιαφέρεται να δοκιμάσει ξανά, ας το αφήσουν. Να κάνουν πίσω, αλλιώς κινδυνεύουν να πληγωθούν περισσότερο. Αν όμως θέλουν να δοκιμάσουν και έχουν μάθει από τα παλιότερα λάθη, ίσως να τα καταφέρουν.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Και ήρθε η ώρα να καληνυχτήσωωωω ή μάλλον καλημερήσω,χαιρετώ!!! :cheesy:
:sleeping:

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μετά το έμφραγμα που πήγα να πάθω ανακοινώνω ότι οι Πανιώνιοι ήσυχα πρέπει να κοιμούνται γιατί μάλλον μόνο φήμες είναι και για να ανεβάσει το πρεστίζ του ο ημίθεος λευκός.
Πάντως τα προσωπικά προβλήματά του λυθήκαν με το 1.200.000 Ευρώ,είναι πάλι καλά το παιδί!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom