Επισκέπτης
Ο Ντιογκο είναι καλός παίκτης κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό και όποιος το κάνει είναι τουλάχιστον άμπαλος αλλά πολύ ξαπλώστρα ρε παιδί μου!
έχει συνηθισει απο τις παραλίες του ριο.....Ο Ντιογκο είναι καλός παίκτης κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό και όποιος το κάνει είναι τουλάχιστον άμπαλος αλλά πολύ ξαπλώστρα ρε παιδί μου!
Πλάκα σου κάνα βρε παπάρα...καλ΄΄α...αν το λες σοβαρά άστο ρε......μην τρελλαθούμε και μεταξύ μας...έλεος..
αει πηδήξου....βάλε και κανένα ιμόσιον να το καταλάβουμε.....λέω και ε΄γω...μες στην δικαιολογημένη τσαντίλα του να μου τα ΄χωσει?....ουστ...Πλάκα σου κάνα βρε παπάρα...
Δεν πρόλαβα να βάλω, άρχισες να παίζεις το βιολάκι σου άτσαλα...αει πηδήξου....βάλε και κανένα ιμόσιον να το καταλάβουμε.....λέω και ε΄γω...μες στην δικαιολογημένη τσαντίλα του να μου τα ΄χωσει?....ουστ...
Δεν πρόλαβα να βάλω, άρχισες να παίζεις το βιολάκι σου άτσαλα...http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_288.gif[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]γαμώ τα εμόσιον...με το βιολί....απο που τα κατεβάζεις ρε?.....δωσε λινκ
Ουστ που θέλεις και λινκ.....γαμώ τα εμόσιον...με το βιολί....απο που τα κατεβάζεις ρε?.....δωσε λινκ
γαμώ τα εμόσιον...με το βιολί....απο που τα κατεβάζεις ρε?.....δωσε λινκ
και εσυ που το ειδες αφου φορας την περικαφαλαια...αξια νικησε ο ολυμπιακος
Ναι ρε. Η Γερμανοί είναι φίλοι μας.ρε όργια..είναι ασφαλές?..να το ανοίξω?
Έχει ιούς....Ντιόγο,Ντάρκο κλπ..ρε όργια..είναι ασφαλές?..να το ανοίξω?