...καπνισα το δικό σου. ΑΠΙΘΑΝΟ ήταν. Ευχαριστώ και πάλι
Να'σαι καλά φίλε! Ευχαρίστως να σου ξαναφέρω την επόμενη φορά...
...καπνισα το δικό σου. ΑΠΙΘΑΝΟ ήταν. Ευχαριστώ και πάλι
Τι λες ρε παλαβε;;;;;
Να'μαστε καυλά να καπνίζουμε + να τ' απολαμβάνουμε... ή λες να μου λείψει άλλο ένα απ' την ντουλάπα...
Για το μήνυμα του ΣΟΝΟΡΑ πήγαινε το παλαβέ, που θέλει να σφάξει γαύρο στα θεμέλια του γηπέδου της ΑΕΚ. Εσυ δεν είσαι παλαβός. Θεοτρελλος πουροκαπνιστής είσαι... το πρότυπο μου στον συγκεκριμένο τομέα!
Και να δείς μέτα να σου ερχονται οι 131 και να σου λένε αγγουροντοματομαλακίες,να δεις που θα τους στείλουμε, τους κάναμε γνώστους, καθόμαστε στα μαγαζία τους και δε θέλουνε την ΑΕΚΑΡΑ που στο κάτω κάτω το γήπεδο βρήκε αυτούς οχι αυτοί το γήπεδο.
Για το μήνυμα του ΣΟΝΟΡΑ πήγαινε το παλαβέΠου θέλει να σφάξει γαύρο στα θεμέλια του γηπέδου της ΑΕΚ.
Aπαράδεκτος. Και ημιμαθής.
Κανονικά θέλει η λαϊκή παράδοση πρωτομάστορα γάβρο που να χτίσει ο ίδιος τη γυναίκα του. ;)
Αλήθεια, κανα καθηγητή μουσικής ξέρετε?
Εσύ τι ρόλο θα έχεις?? θα φτιάχνεις τους καφέδες....Δεν μαζευόμαστε καμμιά χιλιάδα,ένας οικοδόμοςαπό δω,ένας μηχανικός από κει,ένας αρχιτέκτονας παραπέρα,να τα βαλουμε κάτω κ να πάμε να το φτιάξουμε;;;θα βαλουμε κ βάρδιες να δουλεύον επι εικοσιτετραώρου βάσεως
Καλημέρα σε όλα τα αδέλφια.Χωρίς να θέλω να ξανασυζητηθεί το θέμα,δεν γιορτάζουμε καμιά ελευθερία.Ελεύθεροι είμαστε και πριν,ελεύθεροι και τώρα.Απλώς κάποια πράγματα έπρεπε να είχαν διευθετηθεί πολύ νωρίς και χωρίς Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ να αποτελεί άλλοθι για τον κάθε έναν που ερχόταν σε αντιπαραθέσεις είτε ηθελημένα είτε άθελά του.Και φυσικά εμείς δεν χρεωνόμαστε τα λάθη του περί ου ο λόγος,αλλά ούτε και τις συμπεριφορές του καθενός...Προτείνω άμεση κρασοκατάνυξη για να γιορτάσουμε την ελευθερία μας
Μεγαλε οταν εγω λεω για τα τσατσονια που βγαζουν παικτες και διοικησεις της πλακας στον αφρο ...λετε οτι λεω βοθρολογιες,αλλα το δουλεμα μας τεριαζει σα λαος και σε σας τους καθαρους ελληνες και σε μενα τον μπασταρδοελληναγειά σας συναγωνιστές.
Γερά αύριο για το διπλό. Ας τελειώσει εδώ η γκρίνια επιτέλους. Ας γίνει όπου να ναι το γήπεδο, αρκεί να γίνει. ¨οπου και να γίνει εμείς θα πηγαίνουμε. Ελεος πια. Κάτι βρίσκουμε συνέχεια να τσακωνόμαστε. Ελεος πια και με τις βρωμοφυλλάδες. Η ωρα για σπορ τι ζόρι τραβάει, δεν καταλαβαίνω!! αφού θέλει να υποδείξει, ας βάλει και τα χρήματα. Πρέπι όμως να μας πει, μήπως ο ρέστης χρηματοδοτεί την εφημερίδα? Μήπως ο Ρέστςη είναι το αφεντικό του καραλή στο ραδιόφωνο που δουλεύει. Ελεος πια τσάτσοι δημοσιογράφοι!!!!
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
στο βανδη κανουν αβαντα..σιγα το μυαλο που χρειαζετε και κανα μηνα πριν τελειωσει το πρωταθλημα θα βγαλουν και γκαλοπ υπερ παραμονης Βανδη....Ναι άλλα όποιος έχει απορίες για το τι ζόρι τραβάει η "Ώρα" θα πρέπει να ψαχτεί και για το τι ρόλο παίζει η "Εξέδρα" ή ο "Sport fm" και σε ποιον κάνουν αβάντα!
Το σχόλιο για τον Καραλή είναι άστοχο γιατί η άποψη του είναι να γίνει το γήπεδο οπουδήποτε...