Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και να δείς μέτα να σου ερχονται οι 131 και να σου λένε αγγουροντοματομαλακίες,να δεις που θα τους στείλουμε, τους κάναμε γνώστους, καθόμαστε στα μαγαζία τους και δε θέλουνε την ΑΕΚΑΡΑ που στο κάτω κάτω το γήπεδο βρήκε αυτούς οχι αυτοί το γήπεδο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να'μαστε καυλά να καπνίζουμε + να τ' απολαμβάνουμε... :grin: ή λες να μου λείψει άλλο ένα απ' την ντουλάπα... :2funny: :rockon:

Για το μήνυμα του ΣΟΝΟΡΑ πήγαινε το παλαβέΠου θέλει να σφάξει γαύρο στα θεμέλια του γηπέδου της ΑΕΚ.Εσυ δεν είσαι παλαβός.Θεοτρελλος πουροκαπνιστής είσαι...και είσαι κ το πρότυπο μου στον συγκεκριμένο τομέα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για το μήνυμα του ΣΟΝΟΡΑ πήγαινε το παλαβέ, που θέλει να σφάξει γαύρο στα θεμέλια του γηπέδου της ΑΕΚ. Εσυ δεν είσαι παλαβός. Θεοτρελλος πουροκαπνιστής είσαι... το πρότυπο μου στον συγκεκριμένο τομέα!

χαχαχα έτσι πρέπει... για να μεγαλώνει σωστά η νεολαία... χρειάζονται ΠΡΟΤΥΠΑ! :2funny: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και να δείς μέτα να σου ερχονται οι 131 και να σου λένε αγγουροντοματομαλακίες,να δεις που θα τους στείλουμε, τους κάναμε γνώστους, καθόμαστε στα μαγαζία τους και δε θέλουνε την ΑΕΚΑΡΑ που στο κάτω κάτω το γήπεδο βρήκε αυτούς οχι αυτοί το γήπεδο.

Θυμάμαι όταν ήμουν φαντάρος πριν 4 χρόνια,είχα μαζί μυο ένα μοσχάρι 24 χρονών,το έπαιζε κ γιατρός και ήταν 1 από τους 131.Όταν μου το είπε....όσο καιρό μείναμε μαζί στην μονάδα...καλοπέρασε...
Ακόμα το φυσάει που έμεινε Πάσχα μέσα κ βγήκα εγώ στην θέση του κ ας ήμουν κ πιο νέος

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Για το μήνυμα του ΣΟΝΟΡΑ πήγαινε το παλαβέΠου θέλει να σφάξει γαύρο στα θεμέλια του γηπέδου της ΑΕΚ.

Aπαράδεκτος. Και ημιμαθής. :sunglasses:

Κανονικά θέλει η λαϊκή παράδοση πρωτομάστορα γάβρο που να χτίσει ο ίδιος τη γυναίκα του.  ;)

Αλήθεια, κανα καθηγητή μουσικής ξέρετε?  :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Aπαράδεκτος. Και ημιμαθής. :sunglasses:

Κανονικά θέλει η λαϊκή παράδοση πρωτομάστορα γάβρο που να χτίσει ο ίδιος τη γυναίκα του.  ;)

Αλήθεια, κανα καθηγητή μουσικής ξέρετε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπουα,χα,χα,χ,α,χα,χα,χα,χα

Αλήθεια χτιστέ,μήπως θες να παραβρεθείς στα θεμέλια,τιμής ένεκεν;;;;

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα. :coffee:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αφού μετά θα πάμε σε μεζεδάδικο της περιοχής, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. :sunglasses:

Και (επιπλέον) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. :sunglasses:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ξέχασα  0:)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ  :)

:grouphug:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Δεν μαζευόμαστε καμμιά χιλιάδα,ένας οικοδόμοςαπό δω,ένας μηχανικός από κει,ένας αρχιτέκτονας παραπέρα,να τα βαλουμε κάτω κ να πάμε να το φτιάξουμε;;;θα βαλουμε κ βάρδιες να δουλεύον επι εικοσιτετραώρου βάσεως
Εσύ τι ρόλο θα έχεις?? θα φτιάχνεις τους καφέδες.... :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές.
Γερά αύριο για το διπλό. Ας τελειώσει εδώ η γκρίνια επιτέλους. Ας γίνει όπου να ναι το γήπεδο, αρκεί να γίνει. ¨οπου και να γίνει εμείς θα πηγαίνουμε. Ελεος πια. Κάτι βρίσκουμε συνέχεια να τσακωνόμαστε. Ελεος πια και με τις βρωμοφυλλάδες. Η ωρα για σπορ τι ζόρι τραβάει, δεν καταλαβαίνω!! αφού θέλει να υποδείξει, ας βάλει και τα χρήματα. Πρέπι όμως να μας πει, μήπως ο ρέστης χρηματοδοτεί την εφημερίδα? Μήπως ο Ρέστςη είναι το αφεντικό του καραλή στο ραδιόφωνο που δουλεύει. Ελεος πια τσάτσοι δημοσιογράφοι!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Προτείνω άμεση κρασοκατάνυξη για να γιορτάσουμε την ελευθερία μας
Καλημέρα σε όλα τα αδέλφια.Χωρίς να θέλω να ξανασυζητηθεί το θέμα,δεν γιορτάζουμε καμιά ελευθερία.Ελεύθεροι είμαστε και πριν,ελεύθεροι και τώρα.Απλώς κάποια πράγματα έπρεπε να είχαν διευθετηθεί πολύ νωρίς και χωρίς Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ να αποτελεί άλλοθι για τον κάθε έναν που ερχόταν σε αντιπαραθέσεις είτε ηθελημένα είτε άθελά του.Και φυσικά εμείς δεν χρεωνόμαστε τα λάθη του περί ου ο λόγος,αλλά ούτε και τις συμπεριφορές του καθενός...
Γερά αύριο για τη ΝΙΚΗ!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Περιμένω τηλ.σου για το ραντεβού αύριο Ναυαρχε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γειά σας συναγωνιστές.
Γερά αύριο για το διπλό. Ας τελειώσει εδώ η γκρίνια επιτέλους. Ας γίνει όπου να ναι το γήπεδο, αρκεί να γίνει. ¨οπου και να γίνει εμείς θα πηγαίνουμε. Ελεος πια. Κάτι βρίσκουμε συνέχεια να τσακωνόμαστε. Ελεος πια και με τις βρωμοφυλλάδες. Η ωρα για σπορ τι ζόρι τραβάει, δεν καταλαβαίνω!! αφού θέλει να υποδείξει, ας βάλει και τα χρήματα. Πρέπι όμως να μας πει, μήπως ο ρέστης χρηματοδοτεί την εφημερίδα? Μήπως ο Ρέστςη είναι το αφεντικό του καραλή στο ραδιόφωνο που δουλεύει. Ελεος πια τσάτσοι δημοσιογράφοι!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Μεγαλε οταν εγω λεω για τα τσατσονια που βγαζουν παικτες και διοικησεις της πλακας στον αφρο ...λετε οτι λεω βοθρολογιες,αλλα το δουλεμα μας τεριαζει σα λαος και σε σας τους καθαρους ελληνες και σε μενα τον μπασταρδοελληνα
Μονο η 7

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι άλλα όποιος έχει απορίες για το τι ζόρι τραβάει η "Ώρα" θα πρέπει να ψαχτεί και για το τι ρόλο παίζει η "Εξέδρα" ή ο "Sport fm" και σε ποιον κάνουν αβάντα!
Το σχόλιο για τον Καραλή είναι άστοχο γιατί η άποψη του είναι να γίνει το γήπεδο οπουδήποτε...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ναι άλλα όποιος έχει απορίες για το τι ζόρι τραβάει η "Ώρα" θα πρέπει να ψαχτεί και για το τι ρόλο παίζει η "Εξέδρα" ή ο "Sport fm" και σε ποιον κάνουν αβάντα!
Το σχόλιο για τον Καραλή είναι άστοχο γιατί η άποψη του είναι να γίνει το γήπεδο οπουδήποτε...
στο βανδη κανουν αβαντα..σιγα το μυαλο που χρειαζετε και κανα μηνα πριν τελειωσει το πρωταθλημα θα βγαλουν και γκαλοπ υπερ παραμονης Βανδη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom