Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κανονικά, μικρέ μου οπαδίσκε, θα έπρεπε ανάμεσά μας στις κερκίδες να ήταν Παοκτζήδες, ανάμεσά σας να ήταν Ξανθιώτες, ανάμεσα στα "σκουλίκια" να υπήρχαν και "βάζελοι", κτλ, κτλ, κτλ. Οπότε, δεν βλέπω κάτι το κακό για μια συνεύρεση στα αποδυτήρια, δεν έχουμε πόλεμο ξέρεις... ένα ματσάκι είναι!!!!

Τέλος πάντων, τι κάθομαι τώρα και εξηγώ κι εγώ σε γαύρο. ΟΛΟΙ ίδιοι είστε ρε παιδί μου... μα ΟΥΤΕ μία εξαίρεση να επιβεβαιώσει τον κανόνα!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άντε, καλή χρονιά και καλά μυαλά!

Να σου υπενθυμισω φιλε Liomas,οτι ειναι σωστη η παρατηρηση σου,και κανονικά ετσι επρεπε να ηταν στο θεμα των φιλαθλων,ωστε ολοι να βοηθανε τις ομαδες τους σε ολα τα παιχνιδια,διοτι απο μια πλευρα,και η παρουσια ολων των φιλαθλων,μπορει να βοηθήσει μια ομαδα θετικα.
Να σου θυμισω ομως οτι οταν σας βάλανε στο "Κλεανθης Βικελιδης" εσεις οι οπαδοι της ΑΕΚ πετάξατε τις φωτοβολιδες ! :uglystupid:!!!!!!! και εγινε διακοπη, μεχρι που ο κοντος σας εβγαλε εξω,και τα λοιπα. :headbang: :headbang: :headbang:
Μανουρα κανανε και οι μΠαοκτσηδες στην Τριπολη,οταν πηγανε να μπουνε τσαμπουκα μεσα στο γηπεδο !!! :headbang: :headbang:  Αυτες ειναι οι δυο καραμπινατες περιπτωσεις στο  θεμα φιλαθλων φετος !!! :uglystupid:
Κοινη άποψη των δυο ομαδων μηπως  ?  :think:
Για το οτι δεν εχουμε πολεμο : οταν η αεκ τα βρισκει σκουρα και κανετε μανουρες μαζι με τον φερερ-κλαψα,μαλλον εσεις δεν το ξερετε :idiot:
Οσο δε για το θεμα των συνευρεσεων στα αποδυτηρια,εγω εγραψα για την συγκεκριμενη,που εγινε πριν το ματς,το ειπαν στην τηλεοραση,ο σεζαρ εκανε την κινηση που εκανε,και ο μΠαοκ επαιξε οπως επαιξε,δηλαδη καθολου !!!! ο νοων νοειτω ! :2funny:
για τα σχολια των υπολοιπων συναδελφων,ραντεβου στον επομενο γυρο στο ολυμπιακο σταδιο. :rockon:
θα σχολιαζα και τον βαζελο σημερα,αλλα τι να πεις για ομαδιτσες: αυτογκολ-γκελα του αρειανου :headbang: :headbang:
καλη χρονια με υγεια και απο μενα σε ολους

Επισκέπτης
Να σου υπενθυμισω φιλε Liomas,οτι ειναι σωστη η παρατηρηση σου,και κανονικά ετσι επρεπε να ηταν στο θεμα των φιλαθλων,ωστε ολοι να βοηθανε τις ομαδες τους σε ολα τα παιχνιδια,διοτι απο μια πλευρα,και η παρουσια ολων των φιλαθλων,μπορει να βοηθήσει μια ομαδα θετικα.
Να σου θυμισω ομως οτι οταν σας βάλανε στο "Κλεανθης Βικελιδης" εσεις οι οπαδοι της ΑΕΚ πετάξατε τις φωτοβολιδες ! :uglystupid:!!!!!!! και εγινε διακοπη, μεχρι που ο κοντος σας εβγαλε εξω,και τα λοιπα. :headbang: :headbang: :headbang:

Έχω γράψει την γνώμη μου, αλλά προφανώς δεν την διάβασες. Εδώ θα μου πεις ότι δεν διάβασες ούτε την αλφάβητο, αυτό θα διάβαζες? :)

το οτι δεν εχουμε πολεμο οταν η αεκ τα βρισκει σκουρα και κανετε μανουρες μαζι με τον φερερ-κλαψα,μαλλον εσεις δεν το ξερετε :idiot:

Όπως και παραπάνω :)

Οσο δε για το θεμα των συνευρεσεων στα αποδυτηρια,εγω εγραψα για την συγκεκριμενη,που εγινε πριν το ματς,το ειπαν στην τηλεοραση,ο σεζαρ εκανε την κινηση που εκανε,και ο μΠαοκ επαιξε οπως επαιξε,δηλαδη καθολου !!!! ο νοων νοειτω ! :2funny:
για τα σχολια των υπολοιπων συναδελφων,ραντεβου στον επομενο γυρο στο ολυμπιακο σταδιο. :rockon:

Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις. Δεν πειράζει... ξεκίνα από τα απλά.

καλη χρονια με υγεια και απο μενα σε ολους

Eπίσης :)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πραγματικα μονοι τους ειναι αυτοι οι γαυροι.δεστε λιγο τα γελακια στην γαυριτικη κυριακη των παρουσιαστων με τον λεμονη.εχουν ξανακαλεσει προπονητη αλλης ομαδας στο στουντιο ποτε?

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Ο Ολυμπιακός είναι κράτος.
Τι ψάχνεις.
Ας τους δείνουν το πρωτάθλημα από την αρχή να χαίρονται και ας αφήσουν τις άλλες ομάδες να παίξουν, μπας και δούμε λίγο μπάλα.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Σαν ποιον δηλαδη προπονητη άλλης ομαδας να καλεσουνε ρε φιλε requiem.....τον φερερ ή τον σαντος ή τον αλλο του βάζελου?  :2funny:
και αντε και τους καλεσανε,τι να πουνε και αυτοι ? για το ροτεσιον ? :headbang: για το πρωταθλημα που ΘΑ παρουνε ? :headbang: τα γηπεδα που εχουνε ? :headbang: τις επιτυχιες τους ?  :helpplea::headbang: :headbang: :headbang:
Επαναλαμβανω,δεν θελω να πρσβαλλω κανεναν,και προσωπικα σεβομαι τους φιλαθλους των αλλων ομαδων τουλαχιστον,γιατι πληρωνουνε για αυτες,αλλα..Ελεος,για ποδοσφαιρο μιλαμε,δεν μιλαμε για καφενειο !!!!!! :2funny: :helpplea:
αντε καλο βραδυ μαγκες,καλη εβδομαδα επισεις να εχουμε και καλη χρονια :rockon:

Επισκέπτης
Μωρομάντηλα να μην ερεθίζεται το ποπουδάκι με το στεγνό χαρτί............
μήνυμα από τον φυλακισμένο Αρίωνα αύριο οι πρωτοπόροι κάνουν ρεβεγιόν και οι δεύτεροι μένουν στο σπίτι να φυλάνε τα μωρά. 
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
μήνυμα από τον φυλακισμένο Αρίωνα αύριο οι πρωτοπόροι κάνουν ρεβεγιόν και οι δεύτεροι μένουν στο σπίτι να φυλάνε τα μωρά. 

Εγώ τα μωρομάντηλα!!!! Ο πουρουπού στη ΝΕΤ απόψε μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα με το 2-0 της ΑΕΚ!!!! Σχολίασε και τον ΠΑΟΚ ότι δεν κατέβηκε να χτυπήσει το ματς γιατί βλέπει τα επόμενα  :jerking: :jerking: :jerking: Κάτι οφσάϊντ ΔΕΝ τα είδε η ΝΕΤ φυσικά όπως ΔΕΝ είδε και τη φάση με τον θεατρίνο του ΠΑΟ  :boobies:

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
εκει φτασαμε να λενε οι δημοσιογραφοι οτι γουσταρουν για οποιονδηποτε και να μειωνουν καταστασεις χωρις καμια τιμωρια, αλλα οταν ειναι τοποθετημενοι για να εξυπηρετουν συμφεροντα ετσι ειναι.....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μην δείνετε σημασία σε κανέναν κομπλεξικό!!!! Αφήστε να λένε ότι θελουνε!!!! Αρκετό ξυδάκι όπως τις φακές και μωρομάντηλα ;)

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
ειναι κουραστικο ομως να θες να δεις και να ακουσεις κατι και να μην μπορεις επειδη ειναι εκει αυτοι οι μαλακες και λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι. καθε αγωνιστικη η Α.Ε.Κ ειναι ευνοοημενη και οι αλλοι δυο ειναι αδικημενοι αν ειναι δυνατον.......

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα κιτρινόμαυρα αδέρφια, σε λίγες ώρες σβήνει το 2007 και η ομάδαρα μας έχει εκπληρώσει κατά το ήμισυ έναν από τους φετινούς της στόχους. Μπράβο σε όλους όσους αγωνίστηκαν εντός και εκτός γηπέδου για αυτήν την κατάληξη.

[move]ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ...!!!!! [/move]

Να ευχηθώ σε όλους Καλή Χρονιά υγεία και ευτυχία για τον καινούριο χρόνο.

Συνημμένα

• DIKEFALOS_b.jpg
    DIKEFALOS_b.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 16

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου-πρωταθλητές της 14ης αγωνιστικής και πρωταθλητές για το 2007....και καλή βδομάδα κ χρόνια πολλά.

Πάμε στα χθεσινά:καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ της ΑΕΚ τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(όχι όπως των δολοφόνων)που παρά το τσουχτερό κρύο πήγε χθεσ στο γήπεδο κ συμπαρασταθηκε στην ομάδα προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Η ομάδα όπως αρκετές φορές φέτος έπαιξε μέτριο ποδόσφαιρο αλλά το αποτέλεσμα μετράει....σε ένα ματς που πέρσι πήραμε Χ.Τουλάχιστον πήραμε αυτό που έπρεπε κ δεν κάναμε άλλη μια οδυνηρή γκελα-τύπου Ηρακλή.
Οι Καφές,Ράμος ήταν εκπληκτικοί χθες-ειδικά ο πρώτος άρχισε να ανεβαίνει πολύ.

Φοβερή η συμπαράσταση των παιχτών στον Μπλάνκο όταν πανηγύριζε το γκολ που το αφιέρωσε στον πατέρα του.Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια-όχι οπως τις άλλες ομάδες που οι παίχτες τσακώνονται συνέχεια μεταξύ τουςε κ οι βρισιές στους προπονηταράδες τους δίνουν και παίρνουν.

Ευχαριστούμε Ζούλιο Σέζαρ για την πραγματικά πολύτιμη προσφορά σου.Καλή τύχη όπου και αν πας.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλημέρα αδέλφια μου-πρωταθλητές της 14ης αγωνιστικής και πρωταθλητές για το 2007....και καλή βδομάδα κ χρόνια πολλά.

Πάμε στα χθεσινά:καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ της ΑΕΚ τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(όχι όπως των δολοφόνων)που παρά το τσουχτερό κρύο πήγε χθεσ στο γήπεδο κ συμπαρασταθηκε στην ομάδα προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Η ομάδα όπως αρκετές φορές φέτος έπαιξε μέτριο ποδόσφαιρο αλλά το αποτέλεσμα μετράει....σε ένα ματς που πέρσι πήραμε Χ.Τουλάχιστον πήραμε αυτό που έπρεπε κ δεν κάναμε άλλη μια οδυνηρή γκελα-τύπου Ηρακλή.
Οι Καφές,Ράμος ήταν εκπληκτικοί χθες-ειδικά ο πρώτος άρχισε να ανεβαίνει πολύ.

Φοβερή η συμπαράσταση των παιχτών στον Μπλάνκο όταν πανηγύριζε το γκολ που το αφιέρωσε στον πατέρα του.Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια-όχι οπως τις άλλες ομάδες που οι παίχτες τσακώνονται συνέχεια μεταξύ τουςε κ οι βρισιές στους προπονηταράδες τους δίνουν και παίρνουν.

Ευχαριστούμε Ζούλιο Σέζαρ για την πραγματικά πολύτιμη προσφορά σου.Καλή τύχη όπου και αν πας.
συγχαρητηρια. Αντε και καλη συνεχεια. Μια αλλαγη μονο καλο μπορει να κανει.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα μικρό και άκακο "τέρας" :2funny:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Σκοτεινέ άστα, γύρισα πριν καμιά ώρα, είμαι επιεικώς κόκκαλο και πως μου μπήκε η ιδέα να ακούσω τα κάλαντα πριν την πέσω για έναν βασιλικό ύπνο... Αλλά τίποτα κανένας ακόμα!! Α ρε και έρθουν τίποτα πιπίνια θα τα φιλέψω καλά.... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom