alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ναι οκ,οταν αναφερεσε σε αλλες ομαδες... για τον γαυρο ομως οταν λες την λεξη μουφα που παει το μυαλο σου? ;)μουφες = συνήθως αναφορά στις μεταγραφές
ναι οκ,οταν αναφερεσε σε αλλες ομαδες... για τον γαυρο ομως οταν λες την λεξη μουφα που παει το μυαλο σου? ;)μουφες = συνήθως αναφορά στις μεταγραφές
το μυαλό μου είναι μονοδιάστατο, αργό και φτωχόναι οκ,οταν αναφερεσε σε αλλες ομαδες... για τον γαυρο ομως οταν λες την λεξη μουφα που παει το μυαλο σου? ;)
δηλαδη αν σου πω πχ οτι η κυβερνηση της ελλαδος ειναι μουφα? το μυαλο σου μονο σε ενα πραγμα θα παει παλι? μωρε μια χαρα τα καταλαβαινεις ολα εσυ αλλα και τι να πεις...το μυαλό μου είναι μονοδιάστατο, αργό και φτωχό
στο ίδιο ακριβώς πάει
τιποτα δεν ειναι δεδομενο... ο φιλιπου τα ιδια λεει,πουλαει και με ενα ευρωΡε παιδία κανένα νέο για το μπάσκετ έχουμε θα παίξουμε β΄ τελικά ?
ναι όντως συμφωνώαεκ εισαι,σε δυο χρονια θα εισαι παλι Α και ποιο δυνατος...
Συμφωνω με οσα γραφεις αλλα να ξερεις οτι ειναι ρισκο γιατι περνει 700 χιλιαρικα και οσο να ναι με τετοια προβληματα δεν θα ειναι ο ιδιος ντιοπ ο παλιος και καλος δηλαδη για μενα το καλυτερο για την αεκ θα ηταν να φυγει ντιοπ, γκεντζογλου,γκερειρο, και λεοναρτο και να παρει μιτσελ,γκαρντοσο και ζαιρι και οικονομικα πιο καλα αλλα και καλυτερες λυσειςκαι να μεινει ο ντιοπ το θεμα μιτσελ δεν πρεπει να το αφησουν... δεν ειναι και τοσο μεγαλα τα ποσα για να μην χωρανε διαπραγματευση... ειδικα αν πωληθει ο γκεντσογλου πρεπει οποσδηποτε να παρουμε μιτσελ,ο παιχτης περσυ δεν ειχε κανει καν προετοιμασια,δεν ειχε κανενα ματς στα ποδια του και μολις ηρθε αρχισε να το τσουλαει το τοπι... δεν λεμε οτι ειναι ο σουπερ-χαφ αλλα το παλικαρι ξερει μπαλα...
φυσικά το ίδιο καταλαβαίνωδηλαδη αν σου πω πχ οτι η κυβερνηση της ελλαδος ειναι μουφα? το μυαλο σου μονο σε ενα πραγμα θα παει παλι? μωρε μια χαρα τα καταλαβαινεις ολα εσυ αλλα και τι να πεις...
γκαρντοσο γιατι? να μενουμε με 10 καθε λιγο και λιγακι? για ζαιρι δεν θα σχολιασω... μιτσελ και ντιοπ προτιμω και ας μην παιξει τα μισα παιχνιδια παλι ο μαυρουκος... περσυ σε τουλαχιστον 10 ματς του δευτερου γυρου ηταν μιση ομαδα μονος του...Συμφωνω με οσα γραφεις αλλα να ξερεις οτι ειναι ρισκο γιατι περνει 700 χιλιαρικα και οσο να ναι με τετοια προβληματα δεν θα ειναι ο ιδιος ντιοπ ο παλιος και καλος δηλαδη για μενα το καλυτερο για την αεκ θα ηταν να φυγει ντιοπ, γκεντζογλου,γκερειρο, και λεοναρτο και να παρει μιτσελ,γκαρντοσο και ζαιρι και οικονομικα πιο καλα αλλα και καλυτερες λυσεις
παλι μπυρες πινεις?φυσικά το ίδιο καταλαβαίνω
και πάλι μούφα μεταγραφές έκανε
(δεν έκανε αλλαγές υπουργών τελευταία;)
καλά, δεν είναι έτσι ακριβώςτιποτα δεν ειναι δεδομενο... ο φιλιπου τα ιδια λεει,πουλαει και με ενα ευρω
για μενα καλυτερα να παιξει Β και να ξεκινισει απο το 0... αεκ εισαι,σε δυο χρονια θα εισαι παλι Α και ποιο δυνατος...
οχιπαλι μπυρες πινεις?
καλοι ειναι... θα ειναι γαματη συναυλια,ενας γνωστος τους ειδε βουκουρεστι πριν κατι μερες και μου ειπε οτι αξιζε... προτιμω παντως ποιο σκληρο staff... η ποιο light συναυλια που εχω παει ειναι scorpionsοχι
προετοιμάζομαι για να πάω να θυμηθώ τα φλώρικα νιάτα μου
Bon Jovi
καλά, δεν είναι έτσι ακριβώς
τι θα πει "ΑΕΚ είσαι";
εγώ θα έλεγα : αν είναι να είσαι "ΑΕΚ" και να σέρνεσαι σαν ομάδα, καλύτερα να πέσεις Β και να φτιάξεις ούτως ή άλλως. Αν δεν φτιάξεις, ποτέ μην ξανασηκωθείς.
Όχι ΑΕΚ, ό,τι σκατά όνομα και να έχεις.
Αυτό το πράγμα με τα αλλησβερίσια στον αθλητισμό είναι τρομερά νοσηρό
και επειδή πολύς κόσμος βασίζει την ψυχολογία του (κατεμέ αυτό είναι λάθος, αλλά είναι αλήθεια) στο τι θα κάνει η ομάδα...είναι πούστικο πράγμα να παίζεις με την ψυχολογία του για τα συμφέροντά σου
το παρον λεει οτι αυτη τη στιγμη σε ολα τα τμηματα της ΑΕΚ καλειτε να βοηθησει ο κοσμος... και επειδη ο κοσμος δεν εχει τα λεφτα που χωνουν καποιοι παραγοντες η καλυτερη λυση ειναι να χτιστει το τμημα μπασκετ απο το 0... με καλη διαχειρηση και στηριξη η ομαδα θα ειναι πισω στην Α χωρις χρεη και με περισοτερες επιλογες... αυτο ειπα εγω... τωρα εσυ παντα μπλεκεις τον αεκτζη με τους υπολοιπους... καθε ενας εχει την νοοτροποια του και διαφορετικο τροπο σκεψης... ο ηρακλης πχ μπορει να μην καταφερει αυτο που λεω... για την αεκ και τον κοσμο της ειναι αλλη ιστορια...δεν με έπιασες
λέω πως ο καθένας για την ομάδα του λέει: Χ είμαι
ο ένας Θρύλος, ο άλλος ΠΑΟ, ο άλλος ΑΕκ, ο άλλος ΠΑΟΚ, ο άλλος Ηρακλής κοκ
όλοι για την ομάδα τους το ίδιο λένε
σημασία δεν έχει τι θεωρείς πως έχεις σαν ιστορία, αλλά τι παρουσιάζεις στο παρόν
θρυλος λεει ο παπαρας.δεν με έπιασες
λέω πως ο καθένας για την ομάδα του λέει: Χ είμαι
ο ένας Θρύλος, ο άλλος ΠΑΟ, ο άλλος ΑΕκ, ο άλλος ΠΑΟΚ, ο άλλος Ηρακλής κοκ
όλοι για την ομάδα τους το ίδιο λένε
σημασία δεν έχει τι θεωρείς πως έχεις σαν ιστορία, αλλά τι παρουσιάζεις στο παρόν