You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
χωρις λυμπε για ολα τα ματς και χωρις σκοκο στα επομενα δυο με βαζελο και μπαοκ... κεκλεισμενων τα εντος... καλα κρασια
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χωριs λυμπε η αεκ ειναι πιο γρηγορη και ειδικα τωρα που βρηκε πατηματα λεοναρτο και γκερειρο ισωs ειναι και καλυτερα αστον να ξεκουραστει γιατι του χρονου θα ειναι μονο για τα ντερμπι
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πολλυ γελιοΗ ποινή της ΑΕΚ είναι η βαρύτερη της τελευταίας ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από εδώ και μπρος περιμένω να δω ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (λέω και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Tο άλλο με τον τοτό το ξέρεις;Η ποινή της ΑΕΚ είναι η βαρύτερη της τελευταίας ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από εδώ και μπρος περιμένω να δω ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (λέω και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα)
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ποιο γρηγορη ναι ποιο αποτελεσματικη οχι... για να βαλουν γκολ οι γκερειρο-μπαχα πρεπει πρωτα να κανουν αιτηση του νομου 105... ο λεοναρντο οκ εδειξε ανεβασμενος δεν ξερεις ομως πως θα αντιδρασει στο παιχνιδι του οταν θα εχει απεναντι του ποιο ποιοτικους αμυντικους απο αυτους του βολου...χωριs λυμπε η αεκ ειναι πιο γρηγορη και ειδικα τωρα που βρηκε πατηματα λεοναρτο και γκερειρο ισωs ειναι και καλυτερα αστον να ξεκουραστει γιατι του χρονου θα ειναι μονο για τα ντερμπι
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αν και σε εχω κοψει για σοβαρο παιδι κανεις που και που τα αστειακια σου ε?Η ποινή της ΑΕΚ είναι η βαρύτερη της τελευταίας ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ενοειs τον σαριεγκι τον βυντρα τον καντε και τον ιωαννιδη πολλυ ποιοτηταποιο γρηγορη ναι ποιο αποτελεσματικη οχι... για να βαλουν γκολ οι γκερειρο-μπαχα πρεπει πρωτα να κανουν αιτηση του νομου 105... ο λεοναρντο οκ εδειξε ανεβασμενος δεν ξερεις ομως πως θα αντιδρασει στο παιχνιδι του οταν θα εχει απεναντι του ποιο ποιοτικους αμυντικους απο αυτους του βολου...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μην ξεχνας τους κατσουρανη,κοντρερας,γκαρσια... καμια σχεση ποιοτικα με τους αμυντικους και μεσο αμυντικους του βολου...ενοειs τον σαριεγκι τον βυντρα τον καντε και τον ιωαννιδη πολλυ ποιοτητα
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι δεν τουs ξεχνω ενοειται γιατι φετοs τουs εχω ξεφτυλισει εκτοs απο κεινου του βολου αμα θυμασαι καλαμην ξεχνας τους κατσουρανη,κοντρερας,γκαρσια... καμια σχεση ποιοτικα με τους αμυντικους και μεσο αμυντικους του βολου...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δεν εχει σημασια τι εκανες στο πρωταθλημα... σημασια εχει πως θα παρουσιαστουν τωρα οι ομαδες... και ο βολος χτες δεν ειχε καμια σχεση με την ομαδα που μας εριξε 4... οπως και να χει δεν το βλεπω να βγαινουμε 1οι στα πλευ ωχ αλλα οπως εχω ξαναπει και να βγουμε δεν εχουμε τυχη στα πλευ οφ του τσουλου... εχεις δει ποιες ομαδες θα ειναι στην κληρωση?ναι δεν τουs ξεχνω ενοειται γιατι φετοs τουs εχω ξεφτυλισει εκτοs απο κεινου του βολου αμα θυμασαι καλα
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι το ειδα 1-0 με πεναλτυ με το ζορι δηλαδηδεν εχει σημασια τι εκανες στο πρωταθλημα... σημασια εχει πως θα παρουσιαστουν τωρα οι ομαδες... και ο βολος χτες δεν ειχε καμια σχεση με την ομαδα που μας εριξε 4... οπως και να χει δεν το βλεπω να βγαινουμε 1οι στα πλευ ωχ αλλα οπως εχω ξαναπει και να βγουμε δεν εχουμε τυχη στα πλευ οφ του τσουλου... εχεις δει ποιες ομαδες θα ειναι στην κληρωση?
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ποιο λές; Τιμωρία 2 αγωνιστικών στο Ζήκο επειδή είπε "οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ παίζουν συγγνώμη για την έκφραση, σα χεσμένοι στο καραισκάκη", επίπληξη στον Δώνη "η χώρα είναι ένα μπουρδέλο"....Tο άλλο με τον τοτό το ξέρεις;
Αν δεν έλεγε ο Ζήκο αυτό το "συγγνώμη για την έκφραση" θα του είχαν στήσει ανδριάντα έξω από το Καραισκάκη με έξοδα του κράτους κιόλας.!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καλά για να λέμε και την αλήθεια και στο Γιουρόπα να πάμε δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα περάσουμε στους ομίλους. Βασικά δε ξέρω αν θα είμαστε στους δυνατούς ή στους αδυνάτους. Γιατί αν είμαστε στους αδύνατους τότε και εκεί δεν είναι και τόοοοοοοσο εύκολα τα πράγματα.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας των σπορ γιατι δινει δικαιωμα και στον φτωχο να γαμησειδεν εχει σημασια τι εκανες στο πρωταθλημα... σημασια εχει πως θα παρουσιαστουν τωρα οι ομαδες... και ο βολος χτες δεν ειχε καμια σχεση με την ομαδα που μας εριξε 4... οπως και να χει δεν το βλεπω να βγαινουμε 1οι στα πλευ ωχ αλλα οπως εχω ξαναπει και να βγουμε δεν εχουμε τυχη στα πλευ οφ του τσουλου... εχεις δει ποιες ομαδες θα ειναι στην κληρωση?
εξαιρεση αποτελει η Ελλαδα
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και για να εχουμε εικονα
στον πρωτο γυρο του cl ειναι σε μια κληρωση
Rubin Kasan
Dynamo Kiew
ο δευτερος της Ρουμανιας
Benfica Lissabon
ο δευτερος της Ολλανδιας
ο δευτερος της Τουρκιας
ο δευτερος της Ελλαδας
ο δευτερος της Ελβετιας
ο δευτερος της Δανιας
και ο δευτερος του Βελγιου
αρα οι πιθανοτητες για τις ελληνικες ομαδες δεν ειναι και μικρες
στα "play of" του cl οι 5 που θα περασουν απο τις αναμετρησεις ποιο πανω θα πεσουν
στο τεταρτο της Ισπανιας
στο τεταρτο της Αγγλιας
στον τριτο της Γερμανιας
στον τεταρυο της Ιταλιας
και στον τριτο της Γαλιας
φυσικα οι πιθανοτητες ειναι 10% για να περασεις
αλλα..........
Rubin Kasan
Dynamo Kiew
ο δευτερος της Ρουμανιας
Benfica Lissabon
ο δευτερος της Ολλανδιας
ο δευτερος της Τουρκιας
ο δευτερος της Ελλαδας
ο δευτερος της Ελβετιας
ο δευτερος της Δανιας
στα "play of" του cl οι 5 που θα περασουν απο τις αναμετρησεις ποιο πανω θα πεσουν
στο τεταρτο της Ισπανιας
στο τεταρτο της Αγγλιας
στον τριτο της Γερμανιας
στον τεταρυο της Ιταλιας
αλλα..........
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πολλυ ονειροπολοs εισαι
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
βγαλε αυτο το αβαταρ ρε συ γιωργο συχαινομαι και μονο που το βλεπω.βαλε καμια ενδοξη στιγμη στην ιστορια της ΑΕΚαρας μας.οχι το λογοτυπο των λαμογιων.πολλυ ονειροπολοs εισαι
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δεν υπαρχει περιπτωση τυπε να περασει η ΑΕΚ η ο βαζελος απο τον προκριματικο.οτι και να λεμε.και για να εχουμε εικονα
Rubin Kasan
Dynamo Kiew
ο δευτερος της Ρουμανιας
Benfica Lissabon
ο δευτερος της Ολλανδιας
ο δευτερος της Τουρκιας
ο δευτερος της Ελλαδας
ο δευτερος της Ελβετιας
ο δευτερος της Δανιας
στο τεταρτο της Ισπανιας
στο τεταρτο της Αγγλιας
στον τριτο της Γερμανιας
στον τεταρυο της Ιταλιας
αλλα..........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K