John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
1) Τη βία τη γεννάει το αίσθημα αδικίας και προσβολής. Οπότε τα διάφορα όργανα ας μην ψάχνουν πολύ μακριά τους για το πως μπορούν να την καταπολεμήσουν.
2) Βεβαίως και πρέπει η ΑΕΚ να φάει τουλάχιστον δύο αγωνιστικές, καθώς είναι υπότροπη. Αλλά όταν ένα μήνα πριν υπότροπος ομάδα έφαγε μία αγωνιστική (που δε γίνεται καθώς δεν υπάρχει ποινή...μισής αγωνιστικής για να διπλασιαστεί σε μία, ως υπότροπος) δεν είναι να αγανακτείς?
...Προφανώς στην έφεση θα μας ...κάνουν τις 3...2 και θα λένε πάλι για το κράτος των Αθηνών που ευνοεί την ΑΕΚ
Για τον ίδιο λόγο αγανακτούν και οι φίλαθλοι του Ηρακλή, γιατί η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη, καθώς είναι επιλεκτική.
3) Εγώ λέω να το πάμε αλλιώς το θέμα: ΜΑΖΙ ΣΑΣ, βαράτε με το βούρδουλα! αλλά εφόσον γίνανε τέτοια επεισόδια για να υποστούμε τέτοιες ποινές, υποδείξτε μας και τους ενόχους (φυσικά πρόσωπα) που προφανώς θα σαπίσουν στη φυλακή. Γιατί αν δεν είστε σε θέση να συλλάβετε σε κλειστό χώρο αυτούς τους ταραξίες, εσείς με τη δύναμη του κράτους πόσο μεγαλύτερο πρόστιμο πρέπει να επιβληθεί σε εσάς ως πολιτεία, για δυσφήμιση και ζημιωση της ΠΑΕ ΑΕΚ....Αποδώστε λοιπόν σε εμάς το πρόστιμο της ανυπαρξίας σας, αφού παρακρατήσετε το μερίδιο του δικού μας.
4) Δύο αγωνιστικές ο Ατρόμητος? Αυτό γιατί το κάνανε? Για να μεγαλώσει η δική μας ποινή? Να λένε κοίτα πόσο έφαγε αυτός που δεν μπήκε καν στον αγωνιστικό χώρο, άρα μη μιλάς?
5) Ο Δώνης επίπληξη? Δηλαδή αν το πω εγώ δημοσίως δύο φορές δε θα έχω καμμία ποινή? Καταλαβαίνετε τι νομιμοποιείτε με αυτή σας την ενέργεια?
Ο Ζήκος είχε πει απλά "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι διαιτητές -συγνώμη για την έκφραση- παίζουν σαν χεσμένοι στο Καραϊσκάκη" και έφαγε δύο αγωνιστικές.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Ρε τύπε τι γράφεις στην υπογραφή σου; " ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος 2011 " ; 6-0 χάσατε... Δηλαδή πόσα πρέπει να φάτε για να το βουλώσετε; 10;;; Ξυπνήστε...