Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μπεο ΜΠΙΝΕ ΜΙΖΕΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ  :zfuck: :s&m_1:
μονο γι αυτον τον σκατοκεφτε τον μπεο επρεπε να φανε τα λυσακα τουs αλλα απο οτι ειδαμε με το ζορι παλι κριμα δεν αξιζει σε κανεναν απ αυτουs τουs παικτεs να παιζουν στην αεκ αλοιμονο τουs αν βγουν τσαμπιονs λιγκ θα φαμε μεγαλο πακετο και θα τρεχουμε παλι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μονο γι αυτον τον σκατοκεφτε τον μπεο επρεπε να φανε τα λυσακα τουs αλλα απο οτι ειδαμε με το ζορι παλι κριμα δεν αξιζει σε κανεναν απ αυτουs τουs παικτεs να παιζουν στην αεκ αλοιμονο τουs αν βγουν τσαμπιονs λιγκ θα φαμε μεγαλο πακετο και θα τρεχουμε παλι
Τυπε επεσε πολυ τσεκουριασμα οι μπεοι χτυπαγαν στο ψαχνο,λυμπε και Ντιοπ φαγανε πολυ γερες κλωτσιες,και ο μακος σε μια φαση νομισα οτι εχασε το ποδι του,ευτιχως ομως δεν ηταν κατι σοβαρο.

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε επεσε πολυ τσεκουριασμα οι μπεοι χτυπαγαν στο ψαχνο,λυμπε και Ντιοπ φαγανε πολυ γερες κλωτσιες,και ο μακος σε μια φαση νομισα οτι εχασε το ποδι του,ευτιχως ομως δεν ηταν κατι σοβαρο.
συμφωνω αλλα δεν μπορω να διανοηθω με τον βολο να κανειs καθυστερησειs εμενα μου φαινεται οτι και ο χιμενεθ τα εχει χαμενα δεν μπορει να μην βαζει τον καφε και να βαζει μιτσελ η δεν μπορει να βαζει μπαχα και να μην βαζει μπλανκο ελεοs

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:rockon:To πρώτο στην ομάδα του Μανόλο που στην τελευταία πια στροφή,δείχνει-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-χαρακτήρα και πάει τρένο μετά το Κύπελλο την υπόθεση σεντόνι.Πλέον με μη ήττα την Πέμπτη κόντρα στα ψόφια βαζέλια,είμαστε το Νο1 φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέι οφ.Ο Μπάοκ δεν με φοβίζει,πάντα πελάτη τον είχα,πελάτης μου θα παραμείνει :humpleg:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα ΑΕΚΑΡΕΣ!!!
Λαου λαου και να μαστε στην πρωτη θεση των πλευ ωχ  :2funny: πλακα πλακα αν συνεχισουν να παιζουν ετσι οι αντιπαλοι μας σε αυτο το μινι πρωταθλημα παρωδια μπορει να κανουμε το θαυμα... φυσικα οπως ειπα και αλλες φορες αυταπατες δεν εχω γιατι στα πλευ οφ του τσουλου θα περιμενουν ομαδες οπως λατσιο,βιγιαρεαλ,μαντσεστερ σιτυ κτλ... δηλαδη οποιος και να βγει πρωτος στα πλευ οφ ειναι σχεδον ακατορθωτο να περασει στου ομιλους,για το μονο πραγμα που θα φαω μελι ειναι οτι δεν θα βγει ευρωπη ο μπουχεσας...
Βεβαια μην ξεχναμε οτι θα πεσει και το τσεκουρι του αθλητικου δικαστη και οπως παει το πραγμα στα δυο δυσκολα εντος με βαζελα και φαπα-οκ μαλλον θα ειμαστε με αδειες εξεδρες... ειδα και τα δυο παιχνιδια χτες και οπως αναμενοταν το θεαμα ηταν και παλι για κλαματα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα δευτερα συγχαρητήρια,έχω να τα πω στην ομάδα χάντμπολ της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ,που σε χαλεπούς για την ΑΕΚ-απο΄πλευρά πρωταθλητισμού-καιρούς,κατέκτησε πανάξια,τσαμπουκαλίδικα τον πρωτο μας τίτλο στο εν λόγω άθλημα,σκορπώντας ρίγη χαράς και συγκίνησης στα εκατομμύρια Ενωσίτες ανά την υφήλιο :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon:
Τα τρίτα και πιο ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ,ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΚΑΙΡΟΥΣ,πήραν πανάξια τον 6ο τους τίτλο στο ΕυρωπαΊκο μπάσκετ,κάνοντας μας λίγο εμάς τους Έλλνηες να δείξουμε ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Πιστεύω ότι πέραν από εμπάθειες οι υγιείς Έλληνες φίλαθλοι χάρηκαν στον χθεσινό ΕυρωπαΊκό τίτλο.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟ :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημερα ΑΕΚΑΡΕΣ!!!
Λαου λαου και να μαστε στην πρωτη θεση των πλευ ωχ  :2funny: πλακα πλακα αν συνεχισουν να παιζουν ετσι οι αντιπαλοι μας σε αυτο το μινι πρωταθλημα παρωδια μπορει να κανουμε το θαυμα...
χμ....όλα οκ...αλλά εκτός από τους αντιπάλους σας...παίζετε κι εσείς σούπερ μπάλα...
ε;
τέλος πάντων...ειλικρινά δεν ξέρω πώς νιώθετε που βλέπετε αυτό το πράγμα
προσωπικά πέρσι το έλεγα πως θα βγαίναμε τελευταίοι, οπότε δεν είχα και κανένα άγχος (ασε που ήμουνα και είμαι αποστασιοποιημένος)
αλλά και φέτος αδυνατώ να καταλάβω τη λογική κάποιου μέσα σε όλη αυτή την τρέλα της κρίσης σε όλη την αγορά να ασχολείται με λαμόγια όπως τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Έχω ξενερώσει απίστευτα με όλα αυτά.
Πάλι έγιναν επεισόδια ακόμα και στο χάντμπολ και κανείς δεν ασχολείται. Τα του Κυπέλλου όπως αναμενότανε ξεχάστηκαν όπως και τόσα άλλα πιο πριν.

Το γυρίσαμε τώρα πάλι....επιτυχίες, πρωταθλητές, κυπελλούχοι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
χμ....όλα οκ...αλλά εκτός από τους αντιπάλους σας...παίζετε κι εσείς σούπερ μπάλα...
ε;
τέλος πάντων...ειλικρινά δεν ξέρω πώς νιώθετε που βλέπετε αυτό το πράγμα
προσωπικά πέρσι το έλεγα πως θα βγαίναμε τελευταίοι, οπότε δεν είχα και κανένα άγχος (ασε που ήμουνα και είμαι αποστασιοποιημένος)
αλλά και φέτος αδυνατώ να καταλάβω τη λογική κάποιου μέσα σε όλη αυτή την τρέλα της κρίσης σε όλη την αγορά να ασχολείται με λαμόγια όπως τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Έχω ξενερώσει απίστευτα με όλα αυτά.
Πάλι έγιναν επεισόδια ακόμα και στο χάντμπολ και κανείς δεν ασχολείται. Τα του Κυπέλλου όπως αναμενότανε ξεχάστηκαν όπως και τόσα άλλα πιο πριν.

Το γυρίσαμε τώρα πάλι....επιτυχίες, πρωταθλητές, κυπελλούχοι

super μπαλα δεν παιζει κανεις... απλα αμα ειδες τα χτεσινα ματσακια παοκ-παο και αεκ-βολος η μονη ομαδα που επαιξε ποδοσφαιρο εστω και για ενα μισαωρο ειμασταν εμεις...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αν το καλοκαιρι παρουμε γεωργιαδη,κοντοε,ζαιρι και κανα δυο ακομα ξενους τις προκοπης,κρατησουμε ντιοπ και γινει αλλαγη εδρας με ριζουπολη τοτε θα βγει αξιοπρεπος η επομενη χρονια και ας φυγουν σκοκο,μπλανκο,εξαλου χτες η ομαδα μια χαρα επαιξε και χωρις αυτους...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
super μπαλα δεν παιζει κανεις... απλα αμα ειδες τα χτεσινα ματσακια παοκ-παο και αεκ-βολος η μονη ομαδα που επαιξε ποδοσφαιρο εστω και για ενα μισαωρο ειμασταν εμεις...
δεν τα είδα
και επειδή ρώτησα πόσο ήρθανε τα σκορ άρχισε ο μαλάκας από το πρασινοθρεντ Proud to be Greek να με λέει λούγκρα και βαποράκι.
Αλλά και χωρίς να τα δω, δεν χρειάζεται τρομερή εξυπνάδα για να πει κανείς πως αποκλείεται ομάδες που έπαιξαν σούπα ένα ολόκληρο πρωτάθλημα να μεταμορφωθούνε σε μια νύχτα - ειδικά άμα είναι μετά από 3 εβδομάδες διακοπή.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν τα είδα
και επειδή ρώτησα πόσο ήρθανε τα σκορ άρχισε ο μαλάκας από το πρασινοθρεντ Proud to be Greek να με λέει λούγκρα και βαποράκι.
Αλλά και χωρίς να τα δω, δεν χρειάζεται τρομερή εξυπνάδα για να πει κανείς πως αποκλείεται ομάδες που έπαιξαν σούπα ένα ολόκληρο πρωτάθλημα να μεταμορφωθούνε σε μια νύχτα - ειδικά άμα είναι μετά από 3 εβδομάδες διακοπή.
και τωρα σουπα παιζουν,απλα η αεκ εδειχνε ποιο αποφασισμενη και στον παοκ βγηκαν οι φασεις... ο βαζελος ηταν τραγικος και ο βολος απλα εχει ψιλοξεφουσκωσει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν το καλοκαιρι παρουμε γεωργιαδη,κοντοε,ζαιρι και κανα δυο ακομα ξενους τις προκοπης,κρατησουμε ντιοπ και γινει αλλαγη εδρας με ριζουπολη τοτε θα βγει αξιοπρεπος η επομενη χρονια και ας φυγουν σκοκο,μπλανκο,εξαλου χτες η ομαδα μια χαρα επαιξε και χωρις αυτους...
αφού ο Απόλλωνας δεν δέχεται να πάτε Ριζούπολη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και τωρα σουπα παιζουν,απλα η αεκ εδειχνε ποιο αποφασισμενη και στον παοκ βγηκαν οι φασεις... ο βαζελος ηταν τραγικος και ο βολος απλα εχει ψιλοξεφουσκωσει...
xaxaxa
μάλλον λήξανε τα αναβολικά τους...χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom