Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506
Ωραία εμείς τα κάναμε όλα αυτά που λες εσυ που στα 100 σου χρόνια έχασες το πρωτάθλημα στο καινούργιο σου γήπεδο με όλη την αβάντα παντού όπως είχαμε εμείς κάποτε πως λέγεσαι ;
εμεις μπηκαμε και μας βρηκανε τα 100 μας χρονια ηδη πρωταθλητες τυπε...

εσεις να δουμε στα 100 σας χρονια τι θα κανετε!!! επιστροφη προκαταβολης δε γινεται δεκτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν επρεπε να φτασω καν να δινω τετοιο αγωνα υπερ παντων με 10 βαθμους μπροστα..Επρεπε να ερθω για βολτα εκει..Πηραμε τα αρχιδια μας γιατι ετσι μας αξιζε και τελος..
αυτο φιλε ειναι θεμα του αλαφουζου. εκτος αν θεωρειτε τα πρωταθληματα μας καθαρα...

καθαρα δεν ειναι ουτε τα ματς στο β τοπικο....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
εμεις μπηκαμε και μας βρηκανε τα 100 μας χρονια ηδη πρωταθλητες τυπε...

εσεις να δουμε στα 100 σας χρονια τι θα κανετε!!! επιστροφη προκαταβολης δε γινεται δεκτη

αυτο φιλε ειναι θεμα του αλαφουζου. εκτος αν θεωρειτε τα πρωταθληματα μας καθαρα...

καθαρα δεν ειναι ουτε τα ματς στο β τοπικο....
Κάτσε να δούμε και θα δούμε είναι για τον χορταρεα εμείς μιλάμε για το τι έχει γράψει η ιστορία στα 100 σου χρόνια δεν είσαι πρωταθλήτρια ενώ έβαλες όλα τα μέσα για να είσαι και κινδυνεύεις να δεις και τον Ολυμπιακό τροπαιούχο στο γήπεδο σου μιλάμε για κρέμασμα από πολυέλαιο

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Μαγκες ας δουμε την πραγματικοτητα οπως εχει.Ξεφτιλυστηκαμε απο ΟΛΟΥΣ στα πλευ οφ.Και απο τον παοκ απο 2-0 εγινε 2-2 στο μαντρι και ειδικα στην τουμπα απο 1-2 εγινε 3-2 και με βαζελο απο 1-0 εγινε 1-2 και μετα χαιδευομασταν και με αρη τα ιδια και χειροτερα.Ας μη κοροδευομαστε ειμαστε καραγκιοζηδες τελεια και παυλα.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ.Ολη την χρονια τους ειχαμε στα τεσσερα μπηκαμε με 10 βαθμους μπροστα και πηραμε τα αρχιδια μας.Παμε γι αλλα.Δε μας φταιει κανεις..
Αρχιδια τιτλο αξιζαμε αυτα πηραμε και χαιρεται..
Χαλαρωσε παιχτη μου.
ποδοσφαιρο ειναι δεν εχει εγγυησεις, αμα ηταν να το παιρνει οποιος ξεκιναει με πλεονεκτημα δεν θα υπηρχαν play offs.
Χασαμε κρισιμες αναμετρησεις αλλα δεν παιζαμε μονοι μας, παιζαν και οι αλλοι ξερεις.
Αναγνωριζουμε τα λαθη μας και παμε μπροστα για την επομενη σεζον. Με δυναμη και αισιοδοξια, χωρις κλαψομουνιαση.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506
Κάτσε να δούμε και θα δούμε είναι για τον χορταρεα εμείς μιλάμε για το τι έχει γράψει η ιστορία στα 100 σου χρόνια δεν είσαι πρωταθλήτρια ενώ έβαλες όλα τα μέσα για να είσαι και κινδυνεύεις να δεις και τον Ολυμπιακό τροπαιούχο στο γήπεδο σου μιλάμε για κρέμασμα από πολυέλαιο
γεννεθλια μου τα γιορτασα ηδη ως πρωταθλητης τυπε....

τελικα το πρωταθλημα ειναι καθαρο η οχι θα μας πεις?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606

Είσαι παλαιοημερολογίτης τύπε ; Πρωτάθλημα δεν είναι κανένα καθαρό τύπε μου λιγότερο ακάθαρτα υπάρχουν μόνο

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306

Καθαρα πρωταθληματα παιρνει μονο ο Ολυμπιακος τυπε.
αυτο του ΠΑΟΚ ειναι ντεμι

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506
Χαλαρωσε παιχτη μου.
ποδοσφαιρο ειναι δεν εχει εγγυησεις, αμα ηταν να το παιρνει οποιος ξεκιναει με πλεονεκτημα δεν θα υπηρχαν play offs.
Χασαμε κρισιμες αναμετρησεις αλλα δεν παιζαμε μονοι μας, παιζαν και οι αλλοι ξερεις.
Αναγνωριζουμε τα λαθη μας και παμε μπροστα για την επομενη σεζον. Με δυναμη και αισιοδοξια, χωρις κλαψομουνιαση.
δε με πειθει...

τα αποτελεσματα ολα δειχναν οτι η ΑΕΚ δεν ηθελε το πρωταθλημα. δεν επαιζε για τον εαυτο της.

και δεν ανοιξε μυτη. τοσο εμπιστοσυνη στον τιγρη (που το πουλησε κατω απο το τραπεζι)

αυτα εχουν οι συμμαχιες...

κατα τα αλλα αν το παιρναμε εμεις δε θα ηταν καθαρο αλλα αν το παιρναμε θα ηταν βρωμικο...

τωρα που το πηρε το βορειο σωματειο ολα καλα για καποιο λογο!!!!

εγιναν η μπαρτσα ξαφνικα

Είσαι παλαιοημερολογίτης τύπε ; Πρωτάθλημα δεν είναι κανένα καθαρό τύπε μου λιγότερο ακάθαρτα υπάρχουν μόνο
τυπε ο πρωταθλητης ειναι ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....

μεχρι σημερα εγω ημουν και τα γενεθλια της ΑΕΚ εχουν γινει ηδη για τα 100 χρονια...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
δε με πειθει...

τα αποτελεσματα ολα δειχναν οτι η ΑΕΚ δεν ηθελε το πρωταθλημα. δεν επαιζε για τον εαυτο της.

και δεν ανοιξε μυτη. τοσο εμπιστοσυνη στον τιγρη (που το πουλησε κατω απο το τραπεζι)

αυτα εχουν οι συμμαχιες...

κατα τα αλλα αν το παιρναμε εμεις δε θα ηταν καθαρο αλλα αν το παιρναμε θα ηταν βρωμικο...

τωρα που το πηρε το βορειο σωματειο ολα καλα για καποιο λογο!!!!

εγιναν η μπαρτσα ξαφνικα

τυπε ο πρωταθλητης ειναι ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....

μεχρι σημερα εγω ημουν και τα γενεθλια της ΑΕΚ εχουν γινει ηδη για τα 100 χρονια...
Μεταφέρθηκαν σαν την Πρωτομαγιά τύπε ;γιατί δεν βγαίνουν τα μαθηματικά ο πρωταθλητής είναι από σήμερα και μετά τύπε πας για μαλακας της χρονιάς με συν δώδεκα βαθμούς στα πλέι οφ του διαγωνισμού

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506
Μεταφέρθηκαν σαν την Πρωτομαγιά τύπε ;γιατί δεν βγαίνουν τα μαθηματικά ο πρωταθλητής είναι από σήμερα και μετά τύπε πας για μαλακας της χρονιάς με συν δώδεκα βαθμούς στα πλέι οφ του διαγωνισμού
εισαι θεοχαζος

θα περιμενα να εισαι παοκτσης αλλα οκ...

"επιστημονες"

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.191
Πόντοι
3.466
Ευχαριστουμε....

Συνημμένα

• ΠΑΟΚ.png
    ΠΑΟΚ.png
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 18

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506
απο ολο αυτο το σκηνικο κραταω το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ των παοκτσηδων που σε καθε ευκαιρια, σε καθε φαουλ χθες, στο ματς μονο την ΑΕΚ ηξεραν να βρισουν... οταν εληξε το ματς παλι πρωτα αυτο εκαναν και μετα πανηγυρισαν. η πρωτη τους ενεργεια ως πρωταθλητες ηταν να βρισουν και να χλευασουν την ΑΕΚ. τους χαλασε που ο Αρης δε το χαρισε το ματς οπως ο γαυρος και ο ζελας ενω παρακαλουσαν τον γαυρο την τεταρτη να κοψει βαθμους... κατα τα αλλα πιστεψαν οτι εγιναν σοβαρο σωματειο με σαματα και κατι 37χρονους βασικους...

ολη τη χρονια παπαγαλιζαν ο,τι μαλακιες ελεγαν οι ανεπαρκεστατοι γαυροι και βαζελοι για διαιτητες, για παραγκες, για παραρτηματα...

ντροπη στον κυριο μελισσανιδη που τους το χαρισε αυτο το πρωταθλημα. δεν επρεπε σε αυτο το αχαριστο σωματειο του "ηεμεισηκανεις"... κατανοουμε βεβαια οτι ετσι εχουν οι συμμαχιες και ειναι αναγκαστικο κακο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
απο ολο αυτο το σκηνικο κραταω το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ των παοκτσηδων που σε καθε ευκαιρια, σε καθε φαουλ χθες, στο ματς μονο την ΑΕΚ ηξεραν να βρισουν... οταν εληξε το ματς παλι πρωτα αυτο εκαναν και μετα πανηγυρισαν. η πρωτη τους ενεργεια ως πρωταθλητες ηταν να βρισουν και να χλευασουν την ΑΕΚ. τους χαλασε που ο Αρης δε το χαρισε το ματς οπως ο γαυρος και ο ζελας ενω παρακαλουσαν τον γαυρο την τεταρτη να κοψει βαθμους... κατα τα αλλα πιστεψαν οτι εγιναν σοβαρο σωματειο με σαματα και κατι 37χρονους βασικους...

ολη τη χρονια παπαγαλιζαν ο,τι μαλακιες ελεγαν οι ανεπαρκεστατοι γαυροι και βαζελοι για διαιτητες, για παραγκες, για παραρτηματα...

ντροπη στον κυριο μελισσανιδη που τους το χαρισε αυτο το πρωταθλημα. δεν επρεπε σε αυτο το αχαριστο σωματειο του "ηεμεισηκανεις"... κατανοουμε βεβαια οτι ετσι εχουν οι συμμαχιες και ειναι αναγκαστικο κακο.
Απόλυτο δίκιο έχεις αδερφέ αλλά κάνεις ένα μικρό λαθάκι:
ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ, ΤΟ ΕΧΑΣΕ.
Κλάψε τώρα :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506
Απόλυτο δίκιο έχεις αδερφέ αλλά κάνεις ένα μικρό λαθάκι:
ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ, ΤΟ ΕΧΑΣΕ.
Κλάψε τώρα :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:
αποψη σου και αποψη μου...

μια χαρα το χαρισε!

αλλοι κλαιγανε και κλαψουριζαν και κλαψουριζουν ακομη

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Χαλαρωσε παιχτη μου.
Την πραγματικότητα έγραψα τυπε μου. Ούτε κλαψομουνιαζω αλλά είχαμε όλα τα πλεονεκτήματα για να το πάρουμε. Οι άλλοι είχαν Ευρώπη άρα κ κούραση ειμασταν 12 μπροστά αλλά πήραμε τα αρχιδια μας. Φυσικά και προχωράμε δεν τελειώνει ο κόσμος σήμερα. Απλα πήραμε αυτό που μας άξιζε αυτό έγραψα τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506
τετοιο βρισιμο παντως στην ΑΕΚ του Μελισσανιδη δεν εχω δει απο αλλους να τρωει ουτε ο γαυρος του κοκκαλη...

μιλαμε τοσο καφε γινεται το βρακι τους καθε φορα...

κακως ο τιγρης τους αφηνει να παρουν ανασα και να μιλανε...

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Την πραγματικότητα έγραψα τυπε μου. Ούτε κλαψομουνιαζω αλλά είχαμε όλα τα πλεονεκτήματα για να το πάρουμε. Οι άλλοι είχαν Ευρώπη άρα κ κούραση ειμασταν 12 μπροστά αλλά πήραμε τα αρχιδια μας. Φυσικά και προχωράμε δεν τελειώνει ο κόσμος σήμερα. Απλα πήραμε αυτό που μας άξιζε αυτό έγραψα τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Συμφωνω . Εμεις κατα διαστηματα παιζαμε υπεροχη μπαλλα αλλα απο παθος μηδεν και ωρες ωρες τρικυμια στην αμυνα

Επίσης ο Παοκ και να μην επαιρνε πρωταθλημα ειχε μια πορεια στο conference , εβγαλε και ενα Κωσταντελια . Εμεις τι καναμε φετος;

Αποτυχημενη η χρονια για την ΑΕΚ και δεν βλέπω φως για την νεα χρονια .
Τουλαχιστον να γινει η Φιλαδελφεια ενα γηπεδο που μπορεις να πας για βολτα και οχι για πόλεμο . Ξεχαρμανιασαν λιγο οι οργανωμενοι , εμφανιστηκαν και τα ΜΑΤ γυρω απο το γηπεδο .

Και του χρονου νομιζω 4 ομαδες θα πηγαινουν για τιτλο, ισως και 5 αν ο Αρης βγει Ευρωπη και τσεπωσει κανα φραγκο. Ομαδαρα κανεις δεν εχει , ποιος θα αντεξει μεχρι τα πλεη οφ ειναι το θέμα.

Για την ΑΕΚ ελπιζω να παμε τουλαχιστον εως τους 16 του Conference

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom