baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
τους δημιουργησαμε το μεγιστο κομπλεξ,καναμε τον εφιαλτη τους πραγματικοτητα.Τι κάναμε τύπε ;
τους δημιουργησαμε το μεγιστο κομπλεξ,καναμε τον εφιαλτη τους πραγματικοτητα.Τι κάναμε τύπε ;
ο,τι πεις ευρωπαιε απο τα λιντλ!το ταβανι σου το επιασες ενα νταμπλ και ενα παρολιγον πρωταθλημα.
θα ειναι τιποτα ανοιχτο γυρω απο το γηπεδο στις 29 μαιου ή να παρω κανα καφέ στο χερι απο πειραια πριν ξεκινησουμε?καλα παει και μονο που μας βλεπετε στον υπνο σας και στο ξυπνιο σας ΑΠΟ ΠΑΝΩ
εσυ ευρωπαιος απο τι εισαι?ο,τι πεις ευρωπαιε απο τα λιντλ!
Κοιτα ρε κάτι τριτοτεταρτους που μιλανε για ταβανια…το ταβανι σου το επιασες ενα νταμπλ και ενα παρολιγον πρωταθλημα.
Καλα παιξε εκει του χρονου κι εσυ ΑΝ περασεις τα προκριματικα.ο,τι πεις ευρωπαιε απο τα λιντλ!
Τυπε πρεπει να συνειδητοποιησεις τη σκληρη πραγματικοτητα καποια στιγμη οτι τοσο σαν σωματειο οσο και σαν ιστορια και μεγεθος ειστε μια τριχα απο τα αρχιδια του Ολυμπιακου.χαλβας εισαι? για του χρονου μας ρωτησες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αλιμονο οπου και να ημουν εγω βριζαν ολοι την αεκ οτι ομαδα και να ηταν....
το κομπλεξ εχει παει σε αλλο επιπεδο...
βεβαια τωρα που το πηραν οι βουλγαροι δεν ειναι στημενο το πρωταθλημα αλλα "μαγκικο"
Άμα το ξέρεις κ είσαι σίγουρος ρίξε στοίχημα δέκα χιλιάδες ευρώ ...του χρονου θα λετε 28 7 και παει λεγοντας τυπε...
Τυπε, ξεχνας κατι σημαντικο. Η Κουλα είναι η τριτη δυναμη στην Ελλαδα. Η ΤΡΙΤΗ.Κοιτα ρε κάτι τριτοτεταρτους που μιλανε για ταβανια…
ναι βεβαιως θα σερβιρουμε δωρεαν κορνεδες, ξερετε εσεις….θα ειναι τιποτα ανοιχτο γυρω απο το γηπεδο στις 29 μαιου ή να παρω κανα καφέ στο χερι απο πειραια πριν ξεκινησουμε?
εγω ειμαι τριτοτερτος περιστασιακα εσυ εισαι σε αυτη τη κατηγορια για χρονια,δεν μιολαω για δ εθνικη επειδη ποναει,βιωσες να δεις την ομαδα σου στα τοπικα.Κοιτα ρε κάτι τριτοτεταρτους που μιλανε για ταβανια…
συνδυασμός μίλκο καπ και κορνέδες,θα πέσει πολύ χεσιό και σοβάτισμα στο γηπεδάκιναι βεβαιως θα σερβιρουμε δωρεαν κορνεδες, ξερετε εσεις….
οχι ρε ειναι η μεγαλυτερη ομαδα πανευρωπαικα.Τυπε, ξεχνας κατι σημαντικο. Η Κουλα είναι η τριτη δυναμη στην Ελλαδα. Η ΤΡΙΤΗ.
Η σκληρη πραγματικοτητα ειναι οτι μεχρι πριν μιαμιση ωρα ησασταν εκτος Ευρωπης και καταιδρωμενοι, σωσατε την τριτη θεση εναντι των πρασινων ναυαγιων.Τυπε πρεπει να συνειδητοποιησεις τη σκληρη πραγματικοτητα καποια στιγμη οτι τοσο σαν σωματειο οσο και σαν ιστορια και μεγεθος ειστε μια τριχα απο τα αρχιδια του Ολυμπιακου.
Τι να λεμε τωρα επειδη με τον Μελισσανιδη αποκτησατε τα κοζα στη παραγκα τα τελευταια χρονια νομιζετε οτι γινατε το αντιπαλο δεος;
Σοβαροι να ειμαστε...
μας πιανουν και κουβεντα οι γαυροι χαχαχαχαΕχεις αγχος ετσι?
Μεχρι που θα φτασει η ΑΕΚ του χρονου?
Μεχρι τωρα παντως φτανει μεχρι αμυγδαλες.
Του χρονου βλεπουμε, μπορουμε και καλυτερα….
μαλλον ονειρευεσαι.Η σκληρη πραγματικοτητα ειναι οτι μεχρι πριν μιαμιση ωρα ησασταν εκτος Ευρωπης και καταιδρωμενοι, σωσατε την τριτη θεση εναντι των πρασινων ναυαγιων.
Τα υπολοιπα ειναι παπαρολογιες, για να βρεις την τριχα πρεπει πρωτα να υπαρχουν τ’ αρχιδια.
Αυτα τα πηρατε κανονικοτατα φετος…
τι να κανουμε δεν ειχαμε την τυχη να ειμαστε ολοι διορισμενοι τυπε!!!εγω ειμαι τριτοτερτος περιστασιακα εσυ εισαι σε αυτη τη κατηγορια για χρονια,δεν μιολαω για δ εθνικη επειδη ποναει,βιωσες να δεις την ομαδα σου στα τοπικα.
Ρε τη γαμημενη τη περισταση, και περσι περιστασιακα.εγω ειμαι τριτοτερτος περιστασιακα εσυ εισαι σε αυτη τη κατηγορια για χρονια,δεν μιολαω για δ εθνικη επειδη ποναει,βιωσες να δεις την ομαδα σου στα τοπικα.
μια χαρα η καραμελα βολευει.μηπως φταιει ο ολυμπιακος για τα χρεη σας?τι να κανουμε δεν ειχαμε την τυχη να ειμαστε ολοι διορισμενοι τυπε!!!
Κατσε ο @tsigkoleletos ακομα δεν μας ειπε, ακομα, ποσο καλυτερα απο τον Ολυμπιακο θα παει η Κουλα του χρονου.οχι ρε ειναι η μεγαλυτερη ομαδα πανευρωπαικα.