Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.765
- Πόντοι
- 28.246
Πηλιος δεν ειναι δικη του επιλογη. Και μπραβο στο παιδι που εχει αρπαξει τις ευκαιριες εστω κι ετσι και βγαζει κοσμο απο την εντεκαδα.Εγω συμφωνω κι ας μου τα χωνουν,αν ο σαμουραΙ ηταν προπονηταρα, πέρσι που ηταν ολοι χωμα θα επρεπε να ειχαμε δεκα βαθμους διαφορα απο το δευτερο, ανταυτου κοντεψε να κανει το θαυμα και να το χασει.Εμμονικος μεχρι αηδιας,καταστρεψε τον φαν φεερτ και ο πονσε δε θα ειχε ξεμπλοκαρει αν δεν τραυματιζόταν ο γκαρσια και δε θα επαιζε κι αυτος να παρει παιχνιδια,και τα ιδια αν δεν λειπαν ο χατζισαφι και ο μοχαμαντι δεν θα αναγκαζοταν να βαλει τον πηλιο και θα τον ετρωγε το μαυρο σκοταδι.Τα ιδια κανει και με τον ραντονια αφου βαζει το μ@l@k@ το κουτσο τον αναπηρο το σιντιμπε και ακομα και ο γατος μου βλεπει οτι ειναι για κλωτσιες.Να γραψω κι αλλα λάθη ? θα κουρασω.......Αλλα και παλι του Μελ του βγαζω το καπελλο τον "εφτιαξε" προπονηταρα και τον πουλαει του χρονου και ολα καλα.
Και ο Τσιλουλης δεν ειναι δικη του επιλογη και τον ρωτησαν αλλα ο Τσαταλης εκανε αμεση παρεμβαση οτι δεν θα πάρει θεση η αεκ τωρα.
Αυτα για το σανο που τους εχουν πουλησει Τσακιρηδες και Κετζετζογλια οτι κουμαντο κανει ο Αλμειδα. Ουτε ο Πονσε ηταη δικη του επιλογη. Δεν θελει τετοιους παιχτες ο Αλμειδα. Παιζει αλλο ποδοσφαιρο.