Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.765
Πόντοι
28.246
Εγω συμφωνω κι ας μου τα χωνουν,αν ο σαμουραΙ ηταν προπονηταρα, πέρσι που ηταν ολοι χωμα θα επρεπε να ειχαμε δεκα βαθμους διαφορα απο το δευτερο, ανταυτου κοντεψε να κανει το θαυμα και να το χασει.Εμμονικος μεχρι αηδιας,καταστρεψε τον φαν φεερτ και ο πονσε δε θα ειχε ξεμπλοκαρει αν δεν τραυματιζόταν ο γκαρσια και δε θα επαιζε κι αυτος να παρει παιχνιδια,και τα ιδια αν δεν λειπαν ο χατζισαφι και ο μοχαμαντι δεν θα αναγκαζοταν να βαλει τον πηλιο και θα τον ετρωγε το μαυρο σκοταδι.Τα ιδια κανει και με τον ραντονια αφου βαζει το μ@l@k@ το κουτσο τον αναπηρο το σιντιμπε και ακομα και ο γατος μου βλεπει οτι ειναι για κλωτσιες.Να γραψω κι αλλα λάθη ? θα κουρασω.......Αλλα και παλι του Μελ του βγαζω το καπελλο τον "εφτιαξε" προπονηταρα και τον πουλαει του χρονου και ολα καλα.
Πηλιος δεν ειναι δικη του επιλογη. Και μπραβο στο παιδι που εχει αρπαξει τις ευκαιριες εστω κι ετσι και βγαζει κοσμο απο την εντεκαδα.
Και ο Τσιλουλης δεν ειναι δικη του επιλογη και τον ρωτησαν αλλα ο Τσαταλης εκανε αμεση παρεμβαση οτι δεν θα πάρει θεση η αεκ τωρα.

Αυτα για το σανο που τους εχουν πουλησει Τσακιρηδες και Κετζετζογλια οτι κουμαντο κανει ο Αλμειδα. Ουτε ο Πονσε ηταη δικη του επιλογη. Δεν θελει τετοιους παιχτες ο Αλμειδα. Παιζει αλλο ποδοσφαιρο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Βλέπω είχαμε πολλούς επισκέπτες .....
να τους τρατάρω το κατιτίς τους
7962018_6c309.gif

και σπεύδω να ανεβάσω την βαθμολογία

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.437
Πόντοι
10.411

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.014
Πόντοι
81
Πηλιος δεν ειναι δικη του επιλογη. Και μπραβο στο παιδι που εχει αρπαξει τις ευκαιριες εστω κι ετσι και βγαζει κοσμο απο την εντεκαδα.
Και ο Τσιλουλης δεν ειναι δικη του επιλογη και τον ρωτησαν αλλα ο Τσαταλης εκανε αμεση παρεμβαση οτι δεν θα πάρει θεση η αεκ τωρα.

Αυτα για το σανο που τους εχουν πουλησει Τσακιρηδες και Κετζετζογλια οτι κουμαντο κανει ο Αλμειδα. Ουτε ο Πονσε ηταη δικη του επιλογη. Δεν θελει τετοιους παιχτες ο Αλμειδα. Παιζει αλλο ποδοσφαιρο.
δεκα παιχτες μπορουν στην Ελλαδα να παιξουν αυτο που θα ηθελε ,αλλα αν τους ειχες σε μια ομαδα δε θα ηθελες καν προπονητη.Ο Πινεδα κανει 8εκ που τρεχει πανω κατω κι απο κει και περα ο γιονσον ,ολοι οι αλλοι βγαλαν προβληματα οταν τους πίεσε και ζητησε το παραπανω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.765
Πόντοι
28.246
Βλέπω είχαμε πολλούς επισκέπτες .....
να τους τρατάρω το κατιτίς τους
7962018_6c309.gif

και σπεύδω να ανεβάσω την βαθμολογία
Κανει για τις φακες που θελω να φτιαξω; Θα σε καλεσω αλλα ισως μου πεσει λιγο παραπανω στο πιατο σου.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Κανει για τις φακες που θελω να φτιαξω; Θα σε καλεσω αλλα ισως μου πεσει λιγο παραπανω στο πιατο σου.
Φακές με καπνιστή ρέγγα,ελίτσες και φρέσκο ψωμί.Μιά χαρά.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.765
Πόντοι
28.246

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.014
Πόντοι
81
ο ΑΛΑΦ παντως αργησε ,δεν βγηκε ακομα να πει οτι η Κηφησια ειναι προασκημένη στην ΑΕΚ και παίξανε καλυτερα με τον ΠΑΟ

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Ο Giannis.mt ειναι ο μονος που εγραψε δυο σωστες κουβεντες. Ξανα διαβασε τες και ξανα κοιτά ποσες φορες τον "εφτισξε" ο Μελισσανιδης τον Αλμειδα για παρει περυσι πρωταθλημα και για να ξανα ειναι πρωτη η αεκ φετος. Και μας τον βγαλατε προπονηταρα.
Με τον Γιαννακο ταιριαζετε για αυτό συμπεθεριαζετε γαυρουληδες και οι δυο!
Για το αλλο σχόλιο που εκανες, φαντασου αυτα να τα ειχε κανει ο Ολυμπιακος. Οχι οτι δεν τα εκανε στο παρελθον. Αλλα οπως τα λουστηκαμε ενω ειχαμε ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ετσι θα τα λουστειτε.
Μια κανονικοτατη συμφωνια με ελευθερο παιχτη, καμια σχεση με τις βρωμιες τις δικες σας, θυμησου περα δωθε παιχτων από τον Αρη που ηρθαν στο βοθρολιμανο για μια μερα και πουληθηκαν ξανα την επομενη…
Δεν μου λες. Το προσυμφωνο ειναι σαν αυτο του Λαζαρου τοτε; Και τι σας κοφτει εσας ρε τι προσυμφωνο καναμε, θα ζηταμε και την αδεια σας?

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Εγω συμφωνω κι ας μου τα χωνουν,αν ο σαμουραΙ ηταν προπονηταρα, πέρσι που ηταν ολοι χωμα θα επρεπε να ειχαμε δεκα βαθμους διαφορα απο το δευτερο, ανταυτου κοντεψε να κανει το θαυμα και να το χασει.Εμμονικος μεχρι αηδιας,καταστρεψε τον φαν φεερτ και ο πονσε δε θα ειχε ξεμπλοκαρει αν δεν τραυματιζόταν ο γκαρσια και δε θα επαιζε κι αυτος να παρει παιχνιδια,και τα ιδια αν δεν λειπαν ο χατζισαφι και ο μοχαμαντι δεν θα αναγκαζοταν να βαλει τον πηλιο και θα τον ετρωγε το μαυρο σκοταδι.Τα ιδια κανει και με τον ραντονια αφου βαζει το μ@l@k@ το κουτσο τον αναπηρο το σιντιμπε και ακομα και ο γατος μου βλεπει οτι ειναι για κλωτσιες.Να γραψω κι αλλα λάθη ? θα κουρασω.......Αλλα και παλι του Μελ του βγαζω το καπελλο τον "εφτιαξε" προπονηταρα και τον πουλαει του χρονου και ολα καλα.
Εγω συμφωνω (ε βεβαια συμφωνεις ρε Γιαννακο) κι ας μου τα χωνουν,αν ο σαμουραΙ ηταν προπονηταρα, πέρσι που ηταν ολοι χωμα θα επρεπε να ειχαμε δεκα βαθμους διαφορα απο το δευτερο (γιατι ρε Γιαννακο 10 μονο? Βαλε και 20 βαθμους), ανταυτου κοντεψε να κανει το θαυμα και να το χασει (ελα όμως που δεν το εχασε ρε Γιαννακο) .Εμμονικος μεχρι αηδιας,καταστρεψε τον φαν φεερτ (3ος φορ ηταν και είναι ακομα, γιατι καταστραφηκε?) (και αφου καταστραφηκε γιατι δεν ζητησε να φυγει φετος ρε Γιαννακο?) και ο πονσε δε θα ειχε ξεμπλοκαρει (ελα όμως που ξεμπλοκαρε και αυτος) αν δεν τραυματιζόταν ο γκαρσια και δε θα επαιζε κι αυτος να παρει παιχνιδια (και γιατι να παιζει ρε Γιαννακο ο 2ος στην σειρα Πονσε όταν εχεις διαθεσιμο τον Γκαρσια? δεν μας τα λες καλα ρε Γιαννακο, με εμας εισαι ή με τους αλλους?),και τα ιδια αν δεν λειπαν ο χατζισαφι και ο μοχαμαντι δεν θα αναγκαζοταν να βαλει τον πηλιο και θα τον ετρωγε το μαυρο σκοταδι (ελα όμως που δεν τον εφαγε το μαυρο σκοταδι τον Πηλιο αλλα αντιθετως εγινε βασικος και εξαιρετικος ακριβως την καταλληλη στιγμη ρε Γιαννακο μου).Τα ιδια κανει και με τον ραντονια αφου βαζει το μ@l@k@ το κουτσο τον αναπηρο το σιντιμπε και ακομα και ο γατος μου βλεπει οτι ειναι για κλωτσιες.Να γραψω κι αλλα λάθη ? (όχι ρε Γιαννακο ελεος μην βγαλεις κι αλλα λαθη του Αλμειδα, μπορει να σε διαβαζει ο Τιγρης και να τον διωξει) θα κουρασω (κουρασες Γιαννακο κουρασες).......Αλλα και παλι του Μελ του βγαζω το καπελλο τον "εφτιαξε" προπονηταρα και τον πουλαει του χρονου και ολα καλα. (Ελα ρε ΑΕΚαρε Γιαννακο είναι η συμπαθεια σου ο Μελ ετσι φαινεται…) Και που εισαι Γιαννακο, εγω βαζω στοιχημα το σπιτι μου, ότι ειτε το παρει φετος η ΑΕΚ ειτε το χασει, του χρονου προπονητης θα είναι παλι ο Αλμειδα και προεδρος ο Τιγρης! Εσυ Γιαννακο βαζεις στοιχημα το σπιτι σου για το αν του χρονου στο γαυρο θα είναι προπονητης ο ισπανος Αλεφαντος και προεδρος ο χοντρος? Γιαννακο ελα να σε παρω μια μερα μαζι στη Φιλαδελφεια και μπορει και να γουσταρεις και να γινεις ΑΕΚ!
Μπηκε τωρα ένας αμπαλος ΑΕΚτζης ή μηπως ένα γαυροτρολ?, να μας πει την αγανακτηση του για τον Αλμειδα. Γιαννακο δεν σε ξερω ρε φιλε αλλα από μπαλα δεν μου φαινεσαι και πολύ σχετικος. Μας εγραφες περσι Απριλιο μηνα παλι για τα λαθη του Αλμειδα που δεν εβαζε τον Γκαρσια στην φυσικη του θεση στα εξτρεμ και αλλα αστεια για Αμραμπατ, Βιντα κλπ.

Γιαννακο να σε ενημερωσω αδερφε ότι επεσες σε όλα μεσα…κοβει το ματι σου ποδοσφαιρικα λεμε…
Ο Αλμειδα Γιαννακο και μονο για τα παρακατω που θα σου γραψω είναι μαγκας μεγαλος και αυτος εφτιαξε τον Τιγρη και όχι το αντιθετο που μας λες.

• Οραματιστηκε τον Γκαρσια φορ που εσυ ακομα δυσκολευεσαι να το καταλαβεις.
  • Εκανε μια ομαδα που ειχε ψυχολογια λουζερ να μην δεχεται να χασει.
  • Σου πηρε πρωταθλημα από την πρωτη χρονια ακομα και με τους αμπαλους Ροτα και Μοχαμαντι μπακ και τερματοφυλακα τον Αθανασιαδη που δεν πιανει ουτε πουλι βαλσαμωμενο.
  • Μολις ηρθε στην ΑΕΚ προτεινε 2 παιχτες Πινεδα και Χουανκ, δηλαδη τα 2 καλυτερα χαφ του πρωταθληματος, μυρωδιας ο Αλμειδα ε Γιαννακο?
Μπορω να γραψω πολλα ακομα στην παραπανω λιστα Γιαννακο. Και εγω να ξερεις θα συνεχισω να τον θεωρω καλο προπονητη ακομα και αν το χασει φετος.

Ρε ζεμπου το Γιαννακο βρηκες να ταυτιστεις με τις αποψεις του ρε φιλε, τον Γιαννακο?

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
δεκα παιχτες μπορουν στην Ελλαδα να παιξουν αυτο που θα ηθελε ,αλλα αν τους ειχες σε μια ομαδα δε θα ηθελες καν προπονητη.Ο Πινεδα κανει 8εκ που τρεχει πανω κατω κι απο κει και περα ο γιονσον ,ολοι οι αλλοι βγαλαν προβληματα οταν τους πίεσε και ζητησε το παραπανω.
Γιαννακο τα ειπαμε και πιο πανω, ασχολήσου καλυτερα με την ομαδα σου ρε φιλε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
ο αλμειδα εγινε κινεζος και μετα απο μιση ωρα ξαναγινε αργεντινος. :coffee: αεκλαρα μπελ. :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.765
Πόντοι
28.246
Ο Τσακιρης προχτες, εγραψε οτι δεν ηξερε τιποτα για την μεταγραφη. Και οι υπολοιποι ρεπορτερ της αεκ. Το στο διαολο, τοσο κακοι ρεπορτερ ειναι και το χασανε αφου οιζυμωσεις γινοντουσαν από τον Γεναρη και κλειστηκε ο παιχτης;
Ο Αλμειδα ρωτηθηκε για την μεταγραφη και ισα που προλαβε ο Τσαταλης να ΜΗΝ απαντησει λεγοντας οτι δεν θα υπαρξει τοποθετηση τωρα.
Ο Τσακιρης χτες εκραζε για φαουλ τον Βοκολο που εδωσε τον παιχτη. Μαλλον ητανε κρυφο και ετσι επρεπε να παραμεινει. Γιατι αραγε; Αφου ολα εγιναν νομιμα και με σεβασμο στην ομαδα της Λαμιας.
Μηπως τελικα το προσυμφωνο ειναι, βαλε ρε Τσιλουλη την υπογραφη σου στο χαρτι παρε και κανα τριανταρι χιλιαρικα προκαταβολη, αλλα δεν είναι και σιγουρο οτι θα σε παρουμε τελικα. Και την προκαταβολη, κρατα την μωρε και πες στον Βοκολο ότι έχεις προσυμφωνο με αεκ.
Και τωρα η αεκ ειναι υποχρεωμενη να φαει τον παιχτη στην μαπα.

Ξερεις πως το λενε αυτο; ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ! Τεχνασμα της παλιας σχολης που ειναι ο Τιγρης.

Τωρα εσυ και οι υπολοιποι προσπαθήστε να μας πεισετε οτι η αεκ δεν ειναι το ιδιο και χειροτερο κουμάσι αλλα η τιμια προσφυγοπουλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.765
Πόντοι
28.246
Ρε ζεμπου το Γιαννακο βρηκες να ταυτιστεις με τις αποψεις του ρε φιλε, τον Γιαννακο?
Να είσαι αντικειμενικος φιλε. Αλλιως τα γυριζω ολα τουμπα και δεν εχουμε κανει ποτε ρεμουλες οι Ολυμπιακοι και με Κοκκαλη και με Μαρινακη.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.014
Πόντοι
81
matrixako
Αυτος ελεγε για δυο ενδεκαδες και εγινε ρομπα,οι δημισογραφοι της πλακας δεν γραφανε για διαστιμικο ποδοσφαιρο ? Που ηταν το διαστιμικο που το πηρε ΣΤΗ ΤΡΙΧΑ ?
3ος φορ δεν ειναι ,ειναι ο ανύπαρκτος φορ αφου δεν παιζει?Τα ιδια εκανε και με τον τσουμπερ περσι ,τον εβαζε αλλαγες και οποτε τον εβαζε τον ξεφτιλιζε .Οπότε τον εβαλε βασικο φετος.Ο πονσε χαΙρομαι και παντα μου αρεσε αλλα αμα εισαι γιδι και τον βαζεις 20 λεπτα δε θα βρει ρυθμο, ξεκλείδωσε επειδη ο γκαρσια εμεινε εξω ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.Ο Γκαρσια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ και θα παιζαμε καλυτερα με εξτρεμ Γκαρσια και να μπαινει μαζι με Πονσε δευτερο σεντερ φορ.Τωρα ξερεις να διαβαζεις ή οχι ? Για τον πηλιο αυτο εγραψα,το παιδι ειναι εξαιρετικο και κακος δεν τον ειχε βαλει απο την αρχη και ουτε θα επαιζε αν δε φευγαν οι αλλοι με την εθνικη τους,ποια καταλληλη στιγμη?Απλα δεν ειχε να βαλει αλλον και τον εβαλε .Σιγα ο μυρωδιας μην τα ειχε υπολογισει.Αν τα ειχε υπολογισει ο σωστος προπονητης βαζει το μικρο να παιρνει χρονο και δεν τον πεταει στα σκατα.Προτεινε πινεδα ναι.ΑΛΛΑ προτεινε να μεινει κι ο βιντα των 34 ετων που πολλοι ειδατε μονο το γκολ που εβαλε και δεν ειδατε ολη τη χρονια ποσες φορες εχει πουλησει την αμυνα και ακομα και στο γκολ που φαγαμε ηταν τοσο πισω που θα εκανε παρεα στον αντιπαλο τερματοφυλακα και ετρεχε ο κακομοιρης ο γιονσον να καλυψει.Για τον αμπραμπατ μεσα εχω πεσει,σε καθε παιχνιδι ξυλο ριχνει και θελει να περασει ολη την αμυνα και οσες φορες επαιξε ο ελιασον εβγαλε ματια.AEK δεν ειναι οποιος υποστηριζει τυφλα με παροπιδες τον προπονητη και τον καθε παιχτη που του πλασαρουν.Εγω οταν κοιταω τη λάσπη δε βλέπω μεσα της τα αστρα που αντανακλώνται,ουτε βλεπω τον ανθρακα για χρυσο.Οταν εγω πηγαινα φιλαδελφεια οι περισσοτεροι ηταν ακομα ιδεα του πατερα τους.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.014
Πόντοι
81
Γιαννακο τα ειπαμε και πιο πανω, ασχολήσου καλυτερα με την ομαδα σου ρε φιλε.
matrixako κατι τετοιους θελουν , στις στραβες να βαρανε παλαμακια .Καταπίνουμε με απληστία κάθε ψέμα που μας κολακεύει, αλλά την αλήθεια που μας φαίνεται πικρή την παίρνουμε με μικρές γουλιές.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.765
Πόντοι
28.246
@matrix21 Καλημερα!

Σου εχω νεα για να σου φυγει το αγχος. Μαλουτας σφυριζει αυριο την Αεκ με τον ΠΑΣ.

qu'est ce que c'est Maloutas, ειπες; Ειναι ενας διαιτητης που σφύριξε το Σαββατο το Καλαματα Ολυμπιακος Β. Επιθετικο φαουλ το εδωσε πεναλτι και ετσι κερδισε η Καλαματα. Και η ΕΠΟ τον επιβραβευει βαζοντας τον να σφυριξει αυριο το παιχνιδι σας.

Μην μου αγχωνεσαι. Εμπιστοσυνη στον στρατηγο Αλμε(γ)ιδα και το πρωταθλημα παλι της αεκ ειναι. Ο νιαου τα εχει κανονισει απο τωρα και το ποιοι και πως θα σφυριξουν και στα play off.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Ο Τσακιρης προχτες, εγραψε οτι δεν ηξερε τιποτα για την μεταγραφη. Και οι υπολοιποι ρεπορτερ της αεκ. Το στο διαολο, τοσο κακοι ρεπορτερ ειναι και το χασανε αφου οιζυμωσεις γινοντουσαν από τον Γεναρη και κλειστηκε ο παιχτης;
Ο Αλμειδα ρωτηθηκε για την μεταγραφη και ισα που προλαβε ο Τσαταλης να ΜΗΝ απαντησει λεγοντας οτι δεν θα υπαρξει τοποθετηση τωρα.
Ο Τσακιρης χτες εκραζε για φαουλ τον Βοκολο που εδωσε τον παιχτη. Μαλλον ητανε κρυφο και ετσι επρεπε να παραμεινει. Γιατι αραγε; Αφου ολα εγιναν νομιμα και με σεβασμο στην ομαδα της Λαμιας.
Μηπως τελικα το προσυμφωνο ειναι, βαλε ρε Τσιλουλη την υπογραφη σου στο χαρτι παρε και κανα τριανταρι χιλιαρικα προκαταβολη, αλλα δεν είναι και σιγουρο οτι θα σε παρουμε τελικα. Και την προκαταβολη, κρατα την μωρε και πες στον Βοκολο ότι έχεις προσυμφωνο με αεκ.
Και τωρα η αεκ ειναι υποχρεωμενη να φαει τον παιχτη στην μαπα.

Ξερεις πως το λενε αυτο; ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ! Τεχνασμα της παλιας σχολης που ειναι ο Τιγρης.

Τωρα εσυ και οι υπολοιποι προσπαθήστε να μας πεισετε οτι η αεκ δεν ειναι το ιδιο και χειροτερο κουμάσι αλλα η τιμια προσφυγοπουλα.
Ρε θηριο παρακολουθεις ρεπορταζ ΑΕΚ φουλ κάθε μερα, Τσακιρη, Κετσε δεν σου ξεφευγει τιποτα! Μια χαρα μεταγραφη ελευθερου παικτη, καθαρότατη και νομιμότατη και μαλιστα κακως το αναφεραμε κιολας σαν ΑΕΚ, από ποτε δηλαδη πρεπει να ενημερωνουμε ολη την Ελλαδα όταν κλεινουμε ελευθερο παιχτη. Παραειναι τιμια και αγαθη αυτή η ΑΕΚ.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Να είσαι αντικειμενικος φιλε. Αλλιως τα γυριζω ολα τουμπα και δεν εχουμε κανει ποτε ρεμουλες οι Ολυμπιακοι και με Κοκκαλη και με Μαρινακη.
Ρε τουμπα τα γυρνας συνεχεια εσυ δεν περιμενες εμενα, αλλα τι να το κανεις που τωρα και να λες εσυ ότι «δεν εχουμε κανει ποτε ρεμουλες οι Ολυμπιακοι και με Κοκκαλη και με Μαρινακη», τωρα το παραδεχθηκε ο ιδιος ο προεδρος σου και ο αντιπροεδρος. Ξερεις αυτος ο χοντρουλης που κλωτσουσε μπαλες περσι για να σταματησει η αρμαδα του Αλμειδα και ο άλλος ο δικηγορος που ειχε το ατυχημα με το Kawasaki 1300…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom