aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.986
- Πόντοι
- 11.956
Και πέρυσι στο κύπελλο το ίδιο εκανεΕγκληματικος Αλμέιδα ώρες ώρες, τι όνειρο είδε κ βάζει τον αμπαλο τέρμα αντί Στανκο και Πόνσε αντί φαν φέρτ ελεος
Και πέρυσι στο κύπελλο το ίδιο εκανεΕγκληματικος Αλμέιδα ώρες ώρες, τι όνειρο είδε κ βάζει τον αμπαλο τέρμα αντί Στανκο και Πόνσε αντί φαν φέρτ ελεος
Τι λες τώρα ....!!!!! Υπάρχει στην Ελλάδα καλύτερος!!!!! Έχασε ένα πέναλντι εεε και ....για να θυμηθούμε φέτος τα γκολ που έχει βάλει ....η πέρυσι το κερδισμένο πέναλντι στον γαύροο βυντα μου καθετε στο λαιμο απο περσι,εχει χασει παρα πολλες φορες αντιπαλους και ανεβαινει συνεχεια πανω κι αφηνει πισω μονο του συνεχεια το μουκουντι και οποιον αλλον εχει.Εχει βοηθησει χρονια πολλα, καποια στιγμη απο τα 100 που πρεπει να κοψει κοβει τα 30 ,ταχυτητα μηδεν ,αλμα μηδεν,αισθηση θεσης μηδεν,δυναμη μηδεν
Μεγαλη ευθυνη ο σαμουραι.Πονσε δεν παιζει συνεχόμενα και απο την αρχη,βαζει συνεχόμενα γκατζινοβιτς που περνάει περιοδο ντεφορμε,τον φαν φεερτ τον εκαψε και αφηνει τα μαλακιστηρια τον γαλλο με το μουσακι της κατσικας και τον βυντα να ανεβαινουν πολυ ψηλα και πισω ειμαστε γυμνοι.Αναγκαζετε να γυρναει ο πινεδα να καλυψει και μετα δεν εχει κουραγια να παίξει κι αυτος.Την ειδε ο βυντα στα γεραματα δεινος σκορερ.Που πας ρε τραχανοπλαγια να βαρεσεις και πεναλντι?
κατι τετοια διαβαζω και θα με κανετε να ξεθαψω ολες τις μαλακιες που εχει κανει και θα βγει βιντεο ανω της μιας ωρας,δεν το εγραψα για το πεναλντι ,εχει χασει αμετρητες προσωπικες μονομαχιες και κεφαλιες γιατι ειναι αδυναμος σε μονομαχιες και δε μπορει να πηδηξει ουτε καρφιτσα οταν ειναι με αντιπαλο, ειναι γέρος πλεον με ταχυτητα πιο αργη κι απο τον παντελη καφε.Δε συζηταω το ποσες φορες του χουνε φυγει οι αμυντικοι ή τον εχουν βαλει πλατη και του εχουν παρει τη μπαλα.Απο περσι ακομα επρεπε να παρει δρομο,το κορυφαιο του χαρακτηριστικο ειναι που νομιζει οτι ειναι και καλο σεντερ φορ και για να καλυψουν τη θεση του σε καθε παιχνδι γινονται γιο γιο ο πιο ακριβος μας παιχτης και ο γιονσον.Μεχρι κι ο αμπραμπατ ειχε γυρισει πισω να καλυψει τις μαλακιες του ακομα κι ο τσουμπερ.Διδακτορικο εχω κανει στο μαλακα.Και με τα γκολ που μου λενε ολοι 3 σε 20 τελικες,αν τα ειχε κανει ο φαν φεερτ που ο αλλος ο χαζος δεν βαζει θα ειχε βαλει τα μισα.Τι λες τώρα ....!!!!! Υπάρχει στην Ελλάδα καλύτερος!!!!! Έχασε ένα πέναλντι εεε και ....για να θυμηθούμε φέτος τα γκολ που έχει βάλει ....η πέρυσι το κερδισμένο πέναλντι στον γαύρο
Εσένα ή δικιά σου ξάδερφε δεν τσουλάει 50 χρόνια τωρα εμάς κοιτάς? Από την ημέρα που γεννήθηκες έχεις κάνα δυο πρωτάθληματα... Μια ολόκληρη ζωή το ολονΤι εγινε ρε ξαδερφια..δεν τσουλαει φετος η υπερομαδα;;
Μη βριζεις μαν ηρεμα με τους πολύ πρωταθλητές και πολύ κυπελλουχουςΕσένα ή δικιά σου ξάδερφε δεν τσουλάει 50 χρόνια τωρα εμάς κοιτάς? Από την ημέρα που γεννήθηκες έχεις κάνα δυο πρωτάθληματα... Μια ολόκληρη ζωή το ολον
Με συγχωρείς αδερφέ μου αλλά μόλις έφαγα κ μου χάλασε τη χώνεψη...Μη βριζεις μαν ηρεμα με τους πολύ πρωταθλητές και πολύ κυπελλουχους
Τι καλό?Με συγχωρείς αδερφέ μου αλλά μόλις έφαγα κ μου χάλασε τη χώνεψη...
Γεμιστά με τις γνωστές πατατουλες κ φετουλα από χωριοΤι καλό?
Ορφανα ή με κιμα;Γεμιστά με τις γνωστές πατατουλες κ φετουλα από χωριο
Με φετουλα... Ταράτσα την εκανα... Μαμισια όχι ιμιτασιόν...Ορφανα ή με κιμα;
Ναι ρε τη γέμιση λεμε,σουρας είσαι?Με φετουλα... Ταράτσα την εκανα
Επαναλαμανω την ερωτηση. Τα γεμιστα εκτος απο ρυζι ειχανε και κιμα για οχι;Με φετουλα... Ταράτσα την εκανα
Γέμιση κλασσική ρε ρυζάκι φέτα κ ψιλοκομμένη πιπεριά... Κρασάκι 2-3 ποτηράκια..Ναι ρε τη γέμιση λεμε,σουρας είσαι?
Όχι κιμαΕπαναλαμανω την ερωτηση. Τα γεμιστα εκτος απο ρυζι ειχανε και κιμα για οχι;
Την γλυτωσες, γιατι θα ημουνα τωρα εξω απο το σπιτι σου με ταπερ.Γέμιση κλασσική ρε ρυζάκι φέτα κ ψιλοκομμένη πιπεριά... Κρασάκι 2-3 ποτηράκια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι κιμα